Šta je novo?

Club-3D 7600GS

ovo je sigurno najbolja kupovina posle legendarne leadtek 6200

Ali shto se tiche odnosa cene/performansi ni 7900gt nije nishta loshija kupovina... :eyebrows:

DjoleNS je napisao(la):
Ali shto se tiche odnosa cene/performansi ni 7900gt nije nishta loshija kupovina... :eyebrows:
Ако ћемо тако Gainward 7600GS DDR3 је подједнаки шампион јер се са њим добија 7600GT за 50е мање :smash:

Jao boze samo da mi prezivi :Klanjanje

Pa dobija dobija, al bez garancije i sa velikom verovatnocom da ti skikne od prevelike voltaze koja nije predvidjena za gs model... :p
Uskoro cemo svi saznati kako je bojsa proshao..

Plus uporedi i cene pa sam vidi koliko je bolja kupovina:
7600gs -140eu(ili mozda manje a mozda i malko vishe, priznajem nisam gledao)... Modujesh je, pozdravish se sa garancijom, i dobijesh 6-7k u 3dm05.
7900gt -290eu.... Modujesh je, ali pencil mod, sachuvash garanciju (u sluchaju da rikne od moda samo je vrnesh dobijesh novu), i dobijesh 11-12k.

Poslednja izmena:
Saznacemo...samo da bude sve OK...
:wave:

Ma bice 100%, nema sanse da je kartica, pa razmisli tako je bilo i sa prvim napajanjem dok niste stavili drugo, nesto u napajanju je crklo, nije skroz crklo ali opet dovoljno da ne radi kako treba.

Hajime je napisao(la):
Ma bice 100%, nema sanse da je kartica, pa razmisli tako je bilo i sa prvim napajanjem dok niste stavili drugo, nesto u napajanju je crklo, nije skroz crklo ali opet dovoljno da ne radi kako treba.

Nadam se, ako ne probacu garanciju, posto kao sto si video nema nikakvih ostecenja na karti...

Hvala bogu jos jedan plus, posto sam karticu odneo na reklamaciju, rekli da ce da zamene za par dana...

Hahahah... Znachi strashno... Ladno ste im unishtili karticu za jedno popodne i sada ce vam dati novu.. Koji ste vi vandali ccc... :p
E od sada pamet u glavu.. Ne moze beskonachno da se dize voltaza, ubuduce se raspitaj dokle tvoja kartica sme. Nije jedini parametar temperatura. ;)

Cekaj, polako, nismo jos dobili novu, ako je dobijem idem da se :bottle: :bottle: :bottle: i :cigar: :cigar: :cigar:

Mozda nije problem voltaza kao sto i nije najcesce nego hladjenje.
Djole je ne mogu da izvucem sa Zalmanom nesto korisno dali mi verujes. Odvrnem mu voltazu ali ko to da hladi. Nista bez vodenog ili nekog minusa... Merkam i to polako da pravim ;) A evo i zime jos malo :d Bar sam joj stavio novi default na 550/1300!

Poslednja izmena:
Stavi kuciste u frizider i odvrni ga na -10 :D

Da li neko zna gde ima da se kupi 7600GS! Posaljite na PP! HITNO!

Ljudi sta se dogadja??? Sto niko ne iznosi neka nova iskustva???
Taman pomislih da je ovo moja sledeca agp karta sad me vec plasite :(
Aj cukajte nesto!
Pozdrav

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Mozda nije problem voltaza kao sto i nije najcesce nego hladjenje.
Djole je ne mogu da izvucem sa Zalmanom nesto korisno dali mi verujes. Odvrnem mu voltazu ali ko to da hladi. Nista bez vodenog ili nekog minusa... Merkam i to polako da pravim ;) A evo i zime jos malo :d Bar sam joj stavio novi default na 550/1300!

Ne znam, ja mislim da nije problem u grejanju, pa bojsi se nije ni grejala a riknula je... A i ti si reko da se tvoja ne greje nishta posebno vishe.. Par stepeni plus.. Naponske jedinice ne znash kolko mogu izdrzati, ko zna shta tamo rikne bre.. Ali zato se mozesh informisati na netu kolko su drugi voltaze propushtali pa da znash dokle smesh da se igrash, uz istovremenu paznju na temperaturu... I to je to. :)
Ti mozesh i do 600 chini mi se, ali proveri shta kazu drugi...
Ja ovo moje definitivno menjam, skontao sam da su mi se i u fear-u pojavili ti artifakti na gomili mesta, to chak nisam ni imao ranije tako da ce sigurno da padne reklamacija... :)
Josh malko dokaza ce taman da se nakupi dok mi dodje Pnjaf da sredi reklamaciju..

Poslednja izmena:
Ma greje se ko blesava... :( Memara pretezno, ona mislim i pravi problem kad se pregreje. Pljusne plavi ekran ako preteram :)
Paaa iskreno Bojsa ne zna ni dali se grejala ni dali je riknula jer je nije ni probao ali nema veze ;)
Teraju ljudi glat na 1.6V i do 700 za core ali imaju besna hladjenja. Kazem ti, to vec ne mogu da ispratim. Terao sam je "glat" doduse na 630 :D "Glat" kazem jer je bila vruuuca. A i memara na 1400 i 2.3V! Mislim da je to max dokle bih smeo da idem, posle riknjava ko nista. Mora da se smanji to malo da bude stabilno i upotrebljivo.
Cekam da zaladi pa da je izlostavljam mucki kao tudju!!! My way, brute force!!! Nece meni tamo neki 7600GT da udara komplexe :d
Hint: Moooozda ubodem i SLI uskoro...

orckristeg je napisao(la):
Ljudi sta se dogadja??? Sto niko ne iznosi neka nova iskustva???
Taman pomislih da je ovo moja sledeca agp karta sad me vec plasite :(
Aj cukajte nesto!
Pozdrav

Ma ja se ne bojim a nemam ni vremena ni alata za neki ozbiljan hw mod..sa potenciomentrima ili bar pencil mod. Shto je chudno...ljudi su modovali MSI 7600gs AGP ali izgleda da se MSI-u moglo pa je stavio neke druge naponske regulatore....tj. ja na club3d imam iste kao sa PCI-E verzije...

Ako ce josh uvek neckash...shtekaj pare za PCI-E....bolje.

Evo ja bas kod ortaka ubo u njegovu masinu Club3d 7600gs AGP koju je danas kupio - znaci sveza da svezija ne moze biti...Ladno nije hteo da mi instalira 91.31 drivere na ovu kartu - kaze ne podrzava i izadjeeeeeeee :D pa sam stavio 91.33 beta i oni kao oce - sta je ovo neka nova revolucionarna izbirljiva karta? :D Nego sa cime da je o/c - riva tuner kaze da ne prepoznaje model i da skinem noviju verziju (koje nema naravno :D ) a ati tool koji sam skinuo 25 beta 14 valdja poslednji, pokazije mi 400core 200 memorija? I da, naravno, koliko se uopste otpilike klokuju ove agp varijante (sa stock coolerom naravno a ne tamo neki tecni azot, ledena voda i sl :D )

GSM je napisao(la):
Evo ja bas kod ortaka ubo u njegovu masinu Club3d 7600gs AGP koju je danas kupio - znaci sveza da svezija ne moze biti...Ladno nije hteo da mi instalira 91.31 drivere na ovu kartu - kaze ne podrzava i izadjeeeeeeee :D pa sam stavio 91.33 beta i oni kao oce - sta je ovo neka nova revolucionarna izbirljiva karta? :D Nego sa cime da je o/c - riva tuner kaze da ne prepoznaje model i da skinem noviju verziju (koje nema naravno :D ) a ati tool koji sam skinuo 25 beta 14 valdja poslednji, pokazije mi 400core 200 memorija? I da, naravno, koliko se uopste otpilike klokuju ove agp varijante (sa stock coolerom naravno a ne tamo neki tecni azot, ledena voda i sl :D )

Pa probaj da sa coolbits-om da otkljuchash oc u driverima...a mozesh i systool-om. Inache 91.31 ne rade sa AGP varijantom tek od 91.33 beta..(doshli uz nju na posebnom cd-u koji su ljudi u imtelu ubacili)...valjda ce uskoro novi whql...jer se nadam boljem oc-u...

Za sada prolazi 480/920-930 valjda..mada sa 500/900 lepo ide sve bez artifakta ali dodje do zamrzavanja..shto je verovatno do drajvera a i/ili do vcore-a. Znalo je ranije dok sam imao 6200 da tako glavi sa beta drivereima..dok whql prolaze..tako mi se chini..mada volt mod bi ja mislim reshio problem..e samo kad bi izashao nibitor 3.0 sa podrshkom...ili sl ili neki proveren hw/pencil mod.

Izasli su 91.36-whql driveri pa probajte :)

Poslednja izmena:
Hvala na info momci sacemo da se bacimo na posao :) nego sad imam drugi problem tj nece da se o/c procesor ... Ploca je Asus p4p800gold a kuciste je Eurocase i napajanje 350w koje je doslo sa njim - dakle sve je normalno radilo - celeronD 2.4 @ 3.12 - onaj penzionerski auto 30% o/c mod iz biosa :D ali otkako smo stavili novu karticu ladno nece tj pali se samo ako je procesor na defaultu??? Stavili 2 modula od 1gb (kingston value identicna), pa onda vratili 2 od 512 takodje Kingston VR koji su do sada bili unutra i opet isto...Sta moze biti problem? Ili da bacam ovo u smece i vracam nazad 9600xt ;) pa da sve radi kao pre :)

Pa ocigledno trazi kvalitetnije napajanje :)

Mislis da je do toga? pa majku mu nije valjda ovo toliki potrosac, a em nema nesto preterano uredjaja nakaceno na njega tj - floppy, 2*8mice, DVD rezac i to je sve... Ja kuci imam 6600gt, 3 svetlece CM 8mice :D, DVD, CD rezac, neonke, ista ploca i procesor kao ortak, 2*512 ram-a, a da i svetleca Hama podloga za misa :D i sve radi kako treba - doduse napajanje je Cooler Master 350w, al nije moguce da ovo njegovo bas toliko ne valja pa da ne moze da digne masinu u windows...Aj da se blokira u igrama ili restartuje, al ovo ni da bekne ako procesor nije na defaultu...100 mu gromova :D

Poslednja izmena:
Pa sad "coolermaster" razlika je to :D ozbiljno :)
Tvoje je provereno,a ono je kinez sa ultra high power 350w :d

Ma ako ova 7600gs zaista toliko trosi ima da mu se udvostruci i racun za struju :D Sacu da probam da poiskljucujem sve osim graficke pa da vidimo da li ce nesto da se desi...Kartu nismo nesto preterano testirali tj pustili par igara i sve radi kako treba....Skinucu neki 3dmark, pa da i to izvrti malo...A cak i TV out radi :D - ko bi rek`o za te pare ;) Ima da se malo zezam oko toga, a ako nista ne upali - sutra novo napajanje (koliko li mu treba za ovo cudo tehnologije - jedno 600w minimum a? :D )

Nazad
Vrh Dno