Šta je novo?

Catalyst 8.11 RC1 (8.542) for download

Instaliraj samo hotfix, mora raditi, meni radi. Probao sam preko 8.10, radio je, pa sam reinstalirao sistem nešto, pa sam probao samo hotfix i radio je, pa sam preko njega instalirao 8.11, i radi :)

P.S. Naravno, na overclock mislim, ne na sam drajver :p

Instaliraj samo hotfix, mora raditi, meni radi. Probao sam preko 8.10, radio je, pa sam reinstalirao sistem nešto, pa sam probao samo hotfix i radio je, pa sam preko njega instalirao 8.11, i radi :)

P.S. Naravno, na overclock mislim, ne na sam drajver :p

Ma sto kazu sve sam probao sa tim hotfixom, koj ga izmisli! :D
U Visti cu probati cistu instalaciju 8.11, pa javljam rezultate.

Poslednja izmena:
SHLJAKA!!!!!!

Ubacio u Vistu 8.11, ove bete drajvere, i sljaka Far Cry2, bez problema stabilan frejmrejt, i vise frejmova nego ranije.

8.11 all the way!

Aninstalirajte ATI drajvere, pa cist instal 8.11, i FarCry radi ko pucka!!!

uninstalirao sam hotfix, pa u safe mogu obrisao sa driver sweeprom pa,
probao sam 8.11 , ali kad udje u vistu64 kaze da ati driver nije instaliran i nece da udje u ccc iako ikona postoji

da napomenem da su mi perfomanse sa hotfixom bile malo cudne jer u far cry2 benchmarku mi je davao skoro iste rezultate u svim rezolucijama i ti rezultati su bili dosta losiji od rezultata drugih ljudi sa 4850 . ostatak kompa je 5400+be na 3000mhz, ta780g m2+ , 4gb ram gskill

8.11, meni nije instalirao iz prvog pokusaja, pa sam deinstalirao drajvere, pa iz drugog bez problema samo u Visti doduse. U XP nisam probao, kada instaliram javljam.

Poslednja izmena:
meni ne radi driver u visti 64 , pa sam vratio na hotfix
naime nebitno da li mi je rezolucija 1680x1050 ili 1280x1024, u far cry benchmarku average frame rate je 41 ili 42 , min je 28, max je 64 ili 66.... ostala set su sve high na direct3d 10.
jel zna neko zasto ?
i da, cak je isti rezulatat i kad pokusam da klokujem, tj klokovi ostaju isti ... sta raditi

Poslednja izmena:
Meni radi u Visti x64, iz prve je prošla instalacija :trust:

Nisam imao ATI od 9600XT i sad sam sam nabavio 4850 i imam problema sa CCC:
-Najpre sa instalirao 8.9 i odbijao je da radi - pokrene se pa se posle sekund ugasi pa se opet sam upali i posle sekund ugasi i tako ponavlja dokle god ga neubijem iz task managera.
-8.10 isto tako
-konachno 8.10 sa hotfixem je proradio normalno ali u CCC mi je disablirana OverDrive opcija a treba mi za kontrolu fana. Kako da je enable-ujem ??

morao sam da instaliram ponovo vistu 64 da bi proradio!
sad ostaje da vidim koliko ce biti bolje, ako bude uopste

^
A mozda sam i prenaglio sa zakljucivanjem...

Nazad
Vrh Dno