Šta je novo?

Catalyst 8.11 RC1 (8.542) for download

Al ih stancaju! :D

Ma šta je ovo sad, pre 5 minuta sam instalirao 8.10?!

Hhahaahahh al si me nasmejao :):) Inace ja imam problem sa 8.10,u full screen-u nece da mi pokazuje sliku ni na tv kartici ni kad pustim film :mad: tako da cu sad da probam ove 8.11 :)[/QUOTEI]

Izgleda da su zabrljali nesto u 8.10. Juce sam ih instalirao zbog kontrole fana-a. To radi, ali mi je slika na TV-u sa njima crno-bela :):):). Kad pustim film ona je u boji, ali sve ostalo B&W. Rez. monitora podesena na 1280*1024 posle reseta drajver je vrati na 1024*768:) isto se desava i kad izadjem iz igre, bez obzira na rezoluciju u kojoj sam igru igrao....

Uhhh nadam se da ce ovaj driver biti kompletan i otkloniti problematicne sitinice...

Ja se od 8.8verzije nisam cimao oko CC-a ali s obzirom da sam na Xp-u ne dobijam ništa na 3870-ki da bi morao da ga skidam .

ATI i njegovi drajveri..... još dinosaurusi su znali tu priču :)

Jeste, ali superskalarni Gpu... itanium, bato...:S:

Ne znamza vas ali meni na XP 64-bit CCC uopste nece da se upali, drajveri rade ali program nikako nece da se upali. Samo mi odradi onu foru Send - Don't Send :D
Valjda ce ovi 8.11 napokon da upale!

Meni i na Visti i na XP-u (oba x64) CCC radi bez ikakvih problema.

Meni i na Visti i na XP-u (oba x64) CCC radi bez ikakvih problema.

Hmm sad sa ovim novim 8.11 probacu prvo uninstall pa onda da stavim nove, mozda upali.... ni 8.9 ni 8.10 mi nisu radili kako treba... doduse ne znam da li ti imas komplet updateovan XP, mozda se kolje sa nekim update-ovima...

ako to vec nisam rekao, evo da kazem da ovo NISU 8.11 beta drajveri! Verzija 8.11 Catalysta ce biti 8.55 ;)

drajverikod kojih je treca cifra 2 su drajveri koji se isporucuju AIB proizvodjacima kartica

Poslednja izmena:
Izašao je Catalyst 8.10 Hotfix drajver.
Možete ga skinuti odavde.
Ispravlja sledeće:
This hotfix

* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
* Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems

ako to vec nisam rekao, evo da kazem da ovo NISU 8.11 beta drajveri! Verzija 8.11 Catalysta ce biti 8.55 ;)

drajverikod kojih je treca cifra 2 su drajveri koji se isporucuju AIB proizvodjacima kartica

kNedjo daj neki info oce li se resiti problem sa klokom prvog jezgra na 4870x2 po dizanju Windoze?

Ispravlja sledeće:
This hotfix

* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
* Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems

Jedno pitanje u vezi ovih hotfixa :p
Da li je dovoljno samo instalirati preko sadasnjih drajvera ili je potrebno uninstalirati sadasnje drajvere pa instalirati ovaj hotfix?:S: trenutno imam 8.10 catalyste.
zbunilo me to sto tamo na amd sajtu pise : The hotfix download package includes both the Display Driver and Catalyst Control Center.
zadnjih godina sam imao iskljucivo nvidia karte,pa sam nov u svijetu atija i njegovih drajvera,hotfixa i tako toga :p

Jedno pitanje u vezi ovih hotfixa :p
Da li je dovoljno samo instalirati preko sadasnjih drajvera ili je potrebno uninstalirati sadasnje drajvere pa instalirati ovaj hotfix?:S: trenutno imam 8.10 catalyste.
zbunilo me to sto tamo na amd sajtu pise : The hotfix download package includes both the Display Driver and Catalyst Control Center.
zadnjih godina sam imao iskljucivo nvidia karte,pa sam nov u svijetu atija i njegovih drajvera,hotfixa i tako toga :p

Hotfix je kompletan drajver nije mu potreban 8.10 da bi radio i zato dolazi sa ccc kao standardni mesecni drajveri,hotfixevi izlaze ponekad kada je potrebno nesto naknadno ubaciti u drajver da se ne bi cekalo npr mesec dana do izlaska 8.11.
Instaliraj ih onako kako uvek instaliras drajvere,ja volim da obrisem prvo stare jer mi se pre desavalo da posle instalacije novih drajvera i dalje nekako budu prepoznati kao stari.

Poslednja izmena:
Ja sam instalirao preko 8.10, FC2 radi odlično, kao i sve ostalo :)

@cc13 OK :) hvala ti puno! :) Rekoh bolje da pitam,nego da zabrljam :p

onda cu odraditi standardni uninstall/DC Pro/install proces kao sto uvjek radim.
thnx :)

Poslednja izmena:
Samo instaliraj, deinstalirace on sam sta mu ne treba ;)

Ispravlja sledeće:
This hotfix

Ko što rekoh: "i dinosaurusi...." :)

Update: We just received the following statement from AMD/Ati

“Thank you for bringing this issue to our attention. Our driver engineers have looked at the problem, and found that it had crept into the code due to the changes made to support AA on new UT3 engine based games. So the root cause of the problem has been identified and it will be addressed in a future driver. You should know that the UT3 engine does not normally support AA, but AMD has put a lot of effort into adding it, so that our users can benefit from improved visuals in those games using it. We had not received any Catalyst reports of the problem before this article was published. In the future, we would like to be informed of rendering issues and given some time to investigate. Negative speculation on improper optimization is unwarranted. Adding features not intended to games is not trivial and often can lead to visual changes, which we try to address. It’s a complex process that creates new rendering paths in the driver which need extensive quality checks; but we gladly do this to benefit our users. Regular rendering (non-AA) shows no anomalies and is proof that the issue is not related to Catalyst A.I. itself.

Kopirano odavde.

Meni ti hotfix drajveri sjebase overklok, nece kartica ni da mrdne, pokusacu sa ovim 8.11 da vidim sta kazu.

Nazad
Vrh Dno