Šta je novo?

coca cola "daje' w200...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
JEL DOBIO NEKO MOBILNI UOPSTE???????

Ja sa zurke pokupio 2 gajbe flasica i slao u skoro svim terminima, cak sam u terminu od 4 do 5 ujutru jednom poslao 7 koda(plafon je 10 koda u 24h) i ... CVETKO. Pa ko je jos zaludan sem mene slao u to vreme kodove?????
Dele li oni uopste te telefone ili....

JEL DOBIO NEKO MOBILNI UOPSTE???????

Ja sa zurke pokupio 2 gajbe flasica i slao u skoro svim terminima, cak sam u terminu od 4 do 5 ujutru jednom poslao 7 koda(plafon je 10 koda u 24h) i ... CVETKO. Pa ko je jos zaludan sem mene slao u to vreme kodove?????
Dele li oni uopste te telefone ili....

E ovo je neka teska navlakusa...i ja sam slao u 3 ujutro pa nista.

prvo sam slao u 4, pa u 5, potom u 6 ujutro... sada menjam taktiku jer to doba cekaju svi da posalju kodove, zato sada saljem oko 23, 00, 01 ali opet nista... kao da stvarno samo mene zaobilaze, a vidim i vas...

Ja sam poslao prve noci kada je krenula akcija i to izmedju 5 i 6h i nisam izvucen :(

izgleda da nas malo leraju! :D :D zato svima nama po jedan telefon ;)

Ljudi bre, pa za sat vremena kodove pošalje barem nekoliko hiljada ljudi, možda i po nekoliko kodova, pa ako vas izvuku, onda ste rođeni pod srećnom zvezdom :D

Koliko ste para potrošili na Coca-Cole, mogli ste i da kupite taj W200 :smoke:

Bas sad gledam spisak dobitnika i ljudi se ponavljaju. :) Znaci Marko Vasiljevic je cini mi se dobio barem 3 telefona, a i njegov rodjak takodje. :) Heh, mora da covek sedi i salje kodove sve vreme pa ima ogromnu sansu da dobije...

posle svega, verujem da najvise sansi da budu izvuceni imaju oni koji posalju jedan jedini kod, i nemaju pojma o tacnim pravilima. samim tim sto na coca colinom sajtu u spisku dobitnika telefona, isti pretezno dobijaju neregistrovani korisnici... sve ovo pod pretpostavkom da bas svakog sata daju po telefon :D

inace i ja sam slao u svim terminima (takodje jednom cak deset kodova - posle cega sam se zapitao zasto ja to ono bese radim...), i do sada nista. dakle odustajem od raznih taktika, i lepo kad kupim koka kolu ( a to nije bas nesto precesto), ja cu poslati kod pa ako me 'oce - 'oce....

Poslednja izmena:
a kada taj decko stigne da ode do kioska po colu... covek se zapita :D ajde popiti nije tesko ali odsetati...

:D Kakva "zavisnicka" tema:D

Nisam jos poslao niti jedan kod ali imam u planu , ali cini mi se da se boce sa kodovima jako brzo razgrabe(barem je tako u nasoj lokalnoj radjnici).

Otvoreni poziv za Coca-cola komercijaliste da malo vise uposle nozice i obilaze i nas "raju"!

sta mislite kako je bolje da se salje, sve odjednom sto imate ili svaki na po sat vremena ???

ufff sta bi dao da sam neki konobar u nekoj diskoteci ili slicno !!!

Sve odjednom što imaš, 10 komada maksimum, pa šta bude bude :D

sta mislite kako je bolje da se salje, sve odjednom sto imate ili svaki na po sat vremena ???

ufff sta bi dao da sam neki konobar u nekoj diskoteci ili slicno !!!

moj ti je savet da ne saljes odjednom, cuo sam da su neki tako dobili, ali verujem da uglavnom nema neke vece sanse, u pitanju je cista sreca. zato - bolje je deset kodova i sanse u deset izvlacenja, nego deset kodova i sansa u jednom izvlacenju.

ja sam probao sa 10 odjednom, i naravno nista. bas sam bio :mad: posle izvlacenja. od sad samo po jedan pa sta bude...

Poslednja izmena:
Inace sto se tice tih bodova, mogu da se salju invitationi na mail i ako se taj kome ste poslali invitation registruje dobijate 15 bodova!. Posto ja imam svojih 8-9 mailova i josh preko MSN-a, za pola sata sam izkliktao i "zaradio" 150 bodova, pa sam narucio dva privezka za kljuceve :)

Javi obaveno ako ti stignu, posto mi izgleda kao neka navlakusa, ja sam iskoristio svih 20 invitation-a i narucio 4 privezka, sinoc pa se nadam da ce stici.

4 priveska?! Batice, jel ti dobro od tolike Coca-Cole?! :bottle:

Ja za sada imam 81 pojen, zahvaljujući snajki koja radi u kafiću :smoke:

Poslednja izmena:
Da si procitao post coveka kojeg sam citirao,skontao bi o cemu se radi...Inace,Colu kupim 2 puta godisnje,cisto da ne zaboravim kakav joj je ukus.

Pa oni nisu normalni! Da bih mogao da uzmem nesto kasvetno sa ovim bodovima, morao bih da posaljem kodove sa svih boca koje se dnevno popiju u Nisu.:bottle: :bottle: :bottle: :bottle:

A kako da posaljem invitation?
To ne mogu nikako da nadjem?

A evo i nove fore koju su izgleda neki vec poceli da koriste pa sam zato i izvisio 2 puta za kod.Znaci u prodavnici skinete onu nalepnicu i kod prepisete i onda namerno zagrebete da onaj koji je kupio tu bocu ne moze da procita i posalje kod i tako taj koji je poslao kod ne moze imati nikakvih problema, jer se moze desiti da onaj koji je kupio bocu da se zali i ako je celi kod na boci onaj koji ga je poslao moze imati problema, a jos ako je sa tim kodom nesto dobio...

Mada ne bi me cudilo da pocnu da vade i boce iz kanti, ili sa deponija i da pokusavaju da ubodu kod, jer ima dosta ljudi koji kupuju, a ne salju kodove.

E zato bi bilo najpametnije da se zahteva da se cuvaju fiskalci i da kada se nagrada preuzima da se pokazu onoliko fiskalnih da pokriju broj bodova koje imaju.Mada ni to nije idealno, ali bi smanjila broj kodova onih koji iste nabavljaju na gorespomenute nacine isl.

Poslednja izmena:
btw, ja sam ukucao par puta dok sam sedeo na splavovima... Preneki dan mi stigne obavestenje iz Telenora da su mi skinuli vishe para nego sto treba i da ce mi nadoknaditi preko sledeceg racuna. Svaku poruku su mi tarifirali 120 din + PDV (tri poruke). Boli ih uvo, uzmu koliko im fali ovog meseca, pa ti vrate kada naplate pare. Besplatno kreditiranje :)

Koji ja trash taj Telenor, ja nemam reci...

sad me bas zanima da li je i telekom to isto radio... meni je racun opet poveci, a ja smanjio telefoniranje...

Delimire, to se desilo sa skoro 50 korisnika Telenora koje poznajem, oni koji su na prepaidu iznos im je bio vracen u roku od 72h, a Telenor "krivi" Ginger (Koga je Coca-Cola HBC Srbija unajmila) pruzaoca te sms usluge kao navodno im je Ginger poslao da toliko zaduzuju te sms poruke. Makar bi trebali da isplate referentnu NBS kamatu od 10% tj. za te tri smsa nesto preko 400din. Desilo mi se da par puta nece da prihvati kod, jer je navodno iskoriscen cak na poziv besplatnog CC kazu da je vec neko drugi uneo u bazu taj kod, iako imam fiskalni racun, a boca je kupljenja u ne bas malom domacem maloprodajnom lancu, doduse sve kodove unosim putem weba.

Ja dobio, posle samo 3 koda i to ukucanih na sajtu. Neka korist i od noćnih smena... manja je konkurencija u 3-4 sata ujtru. Isporučili posle samo 3 dana, jes' da toče otrov al' hvala im

Svaka cast lave!

Cini mi se da si ti prvi od "nas" koji je dobio fon.:banana: :bottle:

Nadam se da cu ja biti drugi.:D

Kakav je fon?

ako ste vec zauzeli pozicije, ja se javljam na prvu sledecu slobodnu tj. nadam se da cu biti treci! :D

A ja? mene ste zaboravili! Ocu i ja jedan fon.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno