psyman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2007
- Poena
- 319
Ma šta je ovo sad, pre 5 minuta sam instalirao 8.10?!
Hhahaahahh al si me nasmejaoInace ja imam problem sa 8.10,u full screen-u nece da mi pokazuje sliku ni na tv kartici ni kad pustim film
tako da cu sad da probam ove 8.11
[/QUOTEI]
Izgleda da su zabrljali nesto u 8.10. Juce sam ih instalirao zbog kontrole fana-a. To radi, ali mi je slika na TV-u sa njima crno-bela. Kad pustim film ona je u boji, ali sve ostalo B&W. Rez. monitora podesena na 1280*1024 posle reseta drajver je vrati na 1024*768
isto se desava i kad izadjem iz igre, bez obzira na rezoluciju u kojoj sam igru igrao....
radi pocheo download upravo...Ne radi im link (bar za Vistu za XP ne znam)
Meni i na Visti i na XP-u (oba x64) CCC radi bez ikakvih problema.
ako to vec nisam rekao, evo da kazem da ovo NISU 8.11 beta drajveri! Verzija 8.11 Catalysta ce biti 8.55
drajverikod kojih je treca cifra 2 su drajveri koji se isporucuju AIB proizvodjacima kartica
Izašao je Catalyst 8.10 Hotfix drajver.
Možete ga skinuti odavde.
Ispravlja sledeće:
This hotfix
* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
* Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems
Jedno pitanje u vezi ovih hotfixa
Da li je dovoljno samo instalirati preko sadasnjih drajvera ili je potrebno uninstalirati sadasnje drajvere pa instalirati ovaj hotfix?:S: trenutno imam 8.10 catalyste.
zbunilo me to sto tamo na amd sajtu pise : The hotfix download package includes both the Display Driver and Catalyst Control Center.
zadnjih godina sam imao iskljucivo nvidia karte,pa sam nov u svijetu atija i njegovih drajvera,hotfixa i tako toga![]()
Izašao je Catalyst 8.10 Hotfix drajver.
Možete ga skinuti odavde.
Ispravlja sledeće:
This hotfix
* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
* Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems
a u cemu je tacno problem? Nisam cuo za to...kNedjo daj neki info oce li se resiti problem sa klokom prvog jezgra na 4870x2 po dizanju Windoze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari