Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

^
4 ipo sata na normalnom nivou tezine to be exact. Rece jedan reviewer iz IGN-a.
Mene zanima hardverska zahtevnost. A o ocenama usera na stranim sajtovima nemam reci.......zasto 1.3? Nije valjda zbog multija sto nema dedicated servere. Bez obzira ako nije bagovita do bola igra zasluzuje mnogo vecu ocenu. Recimo 7.5:D

Pa sa tvojim kompom u Moja masina, nemas sta da brines sto se tice zahtevnosti.
Ta ocena igraca na sajtu je naravno posledica neopisivog besa :D, zbog nepostojanja Dedicated servera, izmedju ostalog...

Poslednja izmena:
Video sam malopre cenu , neka akcija za 3000din , a za onaj Prestige 16000 :)

to je jeftinije od cod5ice:S

Ok, poznato da se igra pojavila, ali nemojte da trazite linkove i slicno u temi, ako morate koristite pm. U suprotnom - padace opomene.

Poslednja izmena:
4 ipo sata na normalnom nivou tezine to be exact. Rece jedan reviewer iz IGN-a.....
Ne reviewer već u IGN recenziji, a u okviru Closing Comments piše:
"For the strictly single player crowd, however, Modern Warfare 2 is surprisingly short, and doesn’t live up to the standard set by previous Call of Duty games. The campaign can be completed in as little as four and a half hours....."
Baš ćete se naigrati :d
Sledeći će valjda trajati tri sata, a u MP će verovatno biti jedan na jedan :D

Ja i ovako i onako ovo ne bih igrao,ali stvarno sramota.
Prave ljude ovcama.Bezobrazluk.

Poslednja izmena:
A mnogi, uključujući i mene, su se tešili SP kampanjom... Sigh.

Da je kratko kratko je bar za igru. 12GB mu dodje težinski kao 1080p rip nekog akcionog filma s' tim što ovaj duže traje i interaktivan je :). Skineš pogledaš (odigraš) i obrišeš. Ako je baš dobro može i da se nareže - proveren recept.;)

downloading...

installing xD

SKI_D_ROW je izbacio steam verziju koja ne zahteva steam :) i sudeci po komentarima, bolja je od razorove.

Sacekajte do veceras da se situacija malo iskristalise, napravite pravi izbor i ostavite komp preko noci da odradi svoje. :)

exxxxtra, steam CD key koji sam dobio prilikom kupovine ce biti aktiviran 12.11 lmao xD

aj ajde neka neko ode da kupi za 3k, ja dajem pare za 5 komada

sada sam proverio, promotivna akcija zbog otvaranja shop-a... ako neko želi da kupi po toj ceni, bolje neka požuri jer verovatno imaju malo kopija

Mogu li se ove dopunske Spec Ops misije (mape) igrati single player ?

Je li neko provalio o cemu se radi ?

da, barem na xboxu

Spec Ops
A newest mode for "Call of Duty," Spec Ops consists of mini-missions that you can play alone or with another player (online or split screen). These bite-sized experiences can usually be finished in 10 minutes or so, but each of them has three difficulty levels and they get increasingly harder as you move throughout all 23 of them, so deaths will extend that time...

Mozda ga samo zbog ovog instaliram...
U RS Vegas - Lone wolf misije sam igrao mesecima :D

sada sam proverio, promotivna akcija zbog otvaranja shop-a... ako neko želi da kupi po toj ceni, bolje neka požuri jer verovatno imaju malo kopija

Ajde info na pm, koja prodavnica je u pitanju.

Igra izgleda brutalno, i klizi super na mojoj masini na max podesavanjima bez AA... jos kad bi imao vremena da je igram duze od 5min :S:.

Poslednja izmena:
Skino sam sa mininove video iz igre "no russian-airport massacre" velicine 100MB
Pokazuje gameplay igre, deluje OK , mada je izgleda i dalje nekako predvidiva igra, jednom granatom iz puske pobijes 6 specijalaca u vozilu (tako 2x) al i dalje ima smeka !

PS. U toj misiji ubijas civile ko pilice !
Valda si "na tajnom zadatku" ili sta znam...

^^Daj neki screen onda.

Poslednja izmena:
Ortak danas uzeo u Delti, kaze mi da sa Steama skida neki update vec 45min zagusenje je extra.

I to je klasika na izlasku svake nove popularnije steam igre :)

Poslednja izmena:
Sinoć je stigao u GameS ;)

Igra izgleda brutalno, i klizi super na mojoj masini na max podesavanjima bez AA... jos kad bi imao vremena da je igram duze od 5min :S:.

A sto da ne klizi. Jedno je realna potreba, drugo je bes, moda ili nesto trece za I5/I7/5850/5870.

Nazad
Vrh Dno