RobertKish
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2007
- Poena
- 319
e bas vam hvala sto ste pomogli...
Zanimljivo ali i ja imam istih problema,najvise se desavaju kad treba da mi ispise sta treba sledece da uradim ili kad save-uje,i takodje mi se desava od nakon prve misije koja je letela
Definitivno nije ram jer ga ja imam 4gb,jedino sto vidim da VIPER i ja imamo zajedno je w7x64Ultimmate,da nije do njega:S
Uf lean je veliki nedostatak u igri. Ja lean obavezno koristim i u signlu i u multiu, kako da tajis negde sa snajperom u S&D i da nemas lean ***![]()
Mada ko zna sta buducnost nosi, mozda Dedicated servere, onda sigurno ne bi prodavao.
Ali, poenta ostaje, ovo je pisljivi konzolarni port, i kao takav predstavlja omalovazanje PC igraca.
jel si igrao cod mw2 na xboxu ili ps3 pa da pričaš konzolaški port?
Znaci ne mogu da verujem da igra ima memory leak problem!To je odgovor na svo moje mucenje sa ovim cod-om. Em koci em se toliko uspori da ne moze da se igra. ****no ne mogu da verujem kako su ovi retardi uspeli iz onako dobro optimizovanog engine-a da zaseru stvar. Kakva crna igra godine, treba da im se skine kapa kako imaju smelosti da ovako upropaste sve sto je nekada bilo dobro na pc-u!!! Odoh da restartujem komp posto je posle ovog mucenja sa igrom toliko usporen da cak ni opera nece da mi radi kako treba.:crash:
Looooooooooooooooool, kakve to veze ima ?
Sta, znaci treba da odigram igru na konzoli pa onda da zakljucim da je PC verzija napravljena po njima.
Da li si ti svestan toga sto si bupnuo sada?
Pa na osnovu cega je napravljena, na osnovu verzije za Komodor :laugh:.
Ocigledno nisi dovoljno iskusan gamer, kad hebeni port ne mozes da prepoznas :wave:.
Uf lean je veliki nedostatak u igri. Ja lean obavezno koristim i u signlu i u multiu, kako da tajis negde sa snajperom u S&D i da nemas lean ***![]()
hahahaha funny
ti si sada napisao nebulozu koja je veća od tebe. samo skontaj šta si napisao
ako si odigrao makar jedan pravi konzolaški port, tj igru na konzoli pa onda probao i na pc-u i uporedio te verzije i doneo taj zaključak onda kaži. a ovako lupaš koliko si težak
sve u svemu, neću da se raspravljam. ali da bi skontao nešto, moraš prvo da vidiš suprotnu stranu. stalno sereš kao je to konzolni port, konzolu u životu verovatno nisi pipnuo. radim sa konzolama, igram se na njima koliko i na pc-u. ti gledaš samo jednu stranu medalje i sudiš.
ti def nikada nisi igrao konzolaški port, niti igru a kamo li fps na konzoli tako da apsolutno nisi kompetentan raspravljati sa mnom o tome.
bolje biti neiskusan gamer nego neiskusan u nečemu drugom![]()
Znaci ne mogu da verujem da igra ima memory leak problem!To je odgovor na svo moje mucenje sa ovim cod-om. Em koci em se toliko uspori da ne moze da se igra. ****no ne mogu da verujem kako su ovi retardi uspeli iz onako dobro optimizovanog engine-a da zaseru stvar. Kakva crna igra godine, treba da im se skine kapa kako imaju smelosti da ovako upropaste sve sto je nekada bilo dobro na pc-u!!! Odoh da restartujem komp posto je posle ovog mucenja sa igrom toliko usporen da cak ni opera nece da mi radi kako treba.:crash:
Ja nisam primetio da toga ima.
Reci mi, kakav je tebi utisak po pitanju kontrola i nisanjenja ?
Meni je ovo katastrofalno odradjeno u odnosu na MW1, optimizovano vise za gamepad nego za m+t.
Igram dugo MW1 MP, pa samo to odma primetio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari