Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jes da je tema stara al evo da i ja dodam, dakle je bih takav sajt bez popunjavanja baze naplatio najmanje 500 eur dok sa popunjavanjem baze i ako su podaci na papiru kao sto kazes najmanje 800 eur.
Hosting je najmanji problem. Dobar host koji će zadovoljiti potrebe većine domaćih sajtova (pod ovim mislim na male domaće portale i prezentacije firmi) košta 20e (+ domen oko $8).
Jakob Nilsen bi se šokirao, a i ja sa njim. Ja znam da se naručiocima ovakve stvari sviđaju, jao što se lepo mrda, jao kako se slovca talasaju, jao kako se lepo ispisuje tekst... Ali ja (i 99% ljudi na Web-u) kad otvaramo ovakav sajt očekujemo informaciju. Hoću da kliknem i da odmah dobijem kratku, jasnu i preciznu informaciju! Neću da čekam da mi se 5 minuta ispisuju neka "kukasta" slova eda bi pročitao tri rečenice i broj žiro-računa. Ovakve sajtove većina posetilaca napusti posle 2-3 sekunde.
Nije kritika tvog rada, znam da naručioci traže takve stvari, ali hoću da kažem da takvi sajtovi nemaju nikakvu svrhu. Osim da se gazda hvali pred komšijama i prijateljima.