Šta je novo?

Cena PHP&MySQL sajta????

Jes da je tema stara al evo da i ja dodam, dakle je bih takav sajt bez popunjavanja baze naplatio najmanje 500 eur dok sa popunjavanjem baze i ako su podaci na papiru kao sto kazes najmanje 800 eur.

Crash Owerride je napisao(la):
A ja bi ti za 800 eura sa sve papirima kupio josh i hosting :D

Hosting je najmanji problem. Dobar host koji će zadovoljiti potrebe većine domaćih sajtova (pod ovim mislim na male domaće portale i prezentacije firmi) košta 20e (+ domen oko $8).

Midgard je napisao(la):
Prezentacija je potpuno uradjena po zeljama narucioca (citaj - izvoljevanjima)
Jakob Nilsen bi se šokirao, a i ja sa njim. Ja znam da se naručiocima ovakve stvari sviđaju, jao što se lepo mrda, jao kako se slovca talasaju, jao kako se lepo ispisuje tekst... Ali ja (i 99% ljudi na Web-u) kad otvaramo ovakav sajt očekujemo informaciju. Hoću da kliknem i da odmah dobijem kratku, jasnu i preciznu informaciju! Neću da čekam da mi se 5 minuta ispisuju neka "kukasta" slova eda bi pročitao tri rečenice i broj žiro-računa. Ovakve sajtove većina posetilaca napusti posle 2-3 sekunde.

Nije kritika tvog rada, znam da naručioci traže takve stvari, ali hoću da kažem da takvi sajtovi nemaju nikakvu svrhu. Osim da se gazda hvali pred komšijama i prijateljima.

Nazad
Vrh Dno