Šta je novo?

Cene iz 1990.

al' su u to vreme derali cenama :d
grafa sa 0,5mb par stotina evra, tj. maraka :d
hdd 1,2gb 7000maraka

Niko ne spomenu interni modem na 2400bps od 210 DEM. A mi se žalimo da nam je internet skup. :D

Imam ja skoro sve brojeve SK od '87 pa nadalje... Skeniracu kad budem stigao neke oglase, cisto da pogledate :)

Koliko se secam, pocetkom 90.tih su se u SK reklamirale slovenacke firme koje su prodavale komplet 286 za nekih 10.000 DM :) Verovali ili ne... I to na naslovnoj stranici, sa unutrasnje (leve) strane...

p.s. ne vidim razlog sto dizete temu iz mrtvih... :)

Poslednja izmena:
Imam prijatelje koji su 1989. godine dali za HP2 LJet nekih 6000 DEM i za PC 386 jos nekih desetak. Sada im chuchi u podrumu i ne vredi nishta. Ipak, mozda ce doci vreme kada ce taj racunar dobiti vrednost kao raritet. :)

Ako si želeo da imaš laserski štampač početkom 90-tih morao si puno da ga platiš. Meni HP 4P radi bez greške već ~15 godina, a sebe je otplatio radeći pripremu za štampu dok sam bio u srednjoj školi. Priprema je rađena na računaru iz 1990. godine (kupljen nov) 386DX-33 sa 4Mb RAM. Košao je gomilu novca, ali je mnogo para vratio, znanja još više, a zezanja ponajviše. :)

Nazad
Vrh Dno