Šta je novo?

CMR 3 ( + Update: 1.1 patch )

• Začetnik teme Začetnik teme drapin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U medjuvremenu sam poskidao kako gde po par sec ali sad je to smesno mada ako je bez verifikacije mozda i varaju.

Elem, vozio sa CMR3 demo i ipak mi je trulo u poredjenju sa LFS. Pogledajte samo reply u LFS i CMR i recite mi gde se prirodnije ponasa automobil? Mislim da je ovim sve receno.

Lukija je napisao(la):
Elem, vozio sa CMR3 demo i ipak mi je trulo u poredjenju sa LFS. Pogledajte samo reply u LFS i CMR i recite mi gde se prirodnije ponasa automobil? Mislim da je ovim sve receno.

Ja vozim full par dana i opet cu da ponovim da se to ne moze porediti sa LFSom...U pravu si za replay i prirodnije ponashanje, ali sedi u focusa i stavi incar, pa vozi reli za relijem....nekako je mnogo jak osecaj, kao da stvarno uchestvujesh...potpuno drugachije od CMR2 gde si imao osecaj da vozish reli sam i nigde zive dushe 🙂)

Jel` bi neko u BG-u mogao da narecka full verziju /ako je ima :mrgreen: /

Pozdrav

deki30

Lukija, neko nam obrisa postove 🙁 osecam da je onaj fantom Silver delilac pravde 🙂

Jesta da smo bili malo skrenuli sa teme,ali bas je bila kul prica pogotovo tvoje VOODOO japanske prijave :mrgreen: :mrgreen:

Pa shta ako smo skrenuli sa teme, bar prichamo ljudski i bez svadje 🙂
BTW, dodje mi da platim vlasniku jedinog NSXa u Beogradu (stanuje blizu mene, mogu da ga pipnem kad hocu🙂) pa da stane ko hoce sa njim na crtu ako sme 🙂

Ajde da idemo zajedno na Usce u nedelju nas nekoliko Auto-Moto Benchovaca,taman da se uzivo dogovorimo gde cemo i kad da peglamo LFS

prije koliko je CMR 3 dosha u Beograd??

driver je napisao(la):
Lukija, neko nam obrisa postove 🙁 osecam da je onaj fantom Silver delilac pravde 🙂

Pazi stvarno, izasao sam iz firme poslom i vratim se i - puf. Dzabe, danas je ljudima izgleda mnogo zanimljivije AMD vs Intel, moj tata vs tvoj tata i slicno . Nema veze, skupicemo se negde za LFS pa cemo da se "kidamo" :mrgreen:

Ljudi ajde stvarno za Usce, pretprosle nedelje nisam mogao 10 godina mature i ostalo, prosle nedelje sam imao preslavu e sada ne idem nigde !!! Odneo sam LFS u Panzer, imam i telefone kod sebe pa mozemo da se dogovorimo samo da vidimo ima li termina jer tamo igraju neke kanter face.

driver je napisao(la):

Pfff. Vidim ja link koji mi je stigao u benchmark notifikaciji ne radi...
Ja sam sa svojim drustvom svakako na uscu (i inace na svim yu relijima) pa mozemo da se upoznamo, ja sam samo Calibru upoznao.

Moze...ja u svakom sluchaju idem na Ushce sa zenom🙂, pa ono mozemo da se nadjemo....Ja znam Lukiju pa cemo nekako da se pronadjemo...Obichno sam na krivini kod Brankovog, tu se nekako najlakshe dolazi da mesta za parkiranje i gledanje, a i onaj pajser sa Vectrom ne mashi ivichnjak pa ne propushtam to 🙂) moj mob je 064.1234.300, bicu tamo oko 10-10.30 pa okrenite....

Btw Calibra, jel si ti danas oko 17h proshao pored buvljaka ? 🙂 Chini mi se da sam video neshto crveno 🙂 Vozio sam 230 pa nisam dobro video 😀😀😀

Ja znam Vladu (Driver), znam i Kalibru pa da zatvorimo krug 🙂 I ja cu biti na Uscu negde pre 10:00 malo da procunjam. A posle mozemo do Panzera. BTW ja sam 1997 stajao na tom mestu gde Drajver opisuje ali sam gledao jugice ali kada su uletele jace masine pa kada je pandur rekao da je neko proleteo, promenio sam mesto 🙂

JA jos samo da upoznam Drivera,mada kako su mi te opisivali necu imati problema da te prepoznam(jel bese celavi zaokrugljeni u koznoj jakni zakopcanoj do grla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).
Ajde usput ostavite brojeve mobilnih telefona da lakse komuniciramo ako se slucajno ne nadjemo(tj ako VOODOO resi da se kamuflira ba pusti malo kosice i obuce majicu :mrgreen: ). Bojan 063/246-508

Calibra 4WD je napisao(la):
JA jos samo da upoznam Drivera,mada kako su mi te opisivali necu imati problema da te prepoznam(jel bese celavi zaokrugljeni u koznoj jakni zakopcanoj do grla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).

Driveru, svi te znaju :banana:

Ja nemam kornjo-komunikator ali radim na tome .

KO hoce da recne taj LFS i patcheve, da vidimo na shta to lichi...

Ja cu samo reci - Rally Masters 4 EVER!

Razocaran sam novim CMR-om...

omnik je napisao(la):
Ja cu samo reci - Rally Masters 4 EVER!

Razocaran sam novim CMR-om...
Ma najbolje su one formulice na automatima iz sredine 80ih.
Provalio sam da se ovde ljudima sviđa igra samo ako znaju da je voze...

Bane® je napisao(la):
...

Ma najbolje su one formulice na automatima iz sredine 80ih.
Kad si pomenuo old timer-e, ima li ovde ex fanova legendarnog Stunt Car Racer-a ili Pit Stop-a 2 sa C-64? E to su bile igre... 🙂

Ma Hot Rod sa amige je najjachi ... a i bio je onaj kao automat sa 4 volana rasporedjenih u krug ... e to je igra 🙂

Bane® je napisao(la):

Mnogo ti sine nesto provaljujes za svoje godine!
RM sam vozio dugooo i dalje mi je zanimljiv. Ovaj Colin mi je interesantan i nista vise. Ono odigras kad me zaboli zglob od drndanja Championship Managera pa odmaram prste lagano pritiskajci strelice. Ocekivao sam mnogo vise...

kad smo vec kod glasanja za najbolju voznju,ona se na zalost i dalje nalazi samo na play station-u...[dokle bre?]naravno GT...btw,gde sad da kupim cmr3 a da ne zaglavim 2-3 godine robije?

BTW evo ga i CMR4 (video):

http://www.codemasters.com/colinmcraerally04/uk/downloads.php

Jel u jednom komadu?

Uzas

Ful verzija: 3 CD-a, 3.5GB na hardu. Sta li uopste zauzima toliko prostora?
Igra je odvratno razocaravajuca. Mozda se nekom cini da je fizika bolja: NIJE!! I dalje stoje primedbe/opaske na tvrde predmete kraj staze, ali... losija kamera, mnogo losija, ponasanje vozila...hm, ne da nisam zadovoljan nego...
Hardverska zahtevnost? Sve na MAX, 1280x1024, nista ne secka. Doduse: 1700+@2400, GF3Ti200@Ti540...

Nazad
Vrh Dno