Šta je novo?

coca cola "daje' w200...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro nema veze, evo ja cu da budem onda peti, ne ljutim se :)

Opet nista! Poslao jos 5 koda i CVETKO.:banana:

Jel dobio bar drugi fon?

Mora on da dobije, pa onaj treci pa tek ja.:cigar:

Ja saljem sa pet razlicitih brojeva ali nema shanse sve mi se nekako cini da je i ova nagradna igra namestena :)

Poslednja izmena:
Ja saljem sa pet razlicitih brojeva ali nema shanse sve mi se nekako cini da je i ova nagradna igra namestena :)

ne verujem da je bas namestena, pre bih rekao da jako puno ljudi ucestvuje. ja sam cuo za par ljudi da su stvarno dobili...

juche navece sam poslao 6-7 komada i opet nista,nece grom u koprive :)

ja sam se potrudio i poslao 10 kodova i dobih... LABUDAAAAAA

Da se učlanim i ja u klub gubitnika, hehe.

Dobio je moj drug prvog maja, srećković.

Poslednja izmena:
javno objavljujem da prestajem sa slanjem kodova, eventualno samo zbog ovih stvari koje mogu da se naruce a za fon me boli duu...pe

Benchamane, šibni mi svoje kodove na PM, ako dobijem fon delimo kintu :D

O5 nista, ma bice jednog dana, samo kad...

Najbolji drugar je dobio telefon pre neki dan,jednom godisnje mozda popije coca-colu,inace je poslao oko 4 ujutru,tad se treznio:D

Ima tu i prevare...sto sam ocekivao...poslao sam kod sa boce i ladno mi je pisalo da je kod iskoriscen, mislim da su ovo oni stari fazoni ove zemlje....tu dobije mozda 1 telefon na dan neko.

Pa naravno, mislim, ne mogu da verujem da ste se "napalili"... :d

Ma ja mislim da oni daju telefone svojim zaposlenima:whip: i poslovnim partnerima,) a mi placamo te mobline:mad: tako sta nam skinu sa racuna po 5 dindzi svaki put kad posaljemo kod.:bottle:

Ti onda ukucavaj kodove preko sajta... :)

Sto bi rekao Boza derikoza : "nema besplatnog rucka" :d
Keep trying !!

Možda je malo subjektivno, pošto sam ja telefon i dobio, ali ne bih rekao da je nameštaljka. Znam još troje ljudi iz Subotice i okoline koji su dobili.
Telefon je super, za te pare... Nervira me jedino što nema plavog zuba, nije džabe ona: stara poklonu se u zube ne gleda. Sad ću da vijam jedan koji ću ako ga dobijem prodati, a onda sledi upgrade na C2D, xe,xe,xe:D

Poslednja izmena:
W200 nema Bluetooth?! Onda ništa... :p

Šalim se, juče sam poslao 8 kodova i dobio... Poruku da je dobitnik neka Svetlana iz Loznice :) Danas šaljem celih 10 komada, pa ćemo videti...

Kako šalješ, sve u jednom satu ili... ? :)

Sve odjednom naravno, da imam više šansi za dobitak, barem u tom satu :)

BTW, nisam ni danas dobio, moram da zovem snajku da mi obezbedi još kodova :p Možda skupim dovoljno pojena i za otvarač za flaše...

Poslednja izmena:
ja sam upravo poslao 15 kodova, al nishta.. odustajem

Poslednja izmena:
Ako se neko seca pocetka ove glupave teme,ja sam pitao gde da nabavim prazne staklene flasice Coca-Cole,u kafani mi ne daju,ni u podrumima pica,a u prodavnicama ni za kauciju,dakle?Ne pitam zbog kodova i poena,to sam batalio,urazumio sam se,nego mi je do jaja piti iz tih flasica.

Kakvo je ovo slovo? Sta da kucam?
dscf3593pd7.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno