Šta je novo?

CMR 3 ( + Update: 1.1 patch )

Ma nije to nego ga baguje neki aktiv movie, a sve druge igre rade... a radi u ME.

Evo mana, Drajvere... Kola su se po meni najbolje ponasala u Colinu 1, nekako su od dvojke postala kruta, kao da vozim kutiju, ne vidim da auto uopste ima amortizere... U trojci je jos gore... Grafika je bleda, siromasna, zvuci kola su isuvise visoki, ali ko zna, mozda tako treba... ne znam, nije me bas razocarao, ali recimo i da nije nista posebno.... Ne znam, Rally Masters i Rally Trophy, su po mom ukusu 99%... Cak i sugavi stari Mercedes Truck Racing ima bolju grafiku od Colina 3...

byMaX je napisao(la):
Evo mana, Drajvere... Kola su se po meni najbolje ponasala u Colinu 1, nekako su od dvojke postala kruta, kao da vozim kutiju, ne vidim da auto uopste ima amortizere... U trojci je jos gore... Grafika je bleda, siromasna, zvuci kola su isuvise visoki, ali ko zna, mozda tako treba... ne znam, nije me bas razocarao, ali recimo i da nije nista posebno.... Ne znam, Rally Masters i Rally Trophy, su po mom ukusu 99%... Cak i sugavi stari Mercedes Truck Racing ima bolju grafiku od Colina 3...

Kako igras Rally Trophy bez kljucha ?? :twisted:

A meni bas deluje suvise mekano na default setup-u.

Demo trazi najnovije drivere u XPu, meni nije radio ni na radeonu ni na vidiji dok ih nisam instalirao....

U ME radi sa 30.82 u XP nece sa 30.82 40.72 42.86 i 43.45 i SP1+DX 9a, sve sam ja to isprobao nisu najnoviji ali nisu ni toliko stari (u ME su znatno stariji a radi).

Driver-u koju tacno verziju koristis pa da probam sa njom?

notax je napisao(la):
...

Kako igras Rally Trophy bez kljucha ?? :twisted:

Instaliran pre 100 godina, sa no cd-om... :)

dajte neke rezultate, nabavio sam i ja demo :)

*** ja cu da se prvi obrukam
UK 3:16.37
SVE 3:04.88
JPN 3:34.97
tastatura

ajde sad ali iskreno

Nesto sam i poravio vremena ali da vidim prvo druge rezultate...

To garant nije na tastaturi jedva da sam par puta ogrebao auto (JPN). Skinuo sam jos 3.5 sekunde ali sumnjam da mogu da dostignem taj rezultat. Ajde daj neki savet.

Ma na tastaturi, najlakse je colina na tastaturi igrati...
BTW meni je auto i ogreban (malo) tu i tamo, ali poenta je samo da ti se točkovi ne vrte u prazno, da se držiš visokih obrtaja i da slušaš Nicky Grista...

Mislim da mogu oko 3.28 za sada.

Jer to manuelni ili auto?

Hvala svima za key za Rally Trophy. Hajde, neko ko je najmanje lenj, ako moze,....ono... na PM ili mail.....

KLAP! Drugi put !

Ljudi su bas smoreni, Notax...

Bezis mi jedno 12 sekundi... :) BTW kako ulazis u one veoma ostre krivine (150-180 stepeni). Pod rucnom ili usporis maksimalno pre ulaska?

Ajd daj rezultate za ostale dve etape.

3.13.97 trenutno, a one oštre krivine me najviše nerviraju(u pozitivnom smislu), totalno je drugačiji recept od colina 2, uglavnom ni sam ne znam kako ih prolazim, garant bi ih brže prošao rolerima nego sa ovim focusom, treba još vežbe za njih, mnogo sekundi nose te krivine :)...

3:25.82 za sada mada mora da negde gresim dosta gubim na onim usponima

Ajde nek postuje jos neko.

Bane koliko ti je vreme na UK?

byMaX je napisao(la):
Ljudi su bas smoreni, Notax...

Smoreni od chega??
Po ovom postu, ljudi bi pomislili da u BG-u vlada neka tropska
vrucina, i da niko ne moze da dise, pa su zato smoreni. :mrgreen:

BTW izgleda da full stize sutra u BG

Na 3 cd-a.

3.09.45, mislim da je već ovo rezultat vredan pomena, kad skinem ispod 3 (što verujem da je moguće, boljim upoznavanjem krivina i drugim setupom) povlačim se :)...

Ja se ukljucujem kad stignu gore spomenuta 3 CD-a... :p

nebi voleo da pocnem da smaram ... ali ko prvi dobije kopiju bilo bi lepo da mi umnozi.. ustvar NAM umnozi .. posto ce nas biti vise sigurno :)
hvala unapred
poz. Bane ,)

Vrh Dno