Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Ovog tvog ortaka bolje odma na ledja da si nabacio, od njega vise stete nego koristi :d.
Cime snimas, frapsom ?

Eh prvo utisci pa cu onda da se pozabavim kolegom :d (hteo sam da kazem pametnjakovicem)

VRH IGRA ! prvo komentar,odusevila me,2 nivo ona oluja... svaka im cast extremno perverzno izgleda igra.

e sad je kolega dosao na red...

Da li ti znas koji % u Srbiji u masini ima Q9550 i nV 285??? pa da kazes zahtevnost nista posebno?

meni je na ovoj mojom praistorijskoj 3870 sekla...

elem jedva cekam da se nakanim 4 tauzendke za original pa da igram multi... hteo sam preko Steam-a ali 60e? pljacka

Za ovu igru i nije potrebno imati masinu koju ja imam. Zahtjevnost je nesto veca nego u CoD4 i recimo manje je zahtjevna nego mnoge igre koje su relativno skoro izasle, a da ne pominjem Crysis koji je star dvije godine. Mada nije to nista cudno kad se zna da MW2 koristi isti engine kao i CoD4, tako da i dalje stojim iza toga da nije nesto pretjerano zahtjevna igra. Kao sto ti je napisao zuke, moze extra da radi i na puno jeftinijim kartama od moje. Eto jedan moj prijatelj je igra super na c2d [email protected], 4gb rama i 8800GT u 1680x1050, 2xAA i sve na max. Zna malo da mu padne fps, ali stvarno nista strasno, moze sasvim fino da se odigra. E sad mi jos reci da je 8800GT skupa karta, pogotovu za gaming :trust:... Znam ja da zivimo u Srbiji i da je nekom puno da kupi i 8800GT, ali brate ko hoce gaming, pa i u zemlji Srbiji, mora malo da se ispruzi. Tako je kako je i nemoj mene za to da krivis :). Najbolje bi bilo kad bi sve radile onako full na nekoj 7200GS, ali ne moze :D. Mada ruku na srce, graficke karte koje mogu vecinu igara da potjeraju na visokim podesavanjima nikad nisu bile jeftinije.
@rAMA, nisam stvarno probao snajp u multiju :). Kakav je AK47 u MP? Jer ono u SP je nekako na nivou recimo MP5 iz CoD4 sto se tice recoila, ne trza puno, ali zato ima ogroman damage, sto je stvarno nerealno.

Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Ja evo presao igricu!I iznenadio sam se kad sam video da je kraj!Znaci nijedan deo CoD-a nisam ovako brzo presao!To im je bas veliki minus,toliko cekanja i skiranja igre za par sati igranja...
A ovako je igra extra odradjena...ali krtaka je mnogo :(

jel se desilo nekome da se resetuje komp na pocetku,kad se udje u "Pit",tj cim pokupim desert eagle svaki put posle par sec zakuca na 2sec i restart se komp :( (lek je onaj na "S")

mw2

Ova igra je isto sto i mw samo na drugim mapama...ostala poboljsanja su vise kozmeticke prirode...sve vise lici na konzolsku igru. Kao i u svim ostalim cod-ovima sve se svodi na refleks i nista vise. Najveci nedostatak ovog serijala je svakako linearnost. Najbolji deo u igri je sto je kratka pa na kraju ipak ostane neki zadovoljavajuci osecaj posle dan igranja...

Cime snimas, frapsom ?
Da.
jel se desilo nekome da se resetuje komp na pocetku,kad se udje u "Pit",tj cim pokupim desert eagle svaki put posle par sec zakuca na 2sec i restart se komp :( (lek je onaj na "S")
Restart ne, ali desava se CTD kad igram Coop MP, doduse ne cesto. Lik sa ovog videa je imao par BSOD-ova/restarta, uglavnom na istoj mapi (Virginia). Vrlo moguce da je do lekova, tj nijedan ne valja 100%. :)

ko jos kupuje igre :S::lupko:

Onaj koji hoce da igra Multiplayer.
U kom si cumezu ti bio :D, pa si propustio ovu informaciju...

Presao sam igru sa detaljima stavljeni na maximalu, i extra je od pocetka do kraja. Misije su mnogo dobre i zabavne.

U decanskoj u Game-s u nema vise primeraka i cena je bila 3999 din. Ali cinimi se da su ovde neki izjavili da su je kupili i da imaju nekih problema u multiplayer-u s zvukom ili tako nesto.

jel zna ko kako se prelazi snjezna faza na samom pocetku ja mislim da je treca faza.... kad se onaj oficir predaje sta god da uradim ubju ga?

Mora da predjes na plan B tj. kad oni krenu sa odborojavanjem ti detoniras C4 koji si postavio prethodno na rezervoare sa gorivom.

to kralju hvala.... trenutno igram u igraonici.... jos jedno pitanje mozel ovu igru gurat 9500gt ddr3 na 22" lcd u nekoj vecoj rezi?

Poslednja izmena:
E to nebi znao s obzirom da je DX9 moje neko misljenje je da bi mogao sa malo skoromnijim detaljima. Al nisam siguran posto je ja igram na GTX280 i leti ko luda.

Poslednja izmena:
Evo moje zamerke sada kad sam igrao cod6. Kao prvo opet ima problema sa AI. Opet mi se desi da sam pored neprijatelja, i da me on ne vidi. Nekako je suvise lako.

Drugo sto se tice same price

Nekako pricu da su rusi napali ameriku ne mogu da progutam nikako. Ocekivao sam vise tajnih misija....

Tako da moram da priznam da mi je COD6 kampanja malko bez veze. Lepa zabava, ali ipak sam malo razocaran.

Evo moje zamerke sada kad sam igrao cod6. Kao prvo opet ima problema sa AI. Opet mi se desi da sam pored neprijatelja, i da me on ne vidi. Nekako je suvise lako.

A ti rece da samo u igrama koje je pravio Treyarch ima toga dok to kod Infinity-a ne biva.:D

Speaking at the BMO Capital Markets Conference this past week, another Activision exec – CFO Thomas Tippl – was tasked with the question of whether or not WoW's "successful online business model" (read: monthly subscription fees) would end up in other Activision properties.

"It's definitely an aspiration that we see potential in, particularly as we look at different business models to monetize the online gameplay," Tippl says, according to an IGN report. "I think it's been mutually beneficial, and you should expect us to test and ultimately launch additional online monetization models of some of some of our biggest franchises like Call of Duty." He also notes that "there is demand from the core gamers to pay up for that," which likely means that many of you who got Activision's survey back in June supported this.

Done...posle ko zna koliko meseci sam poceo jednu igru i zavrshio je...

Kratko i ne tak oyebitachno poput prethodnog MF dela...

Shta reci kad mi je najvece odusevljenje bilo kad sam video nasheg JUGA u prvoj misiji... :D

MF1 je ipak za mene puno bolji...puno extra isceniranih misija...a ovde...samo udri po protivniku i to je to...

aj zdravo...:D

Poslednja izmena:
Ljudi, je l' ima jos neko problem tipa da mu se slika povremeno zamrzne, nestane, pa posle normalno nastavi? Zvuk sve vreme se cuje. Takodje zna da se igra srusi sa prijavom o gresci vezanoj za DX. Dosao sam do misije na rusko-gruzijskoj granici i tu igra nezdravo zabada i ponekad se rusi.
Konfa je iz "Moja masina", OS je Win7, driveri, DX sve up2date.
Ima li jos neko sa ovim problemom ili sam ja jedini?

Nisi jedini. I ja sam sve updatovao i opet mi je isto katastrofalno lose radilo sa sve kocenjem, usporavanjem, memory leak-om i zabadanjem i izbacivanjem na desktop sa sve DX9 greskom. Jednostavno bio sam zgranut kako je lose radilo. Imam xp 32bit ako te interesuje. Nadam se da ce skorije da shvate da igra ima ozbiljnih problema i da ce da izbace neki patch.

Poslednja izmena:
Nisi jedini. I ja sam sve updatovao i opet mi je isto katastrofalno lose radilo sa sve kocenjem, usporavanjem, memory leak-om i zabadanjem i izbacivanjem na desktop sa sve DX9 greskom. Jednostavno bio sam zgranut kako je lose radilo. Imam xp 32bit ako te interesuje. Nadam se da ce skorije da shvate da igra ima ozbiljnih problema i da ce da izbace neki patch.

Izace sigurno neki patch kad tad ,mada sam vec preso igru ali mi je jednom tako zabola pa sam morao reset kompa poludila masina:D:d

do sada, ni jedan reset, ni jedan memory leak, niti na desktopu ni na laptopu, sve regularno i posle 5h igranja mp-a i sp-a... naravno original

Nazad
Vrh Dno