Šta je novo?

coca cola "daje' w200...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skupljao sam kodove 3-4dana i nocas sam poslao po 11kodova od 4-5 i od 5-6 i opet nista mislim da cu i ja da odustanem jer nema sanse,nisam ja te srece drugar je poslao 2 ili 3 put i dobio a ja mogu da saljem do mile volje ali kad nemas srece dzaba :)

Ja sam juce kupio na kiosku ispred faxa coca-colu od 0,5l ciji je kod neko vec upotrebio ! Znaci ne mogu da verujem, bila je etiketa na njoj kada je kupljena, ne znam stvarno ko je bio toliko zaludan (ili bolje reci pokvaren) da skida etiketu i ponovo je lepi samo radi toga ..... uzas

TRebao si da vratiš tu Coca-colu.
Neispravna je! :d
Već je upotrebljavana... :d

Kakvo je ovo slovo? Sta da kucam?
dscf3593pd7.jpg
Ne vidi se dobro, odzumiraj to malo... :smoke:

:d:d:d:d

Koliko ja znam slovo "O" nije cetvrtasto, pa zato sam pitao.

Izgleda da nisi shvatio sta je CAR hteo da kaze.
A inace to jeste O jer sam i ja na pra flasa imao taj simbol i prolazilo je kao O kada sam unosio kodove.

Neispravna je! :d
Već je upotrebljavana... :d

Ja sam naleteo na jedno 10ak flasha vec gde su kodovi neispravni..
Al *** kad je sistem glup mozes i bez skidanja etikete da vidis kod(sa punom flasom),samo je malo nagnes i eto ti koda :?Zivo me zanima zasto kod nije ispod cepa?

Ja sam naleteo na jedno 10ak flasha vec gde su kodovi neispravni..
Al *** kad je sistem glup mozes i bez skidanja etikete da vidis kod(sa punom flasom),samo je malo nagnes i eto ti koda :?Zivo me zanima zasto kod nije ispod cepa?

uzimaj limenke, tu je kod ispod otvaraca, i ne moze da se vidi a da se limenka ne otvori...

Sta bi sa privescima, proslo je skoro 15 dana? Pitam jer sam narucio frizbi u cetvrtak :d , pa da znam kad stize :d

Meni nista nije stiglo, vec evo druga nedelja.Napravio sam dva racuna i napravio 300 bodova na oba, narucio priveske i nista, znaci sipak :wave:

E pa sad sta treba da kupim 6 limenki i da dam 300Din umesto 89Din za Flashu od 2L,samo zato sto je neki mentol stavio kodove tu i zato sto su ljudi kvarni :mad:

Kao sto stanke rece, nisam lud sad da pocnem da pijem iz limenke samo zbog toga, em su skupe, em su premale da se covek napije. Oni su trebali da razmisljaju o tome kada su organizovali nagradnu igru :mad: :mad: :mad:

SuperStarr je napisao(la):
Neispravna je!
Već je upotrebljavana...

:D :d da znas da sam i o tome razmisljao, nije to neka vrednost ali osetis se bre nekako ... prevareno :) Ali glupo je da vratim jer mozda nisu oni u kiosku krivi, zato ima broj koji moze da se pozove ako ima nekih problema, nisam zvao ali mozda sam trebao da zovnem i trazim odstetu - npr. novu flasu

Odes na sajt i sa desne strane postoji kao baner na kome pise "IGRAJ I TI BRZINOM: Mobilni na sat", na tom baneru se nalazi link ka strani sa dobitnicima... onako dosta je nepregledno, i ja sam ga dugo trazio prvi put.

jel ima jos neki nacin da se skupe poeni sem slanja kodova i pozovi prijatelja ?
ja sam tek skupio 100poena bez "zvanja" prijatelja..

Odes na sajt i sa desne strane postoji kao baner na kome pise "IGRAJ I TI BRZINOM: Mobilni na sat", na tom baneru se nalazi link ka strani sa dobitnicima... onako dosta je nepregledno, i ja sam ga dugo trazio prvi put.

jel moze neko da ostavi ovde tacan link,posto ja ne vidim taj baner na sajtu, secam se da je ranije postojao, ali sad ga ne vidim

Nije moguce poslati vise od 10 koda dnevno, pa ne znam kako su neki slali i po 15?
A bolje je poslati u svakom satu po 1 kod. tako imas vise sansi za dobitak

Meni nista nije stiglo, vec evo druga nedelja.Napravio sam dva racuna i napravio 300 bodova na oba, narucio priveske i nista, znaci sipak :wave:

Ispravka,danas stigli su mi svi privesci, i sve sto sam narucio!Nisu nesto extra kvaliteta, ali su simpaticni. :banana:

Nije moguce poslati vise od 10 koda dnevno, pa ne znam kako su neki slali i po 15?
A bolje je poslati u svakom satu po 1 kod. tako imas vise sansi za dobitak

Preko sajta možeš poslati više od 10 kodova... ;)

pise u pravilniku da je ogranicenje 10 kodova dnevno samo za kodove sa coca-cola flasica (0.25l). nisu ni oni glupi, znaju da postoje konobari koji znaju da koriste internet ... hehehe :)

p.s. bez ikakvih uvreda za konobare ... samo mala sala

Neka 'fala, 100 puta mi je lakše da izvadim 100e i kupim w200i nego da proturim kroz ruke 2.850 flaša i ukucam 2.850 kodova.. :trust: To valjda može da izvede samo neki kelner kojem dnevno ostaje stotinjak praznih bočica..

A što se tiče izvlačenja,možda bi trebalo sakupiti veći broj kodova i poslati negde u zoru...ali opet, mnogi tako razmišljaju..

2850 flaša puta 89 dinara,koliko košta flaša od 2l,pa to mu izadje 253650 din.
Oni su stvarno budale ako misle da neko ima toliko para i da će popiti toliko Coca Cole...
Taj ko popije samo deo toga može da se oprosti sa životom.:angel:

Najjace je sto za SE P990i ti treba 21000 bodova... Pa ja mislim da bih ga pre kupio u prodavnici sa full opremom nego skupio 21k bodova :d

A inace, i meni se desilo da sam poslao kod koji je bio vec iskoriscen, a flasica je tek izvadjena iz frizidera. U sustini, zabole me, ja Colu kupujem zbog Cole, ne zbog igre, ali ako vec ima igra, zasto da je ne igram? :D

Ja pređoh 150 bodova, jurišam na ranac :D

ja imam 4 boda i rado cu ih pokloniti nekome.tek sad videh koliko i kako treba da skupim.ameri su to.

ako mislis da imas neiskoriscen kod, posalji mi ga na pm. ako dobijem, delimo mob, tj. vrednost telefona :)

Nije vam malo cudno sto je svaki dan u periodu od 3-4 sata u poslednje vreme na stranici www.mojenagrade.co.yu poruka "This site is undergoing scheduled maintenance.
Please come back soon!"...mislim prevara na kubik!

evo jednog zadatka, pa da vas vidim:
p990 je oko 20'000 bodova. ajde nek mi neko osmisli nacin da skupim te poene do 31.12. (uzevsi u obzir dnevni limit kodova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno