Šta je novo?

caseking.de

piksi

Cenjen
Učlanjen(a)
11.03.2012
Poena
159
dal je neko uspeo da naruci od caseking.de i kako ide registracija za isti? ne vidim da ima nasa drzava da se stavi od ponudjenih:smash:

Tema je stara poprilično, ali mi treba kućište za NUC koje ima samo na caseking.de. Ima li nekakvog načina da ga dobacim u Srbiju, da li neko zna?

Vidim sad da ima minipc.de, oni kao šalju u Srbiju. Da li je neko naručivao od njih ?

sve preporuke za de prevoz

Kakve su im cene dostava?
Kakvo je stanje sa carinom stvari koje npr preelaze 100e ((uz fiksalni fizicki ili E racun? (kako vec kod nemacke funkcionise fiskalni racun putem internet kupovine))
I artikli koji odredjeni sajt nema dostavu za srbiju uvek postoji alternativa kada pricamo o tehnickim stvarima kupovine - tipa telefoni, tableti, memorije i ostalo...

Vidim kod ovih na sajtu nema neki odredjeni cenovnik - vec valjda na upit pa sigurno te pitaju sta narucujes i sl.
Zato pitam da li je imao neko licno iskustvo sa njima i kako stvari funklcionisu.

Iz novog pazara si trebalo bi da ti je jasno kako ova drzava funcionise kod vas sve cveta a nigde ni jedne fabrike. Nema cenovnika jer je prilicno jednostavno jedini trosak koji imas prema njima je 20e do 5kg sve ostalo nije bitno, dodatnih trkoskova nema bez obzira na cenu. Ja i jos moja 3 4 prijatelja su koristili i nismo imali problema. Sve to fukcionise godinama poceli su sa donosenjem stvari iz UK a posle brexita su krenuli iz nemacke da rade.

Iz novog pazara si trebalo bi da ti je jasno kako ova drzava funcionise kod vas sve cveta a nigde ni jedne fabrike. Nema cenovnika jer je prilicno jednostavno jedini trosak koji imas prema njima je 20e do 5kg sve ostalo nije bitno, dodatnih trkoskova nema bez obzira na cenu. Ja i jos moja 3 4 prijatelja su koristili i nismo imali problema. Sve to fukcionise godinama poceli su sa donosenjem stvari iz UK a posle brexita su krenuli iz nemacke da rade.

Dobro zapazanje. :)

Vrh Dno