Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

skinuo sam cod mw2 razzor 1911 potpomognut skidrow fajlovima,koji ne zahtijeva steam,igrao sam je sinoc sve na high i mogu vam reci da je grafika dobra a i sam gameplay!

Poslednja izmena:
Hahaha :D Koja sprdnja... :smoke:

nego jel može ovo u lanu da se pika :)

batalite te price i ralzike oko prethodnih naslova, svaki ima svoj shmek... ali petica se i te kako igra, i igraju je oni kojima ne odgovara quake nacin igranja kao u cod4 (a vecinom se tako igra isti)

Stigla i kod mene :) tek sam na prvoj misiji pa nemam mnogo toga da kazem ..tj. imam, pitao me je 3 puta da li sam siguran da hocu da igram na veteran :D

Odo gemblam jos malo pa cemo posle da vidimo ima li sta od multia na narodnim verzijama.

Prilozi

• iw4sp 2009-11-11 10-22-21-87.jpg
    iw4sp 2009-11-11 10-22-21-87.jpg
    427.2 KB · Pregleda: 130
  • iw4sp 2009-11-11 10-24-52-64.jpg
    iw4sp 2009-11-11 10-24-52-64.jpg
    283.1 KB · Pregleda: 107
  • iw4sp 2009-11-11 10-27-10-42.jpg
    iw4sp 2009-11-11 10-27-10-42.jpg
    316.6 KB · Pregleda: 126
  • iw4sp 2009-11-11 10-31-57-24.jpg
    iw4sp 2009-11-11 10-31-57-24.jpg
    246.6 KB · Pregleda: 90
  • iw4sp 2009-11-11 10-32-15-38.jpg
    iw4sp 2009-11-11 10-32-15-38.jpg
    377.1 KB · Pregleda: 126
nekako mi deluje da je ovo lakše od četvorke... ali samo sam malo igrao
posle ću da pičim mp, još stoji poziv za ostale

koliko vidim po netu mi sa narodskim verzijama mozemo samo da sanjamo MP za sada...

Pa je li neko probao single Spec Ops ? Nadam se da je igrivo...

:type:

koliko vidim po netu mi sa narodskim verzijama mozemo samo da sanjamo MP za sada...

Ako je igra je stvarno dobra ja cu kupiti oreginal kao shto sam kupio COD4 :)

Samo shto mi nije stigla pa da igram SP i da procenim jel vredi mojih 4k...

E ovaj ja sam skinuo verziju sa steam *******cijom i ne znam kako da je nateram da se instalira, ako moze pomoc... Hvala!
Posto vidim ima razor verzija ali ko ce sada skidati ponovo 12gb...

Ako je igra je stvarno dobra ja cu kupiti oreginal kao shto sam kupio COD4 :)

Samo shto mi nije stigla pa da igram SP i da procenim jel vredi mojih 4k...

PA SP je otprilike dezavu SPcod4-ke,ne vidim nista novo.tako da od mene nema sanse da dobiju 4k za ovaj fail

Ps- e neko video negde LAN opciju u meniju ja ne mogu da nadjem...bice najbolje kad ni toga nema:mad:

Hahahahahahah,evo YUGA! :D

Prilozi

• 2d8gpp3.jpg
    2d8gpp3.jpg
    419.8 KB · Pregleda: 311
^ i ja sam se odusevio kada sam video :D

Meni se za sada svidja kako je uradjeno i igru je najlakse opisati kao cist nastavak COD4 sa slicnim smekom.
Grafika je na nivou za COD serijal, gameplay je ...pa sta ga znam, kao i svaki drugi serijal. Ponekad botovi umeju da budu neverovatno glupi a sa druge strane i nerelano preteski.

Na veteran je (barem meni) solidno tesko, svi te gadjaju nikako da se sklonis maltene a na hardener mi je to vec malo bolje ali sa te neke druge strane u nekim situacijama su previse glupi i laki.
Ja sam sa veteran prebacio na hardener jer mi je zabavnije da ne ginem svakih 2-3min :D

Dole par screen-ova sa tu nekog pocetka misije u Riu.

Poslednja izmena:
toliko ljudi igra i niko ni da pogleda ima li lan...

nema multija za narodske verzije pratite li vi temu uopste :)

Mnog je dobra igra igram na Hardener ili kako se vec zove to mi je dao onaj test na pocetku. Nije bas prelaka a slazem se sa OCz-om po pitanju botova. Inace bas je filmski uradjena igra, i vredi je skinuti.
Zasluzila je ocene preko 9 kao sto su svi i dali ! Grafika je malo bolja nego u CoD 4 i 5 iako je isti engine. A igraje zahtevnija od prethodnih delova, ne mnogo ali je zahtevnija. Meni kad nema akcije je 60-100FPS a kad ima od 40-60 u proseku a u dimu je palo i na 30, nije strasno, sve to sa masinom iz potpisa, max. 4xAA u 1680x1050.

toliko ljudi igra i niko ni da pogleda ima li lan...

nema multija za narodske verzije pratite li vi temu uopste :)

nema lan podrske...

Kakav je multi, ping, lagg itd?

lag ne postoji kada sam ja igrao mp, mozes da praviš private game i da zoveš sve svoje prijatelje, što je extra. ujedno ukoliko praviš private game sa ljudima iz okoline, uopšte nema potrebe za laga

multi je extra, barem meni iako sam malo igrao. ako je neko zainteresovan ubaciću skrinove podešavanja lobby-a i ostalih gluposti

Moze link na prodavnicu gde ima MW2 za 4K?

Ja sam rezervisao za ortaka u VirtualShop-u (guglaj Virtual Master Beograd), tamo je na snizenju, 3600din (ne znam da li je jos ostalo), full cena je 4000din. Pa cu MP da igram kod njega :p, a kuci SP.
U Games-u je cini mi se takodje 4000din.

@Wahad
Sory na smaranju sms-om :d.
Nasao sam coveku broj sa njegovog nekog oglasa ovde :D, pa ga sms-ovao za odgovor gde ima original po ^ ceni.

Poslednja izmena:
Ovo sve moze samo sa originalom ili...?

samo sa originalom

Ok.

Nabavio sam ovo starijem sinu,on voli ceo CoD serijal,i gledao sam ga dok je igrao ovo.

Grafika je aj zdravo dobra,i što je još bolje nije zahtevno.Super optimizovano i malo zahtevnije i lepše od CoD 4.
A gameplay je kao Umri Muški 4 :d

Imam regularan steam nalog. Skinuo sam narodnu verziju MW2. Gledajući uputstvo za 'hehovanje' dal mogu nešto da zabrljam sa postojećim steam nalogom ?

Nazad
Vrh Dno