Šta je novo?

Clive Barker's Jericho

Ja ocekuje da jericho ima makar trunku undyinga u sebi.:-devil-:

ne znam sto svi ocekuju da Jericho ima bilo kakve veze sa undying-om, to su dve totalno razlicite igre, jericho je squad based FPS, nema nikakve avanture u njemu. Veliki broj ljudi ce se razocarati bas zbog toga sto ocekuje undying 2, sto nece dobiti. Mislim da se u jericho-u nece ni osetiti da je clive barker imao bilo kakve veze sa njime...

Osetice da ima Clive Barkera barem po njegovim prepoznatljivim kreaturama.

ne znam sto svi ocekuju da Jericho ima bilo kakve veze sa undying-om, to su dve totalno razlicite igre, jericho je squad based FPS, nema nikakve avanture u njemu. Veliki broj ljudi ce se razocarati bas zbog toga sto ocekuje undying 2, sto nece dobiti. Mislim da se u jericho-u nece ni osetiti da je clive barker imao bilo kakve veze sa njime...

Niko ne očekuje Undying 2, mi očekujemo dobru igru.

Poslednja izmena:
odgledah one gejmplej trejlere na youtube, impresivan dizajn kreautra i sama akcija deluje zabavna kada kazem zabavna mislim krvava scary morbidno mrachna i perverzno dinamichna

intersantan kombo bliske borbe i napucavanja

mozes da ozivljavas svoje saborce, kada poginesh mozesh da promenish koga cesh da vodish

dizajn lvla dekuje sjajano... koji je ovo engine ?

potencijalan sasvim natprosechan fps....

odgledah one gejmplej trejlere na youtube, impresivan dizajn kreautra i sama akcija deluje zabavna kada kazem zabavna mislim krvava scary morbidno mrachna i perverzno dinamichna

intersantan kombo bliske borbe i napucavanja

mozes da ozivljavas svoje saborce, kada poginesh mozesh da promenish koga cesh da vodish

dizajn lvla dekuje sjajano... koji je ovo engine ?

potencijalan sasvim natprosechan fps....

Natprosecan fps... ali nikakve veze sa Unduyingom, osim mozda dizajna monstruma.
Ne kazem da je ovo lose, ali su se ljudi sa pocetka posta primali da ce ovo da bude kao Undying 2...

Eeeee, necu da vam kazem kakvo je :D

Prilozi

• Jericho 2007-09-27 06-38-23-44.JPG
    Jericho 2007-09-27 06-38-23-44.JPG
    254.1 KB · Pregleda: 135
  • Jericho 2007-09-27 06-39-50-43.JPG
    Jericho 2007-09-27 06-39-50-43.JPG
    292 KB · Pregleda: 132
  • Jericho 2007-09-27 06-46-41-79.JPG
    Jericho 2007-09-27 06-46-41-79.JPG
    329.5 KB · Pregleda: 130
  • Jericho 2007-09-27 06-48-21-01.JPG
    Jericho 2007-09-27 06-48-21-01.JPG
    216.2 KB · Pregleda: 149
  • Jericho 2007-09-27 06-42-45-40.JPG
    Jericho 2007-09-27 06-42-45-40.JPG
    277.2 KB · Pregleda: 142
auuuu ovo deluje fantastichno

Slike su ekstra! Ovo nece moci da se igra nocu u zamracenoj sobi bez rizika po (mentalno) zdravlje!

Ma demo i nije tako strasan... Vise je "ljigav"

Neko imade lakirane nokte :D

A kakvu ce ovo cudo mashinu da zahteva? Nigde nisu napisali...Izvrsno izgleda, vidim ja da ce morati da padne nov komp za ovo.

Poslednja izmena:
Ne znam sta je?
I ja imam isti problem, s'tim sto imam 55GB free na C: i DEMO sam skinuo sa GaySpota.

Poslednja izmena:
Kod mene se sasvim normalno instalirala.
Demo je jako kratak ali igra obecava.
Cekamo da se pojavi u prodavnicama :D:D

Takodje imam problem sa instalacijom.
Imam 60GB slobodno,a kaze da nemam mesta za instalaciju:mad:

Takodje imam problem sa instalacijom.
Imam 60GB slobodno,a kaze da nemam mesta za instalaciju:mad:
I kod mene, samo što ja imam 14.9 GB

Ali kako onda nekima radi normalno?!

A baš sam jedva dočekao da ga skine da probam :(

Fajl koji se skine,koji je u exe formatu,samo se Extractuje na neko drugo mesto pomocu WinRAR-a i dobije se setup fajl.
Nadalje se vec zna:d

Hvala, to je to

Ali neće da mi radi, pri pokretanju igre mi izbacuje error, možda je zbog mog zastarjelog hardvera

kod mene radi na 1680 x 1050 sve na high bez stucanja, mada vidim da treba jaca masina i jaca karta..

Zasto treba jaca masina i karta kad kazes ide ti na high u 1680 x 1050? I to bez stucanja
Nema logike to sto si napisao

Poslednja izmena:
kod mene radi na 1680 x 1050 sve na high bez stucanja, mada vidim da treba jaca masina i jaca karta..
Ma daaaj.... na mojoj kanti :p na tim podesavanjima average fps je tu negde oko 38fps, dok sa popaljenim advanced smoothing-om fps bilo na 4x ili 2x je prosto neigrivo(15fps), na 8x igra izlazi na desktop.
Inace demo je jaaaaako kratak tako da i nemam neko misljenje o gameplayu, mislim da nece biti los ali tek cemo videti....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno