Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

ljudi po netu stigle potvrde da moze da se igra MP preko garene,vidim i na nekim nasim sajtovima to pise:D,potvrdu morate sami da odradite ili da sacekate jutro da zavrsim s "kupovinom" igre

Joj ja sutra probavam multi obavezno, izgleda mnogo zabavno uprkos svemu losem... A na Gareni su odvno ubacili CoD6 na listu igara...

Evo jedan snimak sa pocetka :)
sve na hi.
Tompus u usta i cepaj :) .

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    298.7 KB · Pregleda: 210
  • 2.jpg
    2.jpg
    193.3 KB · Pregleda: 188
Poslednja izmena:
ja probam mp kasnije... pa šaljem utiske.. ako serveri nisu preblokirani :S

klizi u single :) ali fps ume da padne, zbog glupe prašine na početku... počeo na veteran i jedno 5x me pitao a li sam siguran :). nisam ni prvu misiju završio na kompu... hteo sam da probam mp

e sada, mp je extra, ono 2 klika i u igri si... sada to može da bude odbro i loše... igrao sam 9vs9 team deathmatch... ali ni L od laga... ono šta meri brzinu mi je uvek pokazivao na max... jako je zarazno ***... ja nisam igrao ni jedan cod u mp, ali ovo je extra :D. čak sam i dosta vremena bio prvi... ovi me pretekli jer su znali kako da koriste bombardovanje i da stavljaju turret-e :). sve u svemu, jako JAKO sam zadovoljan za sada...

pa da... ne znam kakva je situacija bila sa prošlim delovima u mp-u

ajde ko hoće coop neko veče neka javi :)

Poslednja izmena:
@Wahad

Posto igras multi, predpostavljam da si kupio original. Kolko denara te je izasla igra?

Ne govorite da su najbitniju stvar u singlu ispravili, a to je spawnovanje protivnika dok se ne pomeriš narednih 5 metara :)

Osim toga, sada ima daleko otvorenijeg pristupa, nema više baš toliko linearno-vodi-me-kroz-hodnik delova (ima ih, ali je drastično smanjeno), igrač ima više slobode.

E sad, multi...ne znam, ja sam oduvek imao nesreće sa Steamom i to me sprečava da uzmem oriđinale, iskreno...

Infinity ward rulz!! :D

Posle onog njesra (da prostite) cod5 od prosle godine, Infinity kao da je u fazonu rekao "ae pomerite se da vidite sta rade majstori".

Obozavam kad neko ovako odradi igru. Ovo sto sam video sam na IGN video review izgleda NEVEROVATNO!

Sto znaci sledece.... vreme je za kupovinu nove graficke (5850), i krece se sa max gamingom :D

Prosto ne mogu da verujem da neko moze da kaze da je prosli deo bio njesra. A da ga pitas zasto, verujem da ne bi znao da kaze.

mene je skriptovanost svakog mogućeg pa čak i onog najsitnijeg i najnebitnijeg dela SP-a ubila... nisam ni odigrao celu... gore ponašanje AI-a u životu nisam video...

Prosto ne mogu da verujem da neko moze da kaze da je prosli deo bio njesra. A da ga pitas zasto, verujem da ne bi znao da kaze.

Sad cu da ti kazem.

Dva JAKO bitna razloga.

Vecina se odma uhvati za grafiku i odma "JAO OVO JE DO JAJA!". Jeste do jaja, ali ako nije ukomponovano sa ostalim aspektima, sve ode u propast.

Mane COD5 su sledece:

1. Vestacka inteligencija protivnika je KATASTROFALNA! Desi se da si pored protivnika, i da on ne puca u tebe, jednostavno te ne vidi. I to nema veze da li je namesteno na normal ili hard. Razlika izmedju normal i hard je sa koliko metaka ce neko da te ubije. AI je UZASAN!

2. Zvuk je ZAPANJUJUCE, NEVEROVATNO LOS! I to je presudilo. Kada pucas iz puske, kao da pucas iz puske na kapisle. Tu bre treba sve da bruji, da ne znas gde se nalazis, da osecaj bude kao recimu u COD2 iskrcavanje na normandiju. A ne bre da pucas i da cujes samo nekakvo skljocanje. Prosto ti sve upropasti.... svaki put kad opalis pusku, izvalis kakav je shit.

COD5 se svidja samo onima koji tek pocinju da igraju COD serijal. Onaj ko je igrao COD2 (i ne mislim sad da igra, jer se sad vecina razmazila sa grafikom), vec ko je igrao kada je igra izasla, zna koliki she shit cod5. Razocarenje godine.

Update:

Sto se tice COD6, jedino razocarenje je single player kampanja, koja izgleda postaje sve kraca. Kapiram da su se suvise trudili oko detalja, i ako bi gledali da kampanja bude duza, radili bi je koliko i blizzard starcraft 2 (5 godina).

Poslednja izmena:
Ma da, a samo ne znam koji deo cod-a je bio neskriptovan? Ne znam o cemu pricate, niti cu da se mesam, ali SP svakog dela cod-a je bio na isti fazon i svaki je bio extra. Tako da izdvajanje prethodnog dela kao najgoreg je apsolutna glupost. To sto ga nije radio Beskrajni ne znaci da je morao da izgleda kao da su ga oni radili.

e vidiš, petice nije.. petica sux samo tako u SP-u... ono je katastrofa... 5 japanaca trči istom putanjom i kada svi pređu jednu te istu imaginarnu liniju počinju da se deru i vade bajonete... a onako, kao u voziću... ma ajde, da se jednom desilo...

grafika sabija, ali gameplay u SP-u je ***** živi

Ma da, a samo ne znam koji deo cod-a je bio neskriptovan?

Svaki deo koji je radio infiniti ward je extra, a to su COD1, COD2, COD4, i sad COD6.

COD3 i COD5 je radio Treyarch, i oni uvek us...ru da izvines.

Ne znam o cemu pricate, niti cu da se mesam, ali SP svakog dela cod-a je bio na isti fazon i svaki je bio extra. Tako da izdvajanje prethodnog dela kao najgoreg je apsolutna glupost. To sto ga nije radio Beskrajni ne znaci da je morao da izgleda kao da su ga oni radili.

ne znam o cemu pricas....

Sad cu da ti kazem.

Dva JAKO bitna razloga.

Vecina se odma uhvati za grafiku i odma "JAO OVO JE DO JAJA!". Jeste do jaja, ali ako nije ukomponovano sa ostalim aspektima, sve ode u propast.

Mane COD5 su sledece:

1. Vestacka inteligencija protivnika je KATASTROFALNA! Desi se da si pored protivnika, i da on ne puca u tebe, jednostavno te ne vidi. I to nema veze da li je namesteno na normal ili hard. Razlika izmedju normal i hard je sa koliko metaka ce neko da te ubije. AI je UZASAN!

2. Zvuk je ZAPANJUJUCE, NEVEROVATNO LOS! I to je presudilo. Kada pucas iz puske, kao da pucas iz puske na kapisle. Tu bre treba sve da bruji, da ne znas gde se nalazis, da osecaj bude kao recimu u COD2 iskrcavanje na normandiju. A ne bre da pucas i da cujes samo nekakvo skljocanje. Prosto ti sve upropasti.... svaki put kad opalis pusku, izvalis kakav je shit.

COD5 se svidja samo onima koji tek pocinju da igraju COD serijal. Onaj ko je igrao COD2 (i ne mislim sad da igra, jer se sad vecina razmazila sa grafikom), vec ko je igrao kada je igra izasla, zna koliki she shit cod5. Razocarenje godine.

Update:

Sto se tice COD6, jedino razocarenje je single player kampanja, koja izgleda postaje sve kraca. Kapiram da su se suvise trudili oko detalja, i ako bi gledali da kampanja bude duza, radili bi je koliko i blizzard starcraft 2 (5 godina).

1. To je bilo i u prethodnim delovima, i ne znam sta se tu razlikuju. Plus da navedem beskonacni spawn protivnika zbog kog bi mogli da prozivamo sve delove, ali sta da se radi.

2. Za zvuk se slazem, jeste los, ali ni zvuk nijednog cod-a nije vrhunski i u svakom delu svako oruzje zvuci slicno. Jednostavno zvucni dizajn je nekako los jer je sve prabceno na visoke tonove bez ikakvog uticaja bas, pa cak i kad airstrike pada. Sve susti i prsti.

Svaki deo koji je radio infiniti ward je extra, a to su COD1, COD2, COD4, i sad COD6.

COD3 i COD5 je radio Treyarch, i oni uvek us...ru da izvines.

ne znam o cemu pricas....

Cod3 nisam igrao, ali brate mili ne mogu da verujem da je 5 deo "rolerkostera" zvanog COD losiji od drugih samo zato sto ga je pravio neko drugi?? Treba da se skine kapa treyarchu sto je bar malo uneo brutalnosti u rat, sto on to i jeste, cista brutalnost.

1. To je bilo i u prethodnim delovima, i ne znam sta se tu razlikuju. Plus da navedem beskonacni spawn protivnika zbog kog bi mogli da prozivamo sve delove, ali sta da se radi.

Ne, nije bio u svakim delovima, ti kao da ne znas o cemu pricas. Govoris kao nekakve "cinjenice",a vidi se da nemas pojma sta pricas. Ti si samo odigrao COD5, napalio si se, a ostale delove nemas ni pojma kakvi su, jer da si ih igrao znao bi razliku.

COD5 je pravila potpuno druga kompanija u odnosu na COD2 i COD4. I nije bilo u tim delovima. Uvek postoje greske i mane, ali ne ovakve gluposti, gde prolazis pored neprijatelja i on te uopste ne vidi.

U COD2 u par nivoa bukvalno ne mozes da proviris koliko pucaju na tebe. Konsantno moras da se krijes za razliku od glupavog COD5.

2. Za zvuk se slazem, jeste los, ali ni zvuk nijednog cod-a nije vrhunski i u svakom delu svako oruzje zvuci slicno. Jednostavno zvucni dizajn je nekako los jer je sve prabceno na visoke tonove bez ikakvog uticaja bas, pa cak i kad airstrike pada. Sve susti i prsti.

Zvuk u COD4 i COD2 je SAVRSEN! Ne moze ni da se POREDI sa COD5. Ne znam kako uopste mozes da kazes tako nesto.

Cod3 nisam igrao, ali brate mili ne mogu da verujem da je 5 deo "rolerkostera" zvanog COD losiji od drugih samo zato sto ga je pravio neko drugi?? Treba da se skine kapa treyarchu sto je bar malo uneo brutalnosti u rat, sto on to i jeste, cista brutalnost.

COD3 nisi igrao jer nije izasao za PC, vec samo za xbox, i goli je shit.

Nije losiji zato sto ga je pravio neko drugi, vec zato sto je ****** iz razloga koji sam vec naveo iznad. Ko je rekao da je losiji "samo" zato sto je pravio neko drugi? Ja ti samo pricam da ti sto su pravili nisu ista ekipa koja je pravila ostale COD delove.

Ne, nije bio u svakim delovima, ti kao da ne znas o cemu pricas. Govoris kao nekakve "cinjenice",a vidi se da nemas pojma sta pricas. Ti si samo odigrao COD5, napalio si se, a ostale delove nemas ni pojma kakvi su, jer da si ih igrao znao bi razliku.

COD5 je pravila potpuno druga kompanija u odnosu na COD2 i COD4. I nije bilo u tim delovima. Uvek postoje greske i mane, ali ne ovakve gluposti, gde prolazis pored neprijatelja i on te uopste ne vidi.

U COD2 u par nivoa bukvalno ne mozes da proviris koliko pucaju na tebe. Konsantno moras da se krijes za razliku od glupavog COD5.

Zvuk u COD4 i COD2 je SAVRSEN! Ne moze ni da se POREDI sa COD5. Ne znam kako uopste mozes da kazes tako nesto.

LOL

Kao prvo, presao sam sve delove bar po jedno 5-6 puta, kao drugo multi igram sigurno preko 1500 sati, kao trece nijedan argument ti ne stoji u vezi kompanije jer to nista ne menja. Hvatate se za neki bug iz igre koja ja NIKADA nisam video u kampanji za cod5. Kao trece, zvuk u cod-u nije savrsen, rekao sam i zasto. Ima dobre prostornosti zvuka ali nije uospte dobar jer previse je naglasen prstajuci zvuk oruzja bez ikakvog basa. Da, u cod5 je nagori.

Smeh je kako zvuči oružje u CoD-u. Taj aspekt im je uvek bio jadan. I onda se nađe neko da se oduševljava zvukom:S:. Mada ni mape nisu za klaustrofobične.

Smeh je kako zvuči oružje u CoD-u. Taj aspekt im je uvek bio jadan. I onda se nađe neko da se oduševljava zvukom:S:. Mada ni mape nisu za klaustrofobične.

Pa ono, zvuce kao da je svaki sa prigusivacem, ali volim ja to :) Sto se tice BC-a, odbija me sto je vojska.. tenkovi i ostale zaebancije, vise sam za panduri-teroristi, close combat varijante.. kancelarije, avioni :) Zato mi je privlacan MP, tematika je ona na koju se najvise lozim, vise nego na otvoreno bojiste..
Ali cemu tureti, molim pojasnite kako funkcionisu, da li mora igrac da ih zajase ili ih samo posadis kao u KZ2 i sami rostiljaju... proklet da je TF sto izmisli to :(

Poslednja izmena:
Ja sam kupio parnu verziju, čim se pojavila, pa sam sada samo postupio po naređenju :d i aplicirao vakcinu poznate farakosoft kuće SKID... , elem - igra radi kao podmazana (vidi moju konfiguraciju) i to u 1920x1200 bez AA a ostalo je sve uključeno, drajveri su 191.07, OS Win7 x64.

Znači oduševljen sam kako to šljaka tečno a tek kako to izgleda :zgran:

Znači sedeo sam tj. stajao i gledao jedno pet minuta kako oni momci igraju košarku - extra, ono do sada nisam video :D (ne košarku, već grafiku/animaciju pokreta).

Sve u svemu odoh na spavanje a evo par kadrova sa početka, dok sam još na treningu ... za dalje tek sutra posle posla.

Poslednja izmena:
Nemate poma kolko bi voleo da rusi urade CoD.Na primer da se zove Call of Duty :Operarion " Caucasus".Nešto u fazonu, ameri intervenišu u Gruziji, u smilu pomoći da se Južna Osetija i Abhazija vrate pod vlast Tbilisija.Samo na kratko im to polazi za rukom, jer sledi operaccija elitnih snaga Ruske Federacije .Kavkaz kao poprište sukoba nekadašnjih saveznika iz WWII.Ali sukob ograničenog karaktera(isključiovo specijalci).
U opšte nije bitna radnja, i zvuk oružja,a grafika još manje, samo da ameri dobiju po g.....
Smučili su mi se više a ovom odurnom propagandom.Kad uz CoD stoji MW to znači, najmučnija i naj prefriganija propagada od kad svet postoji.Gering bi bi mogao puno toga da nauči iz MW serijala.

Poslednja izmena:
Sto jes - jes, ...sve manje imam probavnu toleranciju na njihov kich-patriotizam, da ne kazem *****izam.

***. cekao sam GRAW2 ko ozebo sunce, kad ono ne moze da se igra od krestanja i bljuvotina sa TV sekvenci :crash:

Bilo bi divno da ga Rusi urade, ali njih taj fazon ne zanima...

Nazad
Vrh Dno