ramzes je napisao(la):
@CAR
Da, dobro, mozda im crna i nije "prava" crna, al je crna, pa da ga j***s! Imam jednog "crnog" chiefteca i na boju nemam nikakav komentar!
Kako crna, kad je siva?!
Eto, pogledaj neki od tih TT-ova, pa vidi ima li razlike... ono je crna boja.
Ne znam, jedino ako ima nekih novijih Chieftec-a, pa su "prave" crne boje... ali, oni stari (AKO su stari) su obicni sivi Chieftec-i. Iako ih prodaju kao crne.
ramzes je napisao(la):
Znaci, slazemo se da su to u stvari ista kucista a da je TT samo malo nabudzen i ulickan, OK, posteno sa tvoje strane!
Nema sta da bude "posteno s moje strane"... bio bih ludak kada bih tvrdio nesto drugacije, jer to su cinjenice!
Prednja maska je drugacija (sto ti kazes "nabudzena", slazem se sa konstatacijom... na Xaser-u II je bila prakticno ista, samo drugacije ofarbana... na III je ipak malo promenjena), imaju stilizovan znak na stranici kucista... imaju neke extra USB portove u odnosu na neke modele Chieftec-a, 2 coolera koji kao idu na stranicu... jos 5 komada unutra, drzac za PCI karte i tako jos po neki detalj... a da, i Hardcano 9...
Ipak, ima razlika, uglavnom spolja... a sto se tice unutrasnjosti, osim par sminkerskih detalja i gomile fanova, to mu dodje isto. Funkcionalnost je na jednakom nivou.
ramzes je napisao(la):
Kupovaces i dalje TT kucista? Ako, drago mi je sto imas para za bacanje u ovoj truloj drzavi, al za mene je to opet nepotreban trosak a pare mogu da se upotrebe na daleko korisnije stvari (hdd, memorija) nego na jedno PRESKUPO kuciste!
pozdrav
Pazi, to sta ja radim sa svojim hardverom je moja stvar. I da li ga menjam cesto ili retko.
A menjam ga cesto. Jednostavno, tako radim, i uvek nastojim da mu odrzim neku cenu.
Medjutim, kucista ipak ne menjam tako cesto... Xaser II sam gurao godinu dana. Za trojku cemo videti.
A razmisljam na sledeci nacin - kada vec imam kvalitetan hardver, hocu da ga drzim i u kvalitetnom kucistu (sto da ne, i NAJBOLJEM koje moze da se nadje kod nas... ako mogu to da priustim) , na kvalitetnom napajanju...
Pozdrav i tebi.