Ralex2
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.05.2004
- Poena
- 319
Koliko ja vidim kod mene sa svime ukljucenim na High i Advanced Smoothing 4x, sa drajverima 163.67, sve radi vrlo mekano. Nisam o.c. graficku (a i da jesam dobio bih 2-3 fps samo vise, ove kartice na zalost ne daju nesto mnogo u igrama kad se kloknu).nesto se taj engine kanda tripuje sa nvidijom, sto ce reci ocekujete da vidija izbaci drajvere koji poboljsavaju performanse u igri. A mozda se i ja tripujem...
goranstein-a nisam nigde ni pomenuo ... citirao sam tvoj post tj. dao sam uporedjenje na tvoju rezoluciju + AA x4 + tvoj komentar za nVidia drajver.goranstein prica o 1680x1050 rezoluciji koja je efektivno ~1.75mpx, a ti poredis to sa 12x10 koja je ~1.3mpx...dupe i oko...Mada ni ono sto on dobija sa ukljucenim AA nije uopste lose, zapravo i ocekivanih 30-40% drop-a performansi kao i svugde drugde sa 4xAA...
A po cemu si zakljucio da koristi samo jedno jezgro?
Vidju ovo![]()
Pa ovo ustvari i ne koristi procesor :smoke:
Odigrah demo, meni nit smrdi nit mirise, u svakom slucaju bolesno je :d
Jericho izlazi 23. Okotobra, tako da je ova vest sto cezi prenosi "prazna", osim ako u pitanju nije neki teski pre release.
nije bas 3.9GBNe,već je po mojim informacijama neko od 'revjuvera' napravio ******. ****** za njih, za nas lepu stvar. Po onome što čitam deluje kao ona prva verzija PREY, tojest sve što nam treba, videćemo.
Veličina je 3,9 GB i full je.![]()
to je 3.64 giga .rar arhiva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari