Lukija je napisao(la):Elem, vozio sa CMR3 demo i ipak mi je trulo u poredjenju sa LFS. Pogledajte samo reply u LFS i CMR i recite mi gde se prirodnije ponasa automobil? Mislim da je ovim sve receno.
driver je napisao(la):Lukija, neko nam obrisa postove 🙁 osecam da je onaj fantom Silver delilac pravde 🙂
driver je napisao(la):Lukija, neko nam obrisa postove 🙁 osecam da je onaj fantom Silver delilac pravde 🙂
Calibra 4WD je napisao(la):JA jos samo da upoznam Drivera,mada kako su mi te opisivali necu imati problema da te prepoznam(jel bese celavi zaokrugljeni u koznoj jakni zakopcanoj do grla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).
Ma najbolje su one formulice na automatima iz sredine 80ih.omnik je napisao(la):Ja cu samo reci - Rally Masters 4 EVER!
Razocaran sam novim CMR-om...
Kad si pomenuo old timer-e, ima li ovde ex fanova legendarnog Stunt Car Racer-a ili Pit Stop-a 2 sa C-64? E to su bile igre... 🙂Bane® je napisao(la):...
Ma najbolje su one formulice na automatima iz sredine 80ih.
Provalio sam da se ovde ljudima sviđa igra samo ako znaju da je voze...
Bane® je napisao(la):Provalio sam da se ovde ljudima sviđa igra samo ako znaju da je voze...
Normalno, samo do Hobotnice da ga oteram na pranje i možeš na sajam neki da ga voziš 🙂...Lukija je napisao(la):Jel u jednom komadu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari