Z
zwobot
Guest
Ja ocekuje da jericho ima makar trunku undyinga u sebi.:-devil-:
ne znam sto svi ocekuju da Jericho ima bilo kakve veze sa undying-om, to su dve totalno razlicite igre, jericho je squad based FPS, nema nikakve avanture u njemu. Veliki broj ljudi ce se razocarati bas zbog toga sto ocekuje undying 2, sto nece dobiti. Mislim da se u jericho-u nece ni osetiti da je clive barker imao bilo kakve veze sa njime...
Mene sve strah da ce razocarati ... Ne znam, valjda zato sto svi kao hvalite, i ocekujete mnogo, pa ja moram kontru![]()
vjeciti kontras!!! Sad mi je tek jasno da ti uzivas u tome![]()
dizajn lvla dekuje sjajano... koji je ovo engine ?
odgledah one gejmplej trejlere na youtube, impresivan dizajn kreautra i sama akcija deluje zabavna kada kazem zabavna mislim krvava scary morbidno mrachna i perverzno dinamichna
intersantan kombo bliske borbe i napucavanja
mozes da ozivljavas svoje saborce, kada poginesh mozesh da promenish koga cesh da vodish
dizajn lvla dekuje sjajano... koji je ovo engine ?
potencijalan sasvim natprosechan fps....
Eeeee, necu da vam kazem kakvo je![]()
A kakvu ce ovo cudo mashinu da zahteva? Nigde nisu napisali...Izvrsno izgleda, vidim ja da ce morati da padne nov komp za ovo.
.....A evo ga i demo........
http://computergames.ro/ro/downloads/viewitem/id/9284/name/clive-barkers-jericho-demo.html
I kod mene, samo što ja imam 14.9 GBTakodje imam problem sa instalacijom.
Imam 60GB slobodno,a kaze da nemam mesta za instalaciju![]()
Fajl koji se skine,koji je u exe formatu,samo se Extractuje na neko drugo mesto pomocu WinRAR-a i dobije se setup fajl.
Nadalje se vec zna:d
Kakva je igra po zahtevnosti?
kod mene radi na 1680 x 1050 sve na high bez stucanja, mada vidim da treba jaca masina i jaca karta..
Ma daaaj.... na mojoj kantikod mene radi na 1680 x 1050 sve na high bez stucanja, mada vidim da treba jaca masina i jaca karta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari