delimir je napisao(la):Svidza mi se cena za HDD od 1200 MB. Mada, ipak je u pitanju SCSI, a oni su malo skuplji :d
Nije mi promakla ni ploca za 486 @ 25 MHz. Valjda je u pitanju cena sa sve procesorom. U suprotnom nije bas povoljno :d
Stator je napisao(la):PS: Evo sada drzim u rukama mo prvi 386 procesor (AMD) i razmisljam koliko bi bio bogatiji da imam neki vremeplov![]()
salac je napisao(la):Ma kakav PC...tad je Amiga bila san snova, nedostizna za sve PCjeveEj covece.....grafika + zvuk, a ne beeeep-beeeep iz spikera i hercules crno-bela ili EGA pravougaona grafika
A ko je jos imao pare za dodatni monitor i HD, bio je pravi pravcati car!
PJ je napisao(la):Ajde ako zavrsis nesto za taj vremeplov, javi se da ti dobacim ove moje 286 i XT masine...ima i 386 i 486 ("trojka" i "cetvorka" :d)...i hercules monitori.
Ne znam na koji nacin to da bacim....nekako, nsiam siguran da je zgodno da ga bacim u onaj klasican kontejner...
A sumanjm da je nekome to potrebno?Ili mozda....?
(imam i neke matricne stampace, UPSeve...)
PJ je napisao(la):Momci, a porez? :type:
Meni ovaj notebook...ups...LapTopuopste ne deluje skoopo...samo koja je amsa u pitanju? A koliko drzi baterija? :d
Nadam se da JDDIPQD-a nece mrzeti da skenira cenovnik iz onog SK nesto/osamdeset nesto
Superstar ponude je bio neki 286 za 40k DEM....
Ima i slike :d
ivo.r je napisao(la):Evo koliko su koštale komponente davne 1990. godine (kad smo i mi bili puni ko brodovi, a neki tamo Česi, Mađari, Poljaci nas zavidno gledali :d)
nesharm je napisao(la):I onda neko kaze da je DTK losa firma :d, pogledajte kada su pravili ploce i koliko su kostale?![]()
ivo.r je napisao(la):Ajde kupi od mene jedan 386SX pa imaš komplet x86 kolekciju :d
Dobra je cena 486 DX ploce verovatno sa procesorom ! 6075 DEM !!!ivo.r je napisao(la):Evo koliko su koštale komponente davne 1990. godine (kad smo i mi bili puni ko brodovi, a neki tamo Česi, Mađari, Poljaci nas zavidno gledali :d)
486 je isao u Socket 1 ili Socket 3, a Pentiumi oni na 60 75 i 90 Mhz u Socket 5, pa je posle ustaljen kao standard Socket 7. Socket 8 je bio za Pentium Pro.ivo.r je napisao(la):Za taj 486 nisam 100% siguran, ali su svi ostali dolazili zalemljeni na ploču. Ništa socket/slot :d
drfedja je napisao(la):Dobra je cena 486 DX ploce verovatno sa procesorom ! 6075 DEM !!!
:d
Samo se chudim, koliko je tada bila razlika u generacijama, cenovno, i koliko su se zadrzavale starije generacije procesora i ploca. Na primer, sada, masina
drfedja je napisao(la):486 je isao u Socket 1 ili Socket 3, a Pentiumi oni na 60 75 i 90 Mhz u Socket 5, pa je posle ustaljen kao standard Socket 7. Socket 8 je bio za Pentium Pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari