E hvala ti puno maximuse. Da li tu spada i bojenje ili to sami odradimo?
Tu ima 5 gumica po nosacu/srafu. Po cetiri velike i jake i po jedna manja i meksa, vibracija na kucistu aposlutno nema, cak i cela pumpa mnogo mnogo manje vibrira.
@S16
Ne znam da li je to samo prelamanje svetlosti, al' nesto mi se cini da ti je u vodenom bloku jet plate sa vise od dva proreza?
Testiranje je pokazalo da P1 plate (sa dva proreza) ostvaruje najbolje rezultate, a pumpa koju si dobio u kompletu je vise nego adekvatna da gura taj blok i GPU blok.
Ako budes mozda rastavljao sistem, ne bi bilo lose da probas P1 jet plate - dobitak bi bio mozda 1-2 stepena, al' kad vec imas dobar sistem, sto ne 'utegnuti' da bude jos bolji![]()
Hvala hvala
Probao sam ja i tu foru al mi onda pumpa zestoko tresla radijator a on mi je onda treso i kuciste i stoTi mora da si onda mnogo dobro pricvrstio radijator. Meni je inace sledeca stavka, da gumene one podloske stavim i izmedju radijatora i kucista. Mislim da bi tu jos malo ubio vibracije.
Radijator je pričvršćen za vrh kućišta i nisam primetio da se vibracije pumpe na njemu osećaju. Moguće da je zbog toga što ih spaja gumeno crevo, a ne ovo regularno.
Što se podloški između rada i kućišta tiče probao sam i to i nema nekog napretka. Mnogo više sam dobio sa "lebdećom" pumpom nego sa "mekanim" radijatorom.![]()
Hmm zezas ti mene malo a?
Kad sam stavio F12-ice temp je pala 2 stepena sa 55C u odnosu na stare ventove. Onda sam vratio stare ventove pa stavio pastu i temp je pala 3 stepena od 55C. E a onda sam zamenio ventove na novoj pasti i temp je pala za 4C sa 55C sto znaci na 51C![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari