nesharm je napisao(la):Gde ces da nadjes medije za 40x rezanje?
JOBAH je napisao(la):Realno, ja sam zadovoljan i sa mojim NR7700... nego izgleda da cu naci Teac 40x po neverovatno niskoj ceni pa se dvoumim da za mali doplatu u odnosu na NR7900 predjem na Teac 40x...
D-KEE je napisao(la):verujem da je teac bolji od tog nec-a i da vredi malu doplatu...
ono sto se meni svidja kod njega je 20x, 16x, 8x, 4x (CLV) uz vec spomenuti Mt. Rainier.... kao i citanje cdrw medija
Vince Carter je napisao(la):A prema ljudima sa CDRLabs foruma rezac podrzava i overburn preko 90 min (sto nije vazilo za prethodni model - velika mana po meni), pa tako radi normalno i sa 99 min diskovima.A i brzina citanja RW diskova je skoro 48x!
Prvi TEAC koji bih (hmm, eventualno) voleo da vidim u svojoj masini.![]()
Link za d/l je ftp://ftp.teac.co.jp/pub/dspd/download/firmware/cdrw/UpMaxSpeed.exeTEAC Japan has released a new utility that can modify the CD-W540E's maximum CD read speed. Here's an explanation of what this utility does.
UPMaxSpeed.exe is a utility that can modify the Maximum read speed for the TEAC CD-W540E.
The Maximum read speed of TEAC CD-W540E is 48X. For more slient and safe operation, you can fix the maximum read speed at 40X using this utility. In case you need 48x maximum speed again, you can change the setting as well.
Gedza je napisao(la):Inace sto se tice rezanja 40x nije nikakav problem, bez problema se nabavljaju Princo mediji sertifikovani 40x i narezuju se na ovom rezacu bez problema.![]()
Mozes ih poruciti kod mene na mail. Cena im je u zavisnosti od kolicine 0,35-0,38 eura. Minimalna kolicina je 100 komada i dolaze u zvonu. Naravno od 700 MB su.supernova je napisao(la):'Ajde me prosvetli gde ima da se kupe ti mnogobrzinskimediji. Može i na PM, da ne bude reklama, mada mislim da ima ljudi koje to interesuje.
mmarky je napisao(la):Dobro, sta ce vam to?
A da, sada vise ne moramo da cekamo 2 minuta za disk na 24x sada cemo da cekamo 1,5 minuta na 40X!
- Ako se ne primeti ovo je bio sarkasticni komentar
Ozbiljno, jedino cemu to moze da posluzi ovde, je za ono nase cuveno: "Moj rezac je brzi od tvog..."
Pozdrav...
BOOK je napisao(la):Odakle da skinem firmware 1.0C ?
100% se slazem! Ja bi zakonom zabranio rad na kompu onima koji kazu: " ne mogu da se cimam i da cekam 5 ilimmarky je napisao(la):Dobro, sta ce vam to?
A da, sada vise ne moramo da cekamo 2 minuta za disk na 24x sada cemo da cekamo 1,5 minuta na 40X!
- Ako se ne primeti ovo je bio sarkasticni komentar
Ozbiljno, jedino cemu to moze da posluzi ovde, je za ono nase cuveno: "Moj rezac je brzi od tvog..."
Pozdrav...
Bane-Nis je napisao(la):Dakle, mogu s ponosom reci da sam vec oko mesec dana jedan od srecnih vlanika TEAC 40x rezaca. Za sada za sobom vec ima 30-tak PRINCO 700MB diskova narezanih @ 40x i nijedan do sada nije puk'o (ALI NIJEDAN) uz to u koji god CD ROM sam ubacio narezni CD citan je bez problema (testiran CD je prosao sledece ROM-ove: SONY 4X, BPT 52X, NEC 32X, TEAC 8X). Sto se tice RW diskova mogu vam reci da ih neverovatno brzo cita. Naravno odmah po kupovini ubacio sam mu novi firmware 1.0C (bolje spreciti nego leciti) tako da sam sada miran sto se tice "nekih" bugova. ctp;
][V][ATRIX™ je napisao(la):A sta je sa problemom sto TEAC-a 40x nece da prepozna Nero (opcija choose recorder)
moraju neki dodatni drajveri da se skinu ili je upgrade firmware-a dovoljan?
![]()
][V][ATRIX™ je napisao(la):A sta je sa problemom sto TEAC-a 40x nece da prepozna Nero (opcija choose recorder)
moraju neki dodatni drajveri da se skinu ili je upgrade firmware-a dovoljan?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari