astraltech
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2009
- Poena
- 309
joooj,kakav car ovaj tvoj atila,dugo nisam video ovako dobru sliku
HvalaHehehe, drago mi je da vidim jos plavih u Srbiji cheers
Ima ima! Svojevremeno - pre tri godine toliko mi se dopalo kuciste da sam 100 km vozio u jednom pravcu da bih ga kupio ( sto mi zena i dan danas spominje u negativnom kontekstu):-devil-:.
xaaxaxa moram da prokomentarisem kuciste ti se odlicno slaze sa psom,meni se ucinilo da je ovo ram za sliku kad ono pas iza kucista sve u svemu kako jedan lik kaze:,,VRH BRATE"![]()
![]()
![]()
Skup Nils?![]()
uvalicu ti se u temu, kapiram da ce me palstifikacija napajanja i midi tower kucista izaci oko 1500 din. planiram led 12 cm fan oko 600 din za bocnu stranu, cooler master tx3 oko 2000, diode za hhd power, i 10 komada u kucistu kapiram oko 400 din, sa sve kablovima..i 2 sata black kabla oko 600 din..ili cu ove da obarbam videcu :/
da, i termalna pasta mora se uzima zbog tx3 oko 400 din..:/ izacice me oko 50 e sve zajedno xD
Hvala, da budem iskren, ukradena fora od FallOutBoy, iskusnog modera na OCN forumu![]()
a jel probao neko odlemljivanej nepotrebnih grana na nemodularnim napajanjima ? ono odlemis sta ti ne treba, pa ak oti zatreba zalemis ponovo i nemas dzumbus ?
Ima lik MATRIX mod kuciste radjeno ovde lepo je sakrio kablove bas extra, cak ni ja nisam na starom modu uspeo tako. Pitajte njega za recept
![]()
mozes i da zalemis zice sa druge strane maticne ploce![]()
Ja sam otkrio nacin kako da sakrijes 24pinUbodes ga u plocu i izvuces skroz da pozadi bude zategnuto i onda stavis stranicu i zatvoris,a onda guras 24pin skroz dokle ide
stavicu ti slike sutra da vidis kako mi ispalo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari