Šta je novo?

CMR 3 ( + Update: 1.1 patch )

barakuda je napisao(la):
nebi voleo da pocnem da smaram ... ali ko prvi dobije kopiju bilo bi lepo da mi umnozi.. ustvar NAM umnozi .. posto ce nas biti vise sigurno :)
hvala unapred
poz. Bane ,)

to bi bilo odlicno pogotovu sto nam se smanjio izbor mesta na kojima bi mogli da ga kupimo...

pozdrav

Joj ja sam na 3.20, a moze bar jos 5 dole sa mojim stilom voznje onda moram nesto ozbiljno da menjam...

A inače me nervira UK, kad uđem u šumicu ne vidim put uopšte, pa onda kad poželim da udaram po nekom parčetu hardvera(iz besa jer sam završio u nekom hrastu) shvatim koliko je skupo sve za šta god se uhvatim, pa iz tih razloga i ne vozim UK :)...

Tejk it izi, daj mi par diskova da ti narezem ovu sezonu WRC-a pa da vidis kako to ide kada neko zvekne u spra... ovaj drvo.

... stigao je i Colin i moze se reci da je igra ok, za razliku od drugih portova/konverzija sa konzole... bilo bi dobro da igru probate prvo jer ima dosta njih koji se zale da im igra ne radi (nije do k r a k a nego bas do igre)... kod mene radi na 44.03 detonatorima i XP SP1 (duron1.2 GFmx460)

skrinove imate na w w w . pc igrice .tk

Jel` bi mogao da narezes?

gorang je napisao(la):
... stigao je i Colin i moze se reci da je igra ok, za razliku od drugih portova/konverzija sa konzole... bilo bi dobro da igru probate prvo jer ima dosta njih koji se zale da im igra ne radi (nije do k r a k a nego bas do igre)... kod mene radi na 44.03 detonatorima i XP SP1 (duron1.2 GFmx460)

skrinove imate na w w w . pc igrice .tk

Problem su detonatori, kakav "krak" :D:D

btw, lepo si ga zavukao, ali ne moz' tako...U mod sobi si vec proglashen komercijalistom :D:D:D

e pa sad kada znamo da imamo igricu u gradu..
ko je ima neka javlja da se mnozi :)
ja sam u centru i samo mi bacite pm da se dogovorimo
hvala unapred
poz. Bane ,)

gorang bi se rado javio, ali kod njega nema dzabe :)

driver je napisao(la):
...

Problem su detonatori, kakav "krak" :D:D

Kakav problem? 44.03 + GF4Ti4200, sve OK.

Probao sam demo, posto vozim LFS intenzivno zadnjih nekoliko meseci, CMR3 je smesan, kao da vozis hoverkraft, auto kao da lebdi. Ako opet pogledamo sa druge strane, CMR3 je ipak bolji od 2ke, bar je blizi pravom reliju.

driver je napisao(la):
gorang bi se rado javio, ali kod njega nema dzabe :)
znam.. ali mozda jos neko ima pa moze da recne za dz. a ako nece niko ima net a mozda i kupim..
tako da...
poz. bane ,)

Lukija je napisao(la):
...

Kakav problem? 44.03 + GF4Ti4200, sve OK.

Nisam mislio detonatori globalno, nego sa nekim verzijama nece da rade...probao sam sa nekim 40.xx i 41.xx i nije radilo, sa 44.xx radi sigurno, eto i kod tebe :)

Lukija je napisao(la):
Probao sam demo, posto vozim LFS intenzivno zadnjih nekoliko meseci, CMR3 je smesan, kao da vozis hoverkraft, auto kao da lebdi. Ako opet pogledamo sa druge strane, CMR3 je ipak bolji od 2ke, bar je blizi pravom reliju.

Beton u CMR3 je stvarno neshto chudan, ali ne lichi mi na hoverkraft, vishe imam utisak da su gume lepljive:) pa nekako teshko proklizava po betonu...S obzirom daje to 4WD i da su gume za beton, moguce da se pravi focus tako ponasha po betonu....po drugim podlogama je po meni stvarno daleko ispred bilo kog relija do sada....LFS je ipak druga vrsta i automobila i staza, tako da ne znam kako to uporediti a da bude realno...

Pazi ja CMR gledam drugacije, u njemu nije fizika na 1. mestu vec feeling. S obzirom da sam gledao sve WRC trke u poslednjih 3 godine , ovo sto CMR3 nudi je prilicno verno preslikano mada je zvuk malo slabiji, Focus ima drugaciji zvuk. Inace ovaj novi Focus je odlican, Marko Martin je pobedio iako je vozio sa otvorenom haubom :)

Lukija je napisao(la):
Pazi ja CMR gledam drugacije, u njemu nije fizika na 1. mestu vec feeling. S obzirom da sam gledao sve WRC trke u poslednjih 3 godine , ovo sto CMR3 nudi je prilicno verno preslikano mada je zvuk malo slabiji, Focus ima drugaciji zvuk. Inace ovaj novi Focus je odlican, Marko Martin je pobedio iako je vozio sa otvorenom haubom :)
Gledao sam! Fenomenalno! Lik je fenomenalan, ali je i Focus3-ka auto do *aja!

Lukija je napisao(la):

Pa to je to...slazem se da zvuk nije kao pravi, ali je mnogo blizi i daleko bolji od zvuka u drugim voznjama....

btw, aj sutra cu da te cimnem i donesem hard da mi snimish reli :)

Ljudi, šta da vam kažem, 03.07.16, japan, ford focus :)...

Ma meni je UK ukupno laksi od Japana ako pogresis odmah restart a tezak je samo pocetak.

Nabavio sam full verziju i sta reci - igra je zesce *****. Pocevsi od grafike - modeli automobila su dobri, ali su staze neupecatljive, interijer kola (koji se vidi u replay) je na nivou igara iz 1997-8... Zvuk je uzas, para usi... Fizika je *katastrofalna* - imam utisak da vozim automobilcic na daljinski, tako se automobili ponasaju. Kada igram na joystick-u sve akcije kasne po sekund, analogna kontrola ne radi; inercija kao da ne postoji, ma uzas!

Rally Trophy rules!

Hocesh da kazesh da je CMR2 bolji ? :)

Btw, ako tebi rally trophy menja CMR3 onda ga igraj :)

Meni je voznja dobra, cak je okruzenje mnogo bolje nego u demou, ali posle pocetne radosti sto ipak nije sve tako crno kao u demou stize i najvece razocarenje - championship moze da se vozi samo u ford focusu!! Jos jedno razocarenje - nema multiplay! Sta su stavili na ona tri cd-a nije mi bas najjasnije...

sta bi sa umnozavanjem ????

Ajd, neka se javi neki dobrovoljac, ove ili na PM, ko ima CMR3, za rezanje...

driver je napisao(la):
...
btw, aj sutra cu da te cimnem i donesem hard da mi snimish reli :)

Tesko, nisam u BG-u, dolazim u ponedeljak, nadam se da cu doneti i Acropolis. Elem imam jos toga na nekoliko CD-ova , samo da nagovestim - BMW Z3M vs EVO 6 vs Impreza vs Alfa GTV :)

Vrh Dno