Šta je novo?

Castlevania: Lords of Shadow

Meni cika postar sutra donosi igru. ;)

Juce sam presao full igru, nije losa uopste ali dugacka u p.materinu.

Citao sam da igra traje 15-20 sati, sto je ogroman plus igre...barem u danasnje vreme gde igre jedva traju 10 sati!

Cim je Barraka presao znaci da dobra skoro ko GoW. :)

Opa... to je jako prijatna informacija, nisam očekivao da toliko dugo traje igra

Da li si siguran da je to prednost ;) ?

U PS3 verziji postoji jedan zeznut bug... Tacnije kada dodjete do nekog odredjenog dela u igrici vas aktuelni save se brise, a posto igra omogucava samo jedan Savepoint, jedino sto mozete da ucinite jeste da pocnete igru od pocetka!

Ne znam o kojoj verziji se tacno radi, ali spominje se ovaj bug vec na nekim forumima.

Cudno je sto su radili toliko na prici, posto prethodne castlevanije (one dobre castlevanije, secate se njih :D ) su imale katastrofalno glupave price ali atmosfera i gameplay su bili vrhunski. Doduse sumljam da ce ovaj deo nadmasiti symphony ali i symphony je bio kopija starih metroida. Sto se tice sa poredjenjem ovoga i GOW3, meni je stigao GOW3 taman na dan kada je izasao demo za LoS i licno lokacija u demou i sam gameplay mi je bio bolji nego GOW3, verovatno zato sto kontrole imaju bolji "odziv".

Inace stari fanovi ce mozda biti razocarani igrom, previse je linearno za castlevaniju, mada je i previse linearno za bilo koji his :)
Medjutim meni je trebalo na hard oko 18 sati (odma sam poceo na hard, nije uopste tesko)
Na kraju je malo sex ali dobrih 70% igre moze opusteno da se predje na hard, inace grafika je bombona a gempley jednostavne mehanike kao u gow i dante inferno, jedino mi mi je smetalop kada nekad treba skociti sa neke stene na drugu.Skokove i pentranje su nekako traljavo odradili, ostalo je odlicno.
Najbolje je odradjena prica u igri sto je i bilo za ocekivati :)
Grafika 10/10
prica 10/10
gemplej 9/10
atmnosfera 10/10
odziv kontrola 9/10

Bice i nastavak ili neki dlc verovatno, mislim da je i bilo ocekivano tako nesto(mada sam verovao da je igra za sebe)

Nisam igrao mnogo , ali za grafiku mogu da potvrdim. Stvarno je odlicna.

Ocu i ja da igram, a nemam DL diskova ! Bem ti srpsko trziste. Narucim u Traffic shopu pre 7 dana i jos nisu poslalali!

Što bi naručivao DL diskove da čekaš da ti pošaljalju kada se mogu naći u bilo kojoj knjižari ili prodavnici koja se bavi prodajom kompjuterske opreme?

pa ocigledno mu je mrsko da ustaje iz fotelje da malo protegne noge i proseta dupe do obliznje radnje... he he

marli mrdni guzicu napolje i kupuj diskove posto je igra fenomenalna... to jest uzmi malo vise posto uskoro treba da se pojavi fable 3 pa hot pursuit, trebace ti diskova.

Što bi naručivao DL diskove da čekaš da ti pošaljalju kada se mogu naći u bilo kojoj knjižari ili prodavnici koja se bavi prodajom kompjuterske opreme?

U mom mestu "Kraj Makija" nemaju ni DVD diskove, a za DL ne znaju ni sta je to.
A i da imaju cena bi bila 300din kom. :)
Ima u metrou, ali su isto skupi.
Trafic shop je najeftiniji, samo sto se na tel niko ne javlja, a online narucivanje ima radi prosto do yaya ! :D

pa ocigledno mu je mrsko da ustaje iz fotelje da malo protegne noge i proseta dupe do obliznje radnje... he he

marli mrdni guzicu napolje i kupuj diskove posto je igra fenomenalna... to jest uzmi malo vise posto uskoro treba da se pojavi fable 3 pa hot pursuit, trebace ti diskova.

Nije mi mrsko da ustanem iz fotelje, nego je suvise ladno da bi nepotrebno izlazio. Dosta mi sto sam napolju kad radim, smrznem se ko ppp.
Pa imao sam gomilu DL diskova, nego sam konj sve zive gluposti rezao, koje naravno nikad nisam ni pokrenuo.

Dzaba uzbuna, narezao sam ja Castlevania-u jos pre neki dan, nego sam skroz zaboravio jer je bilo neko rezanje u 3h nocu. :)

Evo bas sam do sad igrao nesto na konzoli posle par meseci, i prijatno sam iznenadjen kvalietom igre u nekim segmentima.
Grafika je na trenutke WOW, ali opet ima scena gde je saturacija ko u Forzi.
Steta sto se odma sa mracnih predela prelazi na glupe trolove (shinove :-devil-:).
Prica deluje krajnje zanimljivo.
Sto se tice borbe dosta je slicno sve GoW-u, ali opet na drugi nacin izvedeno. Pojma nemam cime uopste mlatara Gabrijel, ima izgleda lastis u krstu. :d
Ono sto mi se svidelo je prva zagonetka koja obecava malo mozganja u toku igre, i drugi Boss je yebeno WOW! Jeste da su pokrani GoW, ali nebinto, extra izgleda i borba je zanimljiva.
Graficki je ovo sigurno najbolje do sad na Xbox-u, nema bas onu ostrinu slike kao GoW, ali znamo da je Xbox nejak za takve perverzije. :D
Moracu ovo da predjem, samo mi treba jos jedan DL za drugi disk igre.

Nije ni cudo, s' obzirom da ne mozes da kontrolises kameru.

Graficki mi je najbolji mass efect2, modeli i lica likova su perverzija u igri.
Castlevania ima vise detalja u prostorijama i okruzenju, gabrijelov model je ok ali moze to uvek i bolje...

Ova odlicna igra ne zasluzuje ovako zapostavljen thread, pa evo prilike da mu udahnemo malo zivota u Novoj godini, jer nam uskoro stizu dva DLC-a. :eyebrows:

Press release:

Castlevania: Lords of Shadow - DLC detailed
KONAMI unleashes two new DLC packs for the most spectacular Castlevania title of all time…

Konami Digital Entertainment GmbH has announced two new downloadable content packages for Castlevania: Lords of Shadow which will feature all new areas, monsters, and brand new story lines.

In Castlevania Lords of Shadow ‘Reverie’ players will return to the Castle as Gabriel to help Laura, the former servant to the vampire Carmilla, in destroying the unruly evil that was previously kept in check by the recently slain Queen.

Once completed, fans of the series can download the second DLC entitled ‘Resurrection’, which continues the story directly after the end of the game and gives some insight into the dramatic epilogue seen by players upon completion of the game, and Gabriel's ultimate destiny. This will be larger in scope than the first add-on, as it features a final showdown with a very notorious enemy. Both packs are expected to launch in early 2011.​

Artworks
image_castlevania_lords_of_shadow-14358-1869_0001.jpg

image_castlevania_lords_of_shadow-14358-1869_0002.jpg

image_castlevania_lords_of_shadow-14358-1869_0003.jpg

image_castlevania_lords_of_shadow-14358-1869_0004.jpg

image_castlevania_lords_of_shadow-14358-1869_0005.jpg

image_castlevania_lords_of_shadow-14358-1869_0006.jpg

image_castlevania_lords_of_shadow-14358-1869_0007.jpg

image_castlevania_lords_of_shadow-14358-1869_0008.jpg

Reverie DLC Screens

image_castlevania_lords_of_shadow-14364-1869_0001.jpg

image_castlevania_lords_of_shadow-14364-1869_0002.jpg