ivica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.09.2002
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
- Matična ploča
- Gigabyte Z890 Eagle
- RAM
- 2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
- GPU
- Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
- Storage
- Kingston NV3 2TB + HDDs
- Zvuk
- onboard
- PSU
- BeQuiet! Pure Power 12 1000W
- Kućište
- Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
- Monitor
- Dell U2312HM
- Miš & tastatura
- Logitech K330, M705
- Pristup internetu
- Kablovski internet
topuz je napisao(la):Gde si kupio svoj primerak kelerabe? Ja idem sutra,prekosutra.... uskoro da kupim jedan.
Plutos Computers
Rade Konchara 37a
011/244-88-63
Tamo sam uzeo sve..i plochu,ram i CPU....josh se gazda/komercijalista(Stefan) nashalio samnom....Za tebe Ivice Celeron D 330 a pruza mi puni Prescott ala 3,06Ghz.. 😀 Ja gledam zachudjeno i kazem OK!!...!!! :eyebrows:
Ma cool je lik...vec skoro 3 god. uzimam tamo komponente.
A shto se tiche same Celerabe D ja sam prvo trazio da uzmem onaj na 2,8Ghz ali sam od toga odustao jer je dosta skuplji i neisplati se...jedino ako se ne pojave oni na 2,93Ghz..ali i tada je bespotrebno....Navlachish veliki mnozilac a to je loshe...za oc.
Onda sam se odlucho za ovaj na 2,66Ghz kao neku sredinu jer sam mislio da su ovi na 2,4Ghz bash ono teshki bogalj ali ispostavilo se da nisu...jem mugu eto na fsb 200 i vishe zbog x18 mnozioca..
Inache postoji i onaj na 2,53Ghz sa x19 mnoziocem ali su retki....ali moze da bude i on dobra kupovina jer 200x19 je 3,8Ghz samo da na tom taktu bude stabilan i eto ga...
Koju plochu imash/planirash da kupish za ovog Cely-ja D....? A koju memoriju...?
Ne znam shta da kazem ali posle Tualatina ili nForce2(shto bi mozda bilo glupo zbog nadolazenja jeftinih K8-mica--Semprona) ili ovo bez cimanja za neshto dalje...
U Nforce2 zabodesh vec jak procesor(Sempron(k7) 3000+(512k) npr..i josh te oderu za nega...Inache zamena za Athlon XP 2800+ ja bih rekao ako ne nek me isprave) a ovako mozesh kasnije da bocnesh neki plovan P4 nortwood/preskott ako zatreba i da terash...
Mislim da je i ona ABIT AS8 (LGA775 sa i865pe) chipsetom dobra stvar...za recimo neki Cely D 330J-340J(ma ono protiv virusa-J....zaboravih kako zove intel to a AMD zove NX)..a recimo kasnije bocnesh nesho jache...al kad nema lga775 celeraba a plocha je skupa ..onda je..beni soket t ...Ma ko to da isprati...i docheka..da bude jeftino..mozda za Bozic..... 😀..a dobio bi ki..tu lastinu u performansama...