Šta je novo?

Cime se bavite?

Excel-ash!

Ekonomista.

Trenutno komercijalista (devojka za sve) u špediciji.
(Ne, neću da vam smuvam auto preko carine!)

Dipl. Ing. Arhitekture, imam svoj biro za projektovanje u oblasti arhitekture i urbanizma.

Sa osmehom izasao iz IT firme, sada sedim na BG predstavnistvu jedne Kiparske firme, aviJoni, kamiJoni i te varijante :d

Ceo dan zezanje, non stop u okruzenju malo bolje situiranih stanovnika Beograda, kesh-kolica/Igoritza/shemekerica ;)

Ali kao za inat, zbog insistiranja ljudi, odrzavam racunarsku tehniku u par firmi - sto mi sad dodje samo kao teret :(

Eh, da - i glavno prioritetno zanimanje, za koje sam morao da zavrsim "zivotni fakultet" je - otac tromesecnog malog prdonje :) To mi je jedini posao koji volim da radim bez honorara :D

cestitam na pisonji :)

zavrsio LSE managment... spremam se za Oxford postg Management Studies... u medjuvremenu radim u porodicnoj firmi u marketingu, produkciji reklama, kratkih filmova... testiram telefone... i ucim se da vodim firmu polako... :)

Ceo dan zezanje, non stop u okruzenju malo bolje situiranih stanovnika Beograda, kesh-kolica/Igoritza/shemekerica ;)

I kako je biti u okruzenju malo bolje situiranih Beogradjana?
Da si rekao Beogradjanke pa ajde razumeo bih da prodajes telo za pare... :D

Poslednja izmena:
^desi Srgo legendo,bre, nema te nigde po forumu :D

I kako je biti u okruzenju malo bolje situiranih Beogradjana?
Da si rekao Beogradjanke pa ajde razumeo bih da prodajes telo za pare... :D

offtopic1: E moj Nervozni - da vidish kakvih sam se "cjera" nagledao, bilo bi i tebi svejedno kako je tamo gore napisano :)

offtopic2: banujte bre ovom Mistiksa, sta bre on meni nema me, ovo - ono :d

ontopic:
U poslednjih godinu dana (ok znao sam to i ranije ali nisam sebi hteo da priznam) sam se nazalost uverio da je posao u IT sektoru jedna velika sharena laza ... Znate onu pricu, kompjuteri su buducnost, to je perspektivna grana industrije, ko bude u tu pricu uleteo na vreme cega ga svetla buducnost itd...
Aha, vazi - mozda i jeste to tako ali juche ;)

Zavrsis skolu, pocnes da radis u IT, non stop se usavrsavas sto privatno, sto na seminarima, ne smes da dopustis sebi da ispadnes iz koloseka ni na sekund, jer te iza ugla vreba (Dragan Kojic - Keba :d )neki klinac koji se juce ispileo a koji je tvoje znanje i praksu stekao juce citajuci neki PDF sa neta za pola sata ... I kad dodje vreme da se cela prica zaokruzi tako sto bi trebali najzad svoje vreme, rad i trud finansijski da konkretizujete - tu shvatite (mozda ne odmah) da ste malko omashili profesiju ;)

Imali smo temu na forumu koliko ko love zaradjuje - pa se tu videlo koliko u stvari ljudi iz IT radi za kikiriki ...

Ne mogu da se setim da li je iko rekao da mu je plata iznad 3k evra (u Srbiji) ?
Jel realno - mala je plata 1k eur za nekoga ko se godinama gubavio po ETFu ili nekom slicnom faxu.
A sa druge strane, na poslovima koji dodira nemaju sa IT, ljudi zaradjuju po par k eur, na nekim naizgled glupim poslicima...

Iz ove moje subjektivne perspektive nazalost se vidi da je potrebno znanje koje ste stekli u srednjoj skoli, visoj skoli ili fakultetu u praksi moglo da bude savladano za par dana da bi bili spremni za "posao".

I onda dolazimo do onog glavnog momenta, a to je da za dobar posao i ok varijantu, obrazovanje uopste nije presudno, nego je najvaznija informacija koja se cuje u drustvu sa "charshije" i vasa spremnost da od te informacije napravite nesto korisno.

Summa Summarum:
Manite se deco kompjutera - djavola je to rabota :)

Student biohemije na hemijskom faxu. 3. godina. Cackam oko kompova (reinstalacije OS, mreze i sl.). Zarada smesna, tek da ne zickam od matoraca za svoje troskove.

Valjda ce jednog dana biti lepih para od trovanja hemikalijama.

Evo da se i ja dopisem.
Apsolvent na pravu, jos 3 ispita.
Radio sve i svasta od stilizovanih gipsanih radova kojekakvim bogatasima, proizvodnje hrizantema u sopstvenoj reziji, rada na moru po hotelima, ulicne prodaje i prodadje lavande i lavandinog ulja, po raznim gradovima u radijusu od 200km.
Mogao sam i manje raditi, zavrsio bih faks, ali ni ovo iskustvo nije za baciti.
Danas, na civilnom sluzenju, 3 mjeseca na Bioloskom fakultetu, pravna sluzba, a od ne davno u botanickoj basti utjerujem penzionere u red.
Zavrsavama 5tog Septembra.

Nazad
Vrh Dno