dag
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.11.2006
- Poena
- 375
zato uvek likovi koji imaju ovakve stvari znaju koliko one vrede??
Zato što ga je nabavio negde za dž / pronašao na buvljaku, i normalno otišao posle na ebay
zato uvek likovi koji imaju ovakve stvari znaju koliko one vrede??
Ma kabl bre za štampač od 80 DEM :S:
... a da napomenem prosle godine smo na buvljaku drugar i ja kupili jedan mac sa monitorom , ali bez tastature i misa .. i radi ...mislim da je mac II + sa 68030 procesorom na 25 mhz ... e sad fali nam tastatura i mis , pa ako ima ko da nas uputi gde i kako mozemo nabaviti nek se slobodno javi na pm poz ...
Ako istom metodom (buvljak, oglasi itd.) ne nađeš tastaturu i miša, pogledaj da li možeš da nađeš konvertor sa ADB-a na USB ili čak serijalac (i onda opet adapter na USB ,) ). Mislim da je čak i online mogla da se nađe šema za ADB-Serial adapter.
E a jel neko zna mozda koliko vrede danas oni stari Macovi, oni sa integrisanim monitorom od 8-9" monochrome u kucistu i flopijem,tastaturom i misem(onaj sa jednim dugmetom)... Imam onako 10-15 kom plus nekoliko stampaca (lasera i matricnih)... Jedna firma kojoj sam radio upgade opreme je htela sve da ih baci na spaljivajne al meni je bilo bas zao pa sam ih spasio i drzim ih i dalje u magacinu... Razmisljao sam da ce za jedno 50+ godina vredeti dosta![]()
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=132684
i
http://hubpages.com/hub/_86_Mac_Plus_Vs_07_AMD_DualCore_You_Wont_Believe_Who_Wins
Ajde leba ti, ako imaš vremena napravi i ti uporedni test, pa da vidimo ko je u pravu :d - ostavi bar 1 komad za to :d
Šalim se (što se tiče toga ko je u pravu), al daj neki podatak više iz prve ruke:wave:
PS
jel može neki popust za članove bencha![]()
Meni je zao sto sam 95-e prodao c64 za sto maraka
Ali zato cuvam wd hard od 40 mb iz 88.![]()
Meni je cale kupio davne '88 c64 i platio ga ako se ne varam 700 maraka. Koje godine si ti prodao tvoj?
zar je C64 stvarno mogao da kosta 700DEM '88? to je bila cena kod nas u YU?
silveru da li mogu da te pitam kada si onda dobio / kupio Amigu ako si C64 dobio tek '89?
e meni ovo nije jasno? ja sam sa caletom isao u Manhajm da kupimo Atari ST, ustvari da kupimo nesto bolje od ZX Spectruma (koji je isto tamo bio kupljen), i kupili smo ST sve sa monitorom za nesto preko 1000DEM 1986.
zar je C64 stvarno mogao da kosta 700DEM '88? to je bila cena kod nas u YU?
Čovek me pitao kad sam prodao C64 - i ja rekoh "kraj '89".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari