Šta je novo?

Club-3D 7600GS

-mali offtopic (intermeco)- :d

@Sajber, hehehehe, shteta shto nismo iz istog grada, obavili bi to mi vec odavno....
Nego ja imam nov trip u vezi toga, izgleda da mi ova moja brljavi, josh od onda kad sam se zalio na one bagove sa senkama.. Treba da istestiram ovih dana pa ako ustanovim da definitivno imam te bagove i artifakte na defaultu cimam reklamaciju pa cemo videti shta je u ponudi! :d
Ko zna ako postoji varijanta neka za doplatu uz zamenu za neshto jache mozda i to odradim! Vrlo je moguce da cu napustiti nash divan klub 6800gs-ovaca... SMRC! ;)
Moram samo prvo da instaliram sveze drajvere, da spustim sve klokove u kompu na def, i da fleshnem na def tajminge od grafichke josh jednom da definitivno proverim za kraj brljavi li.

Poslednja izmena:
Djole sadisto vrati sve na def. pa ako brlja da je odnesem u servis da se i oni uvere da ne valja pa da iscimamo garanciju, inace nisam na moru u Novom Beceju sam celo leto ali skoknucu do NS da odradimo to ako bude trebalo, mada verujem da kad vratis mem tajminge na def da ce biti ok, nisu ih oni u gigabyte-u podesili tako zato sto ne znaju vec zato sto treba tako ;)

Poslednja izmena:
Hahahahh, ma vec sam ja to svojevremeno vracao na default breee i nije pomoglo... Ja mislio da je do igre. Ali posle sam primetio i u drugim igrama isto! A tek pre neki dan sam se zapitao. :d
Provericu josh jednom za kraj, a ti mojne se cimash vec kad dodjesh svojim poslom tad cemo to. ;)

Pa daaaa ti si spustao timinge memorije i kleo si se u to :p Ja i zaboravio. Eto uzroka tvojih problema. Ma radice glat. Najzad sam izvadio multimetar iz fijoke i definitivno se uverio da ne dobija onoliko struje kao sto u biosu stavimo. Odmah pored multimetra je i lemilica (tj. DVE :d ) samo mi trimer fali. Sad bih je modovao za 11 minuta sve ukupno. Mrzi me da jurim sad radnju da kupim to, ne znam gde imam blizu mene. Ustvari jaaaako blizu posto me mrzi da izlazim.
Neces ti jos da se isclanis iz kluba prijatelju zlocince! :d Samo vrati def bios i vozi. Ima ove rage da rade jos dugo...

Bojsa, jel ubode kartu vec? Greota da stoji parkirana...
Eno i 7300GT DDR3 kod Maxe... Jako lepa varijanta za te pare...

Poslednja izmena:
Najavili su i neke novosti sa ATI chipovima (prestaju da prave X1800/X1900 serije)
Dobio sam mig da mogu ponešto da 'izlanem'. Dakle, gase se 1800 i 1900 serije, uvode se 1950XTX/XT/Pro modeli i novi 1650XT... sve za oko mesec dana. Zbog lošeg pozicioniranja prema nvidia modelima će se preimenovati X1600pro u X1300XT, a X1600XT u X1650Pro (inače ostaju iste karte, samo novi nazivi).

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
..Eno i 7300GT DDR3 kod Maxe... Jako lepa varijanta za te pare...

Ne znam koliko je interesantan 7300GT 128MB DDR3 za 120e kad za 135-140e imas 7600GS sa 256DDR3 memorije, i da li je uopste interesantan ? Leadtek je pa mu je i cena malo jaca ...

Poslednja izmena:
bojsa puno hvala za info :D
Nadam se da cu da se docepam nekih parica u skorijem periodu pa da uzmem tog club-3d-a :D
Jos jednom puno hvala pa se cujemo uskoro :D
Otpozdrav

pnjaf je napisao(la):
Ne znam koliko je interesantan 7300GT 128MB DDR3 za 120e kad za 135-140e imas 7600GS sa 256DDR3 memorije, i da li je uopste interesantan ? Leadtek je pa mu je i cena malo jaca ...
***, sad kad razmislim ne znam ni ko bi kupio ali bice ih verujem. Video sam u trenutku pa napisao. 7600GS je ipak kralj tu definitivno

Moze da bude interesantno nekome ko sklapa i prodaje konfiguracije, dok za krajnjeg kupca bas i ne :S: , znam da si na brzaka napisao, i ja sam se primio na prvu loptu :D

Poslednja izmena:
Iskreno, nisam ni provalio da je 128MB... Video sam DDR3 i izgleda da mi je to bolo dosta da namirisem 256 kojih nema. Jos kad sam procitao tvoj post zbunio se i proverio ponovo :S: Bedak, bila bi mnogo bolja karta

Ohoho..vidim primili ste se....:D

7300GT sa onom cenom nema neku konkurenciju u PCI-E domenu...

7600GS AGP...ma planulo ljudi....:D

Samo chekao softwer za mod...da se ne cimamo sada...inache vec sam rekao da je verovatno mod jako slichan PCI-E varijanti...damo treba naci one otpore na AGP PCB-u...i voila.

Club-3D GeForce 7600GS, AGP8, 256MB GDDR2, 128bit, 400/800MHz, G73 core, 12 pipelines, CRT, DVI, TV-out, garancija 2 god. nema čeka se

hoce li biti uskoro?

Verovatno ce biti..mada avgust je sad idu na odmore...pa moguce je da ce da se otegne..

ivica je napisao(la):
Ohoho..vidim primili ste se....:D

7300GT sa onom cenom nema neku konkurenciju u PCI-E domenu...

7600GS AGP...ma planulo ljudi....:D

Samo chekao softwer za mod...da se ne cimamo sada...inache vec sam rekao da je verovatno mod jako slichan PCI-E varijanti...damo treba naci one otpore na AGP PCB-u...i voila.
Inace je strasan izbor u AGP-u da ne bese ovoga poslio bih da je vreme stalo pre oko 18 meseci... nista novo pa cak ni nize cene... uzas... posle ovima sa nf7-s nije jasno zasto im ploca sad vredi 20e...

Obidji taj gto ;)

Poslednja izmena:
7600GS na Zalmanu ;)

illidan je napisao(la):
hoce li biti uskoro?
Malo stprljenja, aktuelna procena: utorak ili sreda. Ovog puta naručeno duplo više komada...

ZorMi je napisao(la):
Malo stprljenja, aktuelna procena: utorak ili sreda. Ovog puta naručeno duplo više komada...
eh jos da bude nesto niza cena... mozda cak i neki model sa malo losijim karakteristikama ali niza cena bi bila extra... mada pretpostavljam da ce biti slicno kao i prosli put...

Diabolique je napisao(la):
Ispravka nije gto vec GT. Vec hladim komp sa vodom, a mogu da nabavim dobar blok za ovu kartu, prekriva i memoriju i proc. Za nv nemogu da nabavim blok, a ne bih da ostajem na stock hladjenju.
Da li je bolje Power Color X800GT na vodi ili Club-3D 7600Gs stock?
X800GT је у класи 6600GT тако да је 7600GS наравно бољи избор.

Jel ima nekog kome vise nije potrebna ova kartica (7600gs) tj ko je imao zelju samo da je testira pa bi da je se otarasi nek se javi :D Aj pa pozdrav

Diabolique je napisao(la):
Ispravka nije gto vec GT. Vec hladim komp sa vodom, a mogu da nabavim dobar blok za ovu kartu, prekriva i memoriju i proc. Za nv nemogu da nabavim blok, a ne bih da ostajem na stock hladjenju.
Da li je bolje Power Color X800GT na vodi ili Club-3D 7600Gs stock?

Tek taj GT nije pametna kupovina, poslushaj savet ...

Nadji ipak neki sa aktivnim hladjenjem osim ako ti bas nije toliko stalo za tih 0db

To mi za tvoje dobro, neces se pokajati sigurno ;)

Nazad
Vrh Dno