shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Zavisi na sta mislis kada kazes "nabavljati"
.
Nebitno dal za Xbox 360 ili PS3!![]()
cini mi se da oni koji vole bayonettu, volece i ovo. G
Koliko ja vidim ovde je borbeni sistem dosta losiji, tako da mi nije jasno zasto mislis da ce se onima koji vole bayonettu svideti i ovo.
Meni je ovo slicno bajoneti, gde vidis da sam rekao da ovo ima bolji borbeni sistem, ne moras non stop da generalizujes sve pomenutoOvo i nije moj omiljeni zanr igara pa zato i nisam pisao u sitna crevca kakve sve detalje ima ova igra. Ti si verovatno veci strucnjak pa ces bolje obrazloziti. A drugo mora li nesto da nadmasi nesto drugo da bi bilo vredno igranja. Meni je KZ2 bolji ali eto igrao sam i MAG
![]()
Koliko zapravo igra ima veze sa Castlevanijom? Super je što poredite sa GoW, Bajonetom, DMC trt mrt ali mene igra može zanimati samo ako ima veze sa naslovom. Da plaćam kopiju drugih igara sa likom koji se preziva Belmont nisam zainteresovan.
Nije.Nije zarazna kao Castlevania?
Nema. Sem ako ti bic nije dovoljan da bi rekao da imaNema šmek Castlevania igara?
Mozes da se izgubisStrogo je linearna tj. možeš samo napred ići?
Bossovi su ok, ali ovo je Castelvania samo imenom, ne i sadrzajem.Nema maštovitog oružja, budženja istog i raznolike opreme? Nema izazovnih i interesantnih boseva? Priča nema veze sa serijalom?
Bayonetta ima najoblji borbeni sistem od HnS igara i ta igra se svidela onima koji to vise cene od nasilja i dobre price, ili se loze na japanske tripove.
Pa dobro, ne moramo se slozitiKao veliki ljubitelj ovog zanra, ne bih se slozio da Bayonetta ima najbolji borbeni sistem ali svakako ima jedan od boljih.
Oko ovoga se hocemo sloziti.Odlican serijal kome doduse nije gameplay udarna karakteristika...
Znas sta valjaE i BTW, The Perfect Element, dobar izbor, meni najbolji njihov album...![]()
Budi malo rečitiji, molio bih. Nije zarazna kao Castlevania? Nema šmek Castlevania igara? Strogo je linearna tj. možeš samo napred ići? Nema maštovitog oružja, budženja istog i raznolike opreme? Nema izazovnih i interesantnih boseva? Priča nema veze sa serijalom?
Daj uporedni prikaz ako te ne mrzi.
Ali nema vodopada :d
Jel uspeva igra da docara osecaj epske avature kao GoW ? Ovo sto gledam iz review-a deluje stvarno zanimljivo, jeste da je kopija, ali skroz druga prica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari