- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 170
Ovog tvog ortaka bolje odma na ledja da si nabacio, od njega vise stete nego koristi :d.
Cime snimas, frapsom ?
Cime snimas, frapsom ?
Eh prvo utisci pa cu onda da se pozabavim kolegom :d (hteo sam da kazem pametnjakovicem)
VRH IGRA ! prvo komentar,odusevila me,2 nivo ona oluja... svaka im cast extremno perverzno izgleda igra.
e sad je kolega dosao na red...
Da li ti znas koji % u Srbiji u masini ima Q9550 i nV 285??? pa da kazes zahtevnost nista posebno?
meni je na ovoj mojom praistorijskoj 3870 sekla...
elem jedva cekam da se nakanim 4 tauzendke za original pa da igram multi... hteo sam preko Steam-a ali 60e? pljacka
Da.Cime snimas, frapsom ?
Restart ne, ali desava se CTD kad igram Coop MP, doduse ne cesto. Lik sa ovog videa je imao par BSOD-ova/restarta, uglavnom na istoj mapi (Virginia). Vrlo moguce da je do lekova, tj nijedan ne valja 100%.jel se desilo nekome da se resetuje komp na pocetku,kad se udje u "Pit",tj cim pokupim desert eagle svaki put posle par sec zakuca na 2sec i restart se komp(lek je onaj na "S")
gde ima za 4000 da se kupi ????
Onaj koji hoce da igra Multiplayer.
U kom si cumezu ti bio, pa si propustio ovu informaciju...
ja igram na GTX280 i leti ko luda.
Evo moje zamerke sada kad sam igrao cod6. Kao prvo opet ima problema sa AI. Opet mi se desi da sam pored neprijatelja, i da me on ne vidi. Nekako je suvise lako.
Nisi jedini. I ja sam sve updatovao i opet mi je isto katastrofalno lose radilo sa sve kocenjem, usporavanjem, memory leak-om i zabadanjem i izbacivanjem na desktop sa sve DX9 greskom. Jednostavno bio sam zgranut kako je lose radilo. Imam xp 32bit ako te interesuje. Nadam se da ce skorije da shvate da igra ima ozbiljnih problema i da ce da izbace neki patch.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari