diletant je napisao(la):Sta je kvalitetnije: Antec PerformanceII Series SX1040BII 400W Smart ili Chieftec BX kao sa bench testa?Gde je bolje napajanje i da li ova kucista mogu da se kupe bez napajanja?
Ova dva kucista imaju skoro ident. cenu. Na sta mislis kad kazes da je Antec bolji?Sasa je napisao(la):Antec je i bolji i skuplji.
Al' si mu ga rek'o... sa sve onim "M3 je napisao(la):Sto se tice napajanja bolji je Antec tu nema price a sto se tice kvaliteta kucista onda je tu ne prevazidjen Chieftec
Pozdrav...
Pa tu tek nema sta da se poredi, Antec sije sve redom! I to narocito jer se u njihovim kucistima nalaze i NJIHOVA napajanja!teletabis je napisao(la):Dajte ljudi budite realni!
Koliko mi je poznato doticnu limariju originalno proizvodi kineska firma Chen Min. Razlika u boji, sarama i sl. zavisi od firme koja ga prodaje pod svojim imenom.
Ako vec raspravljate sta je bolje onda se drzite poredjenja napajanja u doticnoj limariji.
Aha... znaci, *CRNI* Chieftec ipak postoji? :laugh:ramzes je napisao(la):A TT, pa to je glupost od kucista i napajanja zajedno! Po meni TT je iskopiran chieftec i pritom nabudzen, kako bi se uzelo od naivnih kupaca "malo" vise para!
CAR je napisao(la):Mislim, sta se nalazi u Thermaltake kucistu - Chieftec napajanje sa TT slicicom...
Ma razlika je u napajanjima (nebo i zemlja), prednjoj masci... i eventualno nekim fenseraj detaljima koji idu uz Antec-a (poput dodatnih ventilatora i tako nekih zezalica).NightVision je napisao(la):Ma mislio sam razlika izmedju ta 2 kucista BEZ napajanja. Koliko ja vidim identicna su. Samo oblik prednje maske. Jesu li i Antec-ova kucista od celika kao i Chieftec-ova? Neka druga razlika mozda?
Da, video sam da si napisao "PO MENI", sto znaci da je *TVOJE MISLJENJE*, *TI TAKO MISLIS* i slicno... :wc:ramzes je napisao(la):@CAR
Cekaj, covek u cemu je tvoj problem???
Pa iskreno me za***e tuki dal postoji *CRNI* ili *LJUBICASTI* ili ..... Chieftec ili Antec! Ako si samo malo pazljivije procitao moj post a ocigledno nisi, video bi da sam napisao "PO MENI", znaci to je MOJE MISLJENJE, bez namere da pritom vredjam nekog jer vise voli ovu firmu ili onu! To sto ja prilikom kupovine gledam odnos cena/kvalitet i ne zelim da bacam 200e na neko kuciste koje je u potpunosti isto kao i ono od 80e po kvalitetu pa cak i dizajnu, jedino sto ima gomilu sarenila na sebi, to je moja stvar, a ti brate slobodno kupuj TT-a ako mislis da ces zbog toga biti neka faca!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari