Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

cekaj zar je neko stvarno mislio da su izbacili lean jer to nije realno (lol) ??? mjok realno je da provirujes iza coshka kao neki balvan... lean se koristi i bez znajpera, jok dal necu mozda ceo da provirim da vidim sta ima iza coska :d lean su izbacili jer isti ne moze kvalitetno da se kontrolise na gemapadu

i jos jednom se pokazuje koliko fejluju sa izbacivanjem d.servera, ni anticheat im ne radi kako treba, nema kicka, male mape, igraju kojekakvi retardi... ovo definitivno nije vise igra za nekog ko igre shvata malo vishe od puke *******cije ala chachkanje nosa i prdenje ispod jorgana :d

@FrankBlack

sta znam, ok mi je sto se tice nisanjenja, malo drugaciji "osecaj" prilikom pucanja iz samog oruzja, nesto su promenili...prosto receno oruzje mi je cudno sad u odnosu na MW1. (mislim da ne tripujem)...

SP mi je ok, opalim ga na najjace pa udri...film pa film...to mi je ok, ne trazim bog zna kakvu pricu u akcionom filmu :)

Sto se tice MP, ovo na sta me baca sama igra...kada trazim servere, po kom se principu dobija ta lista...neka setovanja u igri ili sta...? Ovo, cini mi se nisu HQ "serveri", jel se to dobija nekim perkovima sta li...?

Kada god trazim slobodne "servere" nikada nema s&d u listi...

Poslednja izmena:
Da, setovanja u igri imas da namestis ;).
Kacio je Wahad na 2-3 strane ranije, ovde.

Serveri se ne traže, već su p2p znači jedan igrač hostuje ostale. Pingovi 80% ljudi su između 100-200ms, 10% ima 200-400ms, a ostatak ima normalan, hit boxovi strašno kasne. Ovakve igre ne mogu da se igraju na veđem pingu od 70-80ms.

A još te igra baca sa ljudima iz Amerike, Japana, Argentine, mislim wtf?

Stvarno ne znam zašto im je ovo trebalo. Već su se i pojavili čiteri, bio sam upao jednom na server sa jednim, i naravno nema ko da ih banuje pošto admini ne postoje.

A još su i ukinuli punkbaster i prebacili se na VAC, ali VAC ne banuje trenutno, već potrebno je 2-3 nedelje da bi ban bio primenjen na acc (a za to vreme ovi mogu da luduju), i to naravno ako je cit u VAC-ovoj bazi, a kako oni rade baze dovoljno govori da je za njega još uvek neuhvatljiv ogroman broj čitova za tf2, css, koji su aktivni već godinu-dve.
Ali tamo barem admini mogu da rešavaju te ljude.

Tako da kada se napaljeni klinci naoružaju, mogu samo da se pitam na čega će to da liči.

Da li neko ima problema da ekran pocne da treperi kada grune granata u blizini ili kada zaginem i gledam sa poda par sekundi? Tada mi se FPS drasticno smanji i jedino kako se ovo meze resiti je Alt+TAB izlazak u Windows i vracanje nazad.

E i to isto. Ja sam se tripovao da su mi drajveri u pitanju pa sam i njih izmenjao, a na kraju opet isto. Utvrdio sam da nije problem do kreka jer jos njih se javilo sa originalom da im ovako zeza. Vise nema sta da se kaze, Infinity je otisao putem kojim i Blizzard, Valve, EA i svi ostali kojima su pare udarile u glavu...

@frankblack
nismo na istoj frekvenciji devinitivno :). neću se više svađati oko nebuloza...

vratiće se na punkbuster i moraće da ubace admine, jer ovako ne ide... mislim stvarno je bruka...

ljudi dali neko zna kako da podesim onaj odvratni FOV u igri,glava me zabole

Zasto ce morati!? Ljudi su prodali 7 mil kopija, u narednih sest meseci ce prodati jos. Ocigledno da pljuvacina PC igraca nije urodila plodom cim se igra tako dobro prodaje. Oni su se obezbedili, prebacili svu odgovornost na igrace time sto nisu ubacili dedicated servere. Tako da ako igracima nesto smeta nek se sami snalaze, ne placas pretplatu za multiplayer pa da je AB/IW u obaveze da ti izadje u susret oko cheatera/pinga i slicno. Oni ionako ne prodaju igru kao multiplayer only naslov vec kao kombinaciju single kampanje i multiplayera. Kome se ne svidja kako radi mulitplayer ne mora da ga igra, toliko je jednostavno :)

Poslednja izmena:
Valjda ce izdavati neke patcheve kasnije...
Moguce je svasta.

fingers crossed

Cek a zar postoji PB i za konzole? Logicno mi je da ako je primarna grupa igraca ona na konzolama da njima PB i deidicated serveri i ne trebaju.

Pa u tome je i sustinski problem oko ove igre :), jer su igraci na konzolama primarna grupa.
Al mozda bude neki patchevi samo za PC.

Poslednja izmena:
Vidim da nekima pada fps drasticno u pojedinim situacijama, neznam u cemu je problem, kod mene klizi bukvalno, radi bolje nego cod2 u singlu.

Meni klizi isto skoro sve misije, sem one u Vasingtonu sa rendzerima gde padaju helikopteri i razne eksplozije gde su tu mi zakoci pa onda normalno i sve tako, al inace ostale misije rade savrseno sa odlicnim frejmrejtom... Presao sam igru za 6 sati i 44 minuta na Hardned... Kraj mi se ne svidja samo nisu ga nesto uradili, a inace ostale misije su vrhunske... Glupo je sto se zavrsi ovako brzo, bar 10 sati da je bilo bi ok.

Poslednja izmena:
Kako se moze napraviti vise naloga (ili kako da nazovem vec),mislim u igri ,kako mogu ja i npr. moj brat da igramo istu igru na istom kompu,a da ne overwrite-ujemo save jedan drugom.ako je vec negde bilo price o tome ,dajte link,ja nisam naso...

U samoj igri ne mozes nista da menjas oko profila. Recimo ni nick ne mozes da promenis.
Sve se podesava preko Steam naloga, dakle nakacis se tamo, pa trazi...
Ali ne account, to je jedan jedini, originalni koji si otvorio i koji je registrovan na Steam-u, vec u okviru tog accounta trazi mogucnost pravljenja vise profila.

Kad sam instalirao drugu igru, nisam primetio nista oko toga, moguce da ni nema ta opcija. Svasta pametno su izbacilu u odnosu na MW1, ne bi me zacudilo da su i to izbacili...

Kako se moze napraviti vise naloga (ili kako da nazovem vec),mislim u igri ,kako mogu ja i npr. moj brat da igramo istu igru na istom kompu,a da ne overwrite-ujemo save jedan drugom.ako je vec negde bilo price o tome ,dajte link,ja nisam naso...

nemoj da se mucis nemoze dvoje. prvo odigra bata pa obrises sejvove pa odigras ti:)

Jedino moram priznati da su mp mape uglavnom odlično odrađene, i pored svega ne mogu da prestanem da igram mp. Ne smeta što je ograničeno na 18 igrača, pošto nisu glomazne, ali nisu ni male/"klaustrofobične".

Ali pitanje je koliko će me držeti, pošto kako stvari stoje ništa od ozbiljnijeg igranja.

E da ne postojanje profila je još jedan debilitet.

Dakle ovo je veliiiikkkiiii promasaj po meni i na moju zalost...sve pokusavam da igram MP, ali mi je totalno *****ski sve u njemu...zvuk oruzja i one ispuvke sto ispustaju herijeri i ko zna sta sa neba ne bih komentarisao...ako se niste prevarili ne kupujte je uludo, samo ce te da spasite sebe nerviranja...ne mogu da verujem da su ovako sjebali tako dobar serijal...

Acti boss makes $20 million from shares

Activision Blizzard boss Bobby Kotick has made a mint from the success of Modern Warfare 2 - and not just because every person in the world has bought a copy.

The bubbly brunette sold 2 million of his Activision shares between 9th and 11th November, according to Gamestop. Call of Duty: Modern Warfare 2 launched on the 10th.

The shares were sold at a cost of around $11.50 each and as a result Kotick hauled in nearly $20.2 million. That's over £12 million / €13.5 million in real money.

Kotick has hung on to an additional 3 million shares which are currently worth over $35 million. Well, good to have something in reserve for a rainy day. Or Modern Warfare 3.

:smackbum:

Money money :)
Ja ostajem na cetvorci i multi :)

Cek, u cemu je problem ?
Sef izdavacke kuce prodao deo svojih akcija, u trenutku kada izlazi dugoiscekivana overhype-ovana igra... To se zove biznis :).

Zabole me kako se zove, nama treba naslednik dobre igre ;)

Ali čisto pokazuje na čega je bio prvenstveno koncentrisan :)

Na šta bi on trebao da bude koncentrisan? Da igra igru?

***, direktor prodao svoje akcije kada se drastično digla vrednost njegovoj firmi. Neeeee, nemogućee :d

Poslednja izmena:
Instalirah i ja ovo "cudo nevidjeno" :D. Sta znam, nije SP toliko los, nabijena akcija, kao i svaki CoD u sustini manje vise.. E sad, sto se tice oruzja, ono ne da je lose, nego meni totalno funny :D. Igram CoD2 MP skoro otkad je izasao i CoD4 MP isto tako, ali u ovom MW2 oruzje je uzasno, pa kalash nema recoila skoro pa uopste LoL :D. Vidi se da je olaksano za konzolase i to bas poprilicno. U CoD4 svakom ko koristi kalash za MP treba malo vremena da nauci da igra sa njim, ali kad ustelis kalash, nema boljeg oruzja, ili ak74u za manje mape recimo. ovde u MW2 kalash ima super jak damage, ali recoil nula, pa ne trza skoro pa uopste LoL :) i normalno da ga je lako koristiti. Sto je opet nerealno, mislim AK47 sa onako malim recoil-om je totalno nerealno odradjen. I ne samo on, nego skoro sva oruzja koja sam probao. Ovdje je umjetnost promasiti :D. Snajp isto, nema da baci u stranu, jednostavno stoji mirno i promasio bi jedino da si totalno nesposoban. Ja na hardened presao veceras sve do act3. Moram probati na veteran.
Zahtjevnost nista posebno, mada meni igra realno i ne izgleda nesto puno bolje od CoD4. Meni recimo u 1920x1200 sve na high i 4xAA vrlo rijetko fps padne ispod 80, a redovno je preko 100. Cak mi je veceras u gulag levelu isao i po 230 do 270 lol, ali valjda zatvoren prostor pa i nema nista posebno zahtjevno graficki.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno