Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam ja skoro sve brojeve SK od '87 pa nadalje... Skeniracu kad budem stigao neke oglase, cisto da pogledate
Koliko se secam, pocetkom 90.tih su se u SK reklamirale slovenacke firme koje su prodavale komplet 286 za nekih 10.000 DM Verovali ili ne... I to na naslovnoj stranici, sa unutrasnje (leve) strane...
Imam prijatelje koji su 1989. godine dali za HP2 LJet nekih 6000 DEM i za PC 386 jos nekih desetak. Sada im chuchi u podrumu i ne vredi nishta. Ipak, mozda ce doci vreme kada ce taj racunar dobiti vrednost kao raritet.
Ako si želeo da imaš laserski štampač početkom 90-tih morao si puno da ga platiš. Meni HP 4P radi bez greške već ~15 godina, a sebe je otplatio radeći pripremu za štampu dok sam bio u srednjoj školi. Priprema je rađena na računaru iz 1990. godine (kupljen nov) 386DX-33 sa 4Mb RAM. Košao je gomilu novca, ali je mnogo para vratio, znanja još više, a zezanja ponajviše.