Šta je novo?

caseking.de

piksi

Cenjen
Učlanjen(a)
11.03.2012
Poena
159
dal je neko uspeo da naruci od caseking.de i kako ide registracija za isti? ne vidim da ima nasa drzava da se stavi od ponudjenih:smash:

Tema je stara poprilično, ali mi treba kućište za NUC koje ima samo na caseking.de. Ima li nekakvog načina da ga dobacim u Srbiju, da li neko zna?

Vidim sad da ima minipc.de, oni kao šalju u Srbiju. Da li je neko naručivao od njih ?

sve preporuke za de prevoz

Kakve su im cene dostava?
Kakvo je stanje sa carinom stvari koje npr preelaze 100e ((uz fiksalni fizicki ili E racun? (kako vec kod nemacke funkcionise fiskalni racun putem internet kupovine))
I artikli koji odredjeni sajt nema dostavu za srbiju uvek postoji alternativa kada pricamo o tehnickim stvarima kupovine - tipa telefoni, tableti, memorije i ostalo...

Vidim kod ovih na sajtu nema neki odredjeni cenovnik - vec valjda na upit pa sigurno te pitaju sta narucujes i sl.
Zato pitam da li je imao neko licno iskustvo sa njima i kako stvari funklcionisu.

Iz novog pazara si trebalo bi da ti je jasno kako ova drzava funcionise kod vas sve cveta a nigde ni jedne fabrike. Nema cenovnika jer je prilicno jednostavno jedini trosak koji imas prema njima je 20e do 5kg sve ostalo nije bitno, dodatnih trkoskova nema bez obzira na cenu. Ja i jos moja 3 4 prijatelja su koristili i nismo imali problema. Sve to fukcionise godinama poceli su sa donosenjem stvari iz UK a posle brexita su krenuli iz nemacke da rade.

Iz novog pazara si trebalo bi da ti je jasno kako ova drzava funcionise kod vas sve cveta a nigde ni jedne fabrike. Nema cenovnika jer je prilicno jednostavno jedini trosak koji imas prema njima je 20e do 5kg sve ostalo nije bitno, dodatnih trkoskova nema bez obzira na cenu. Ja i jos moja 3 4 prijatelja su koristili i nismo imali problema. Sve to fukcionise godinama poceli su sa donosenjem stvari iz UK a posle brexita su krenuli iz nemacke da rade.

Dobro zapazanje. :)

sve preporuke za de prevoz
Послао сам им следећу поруку али нема одговора:
Можете ли ми рећи колико износе цијене испоруке пакета од Германије до Србије (Београд)? Пакет би у Србији преузимао синовац.
Да ли се цијена одређују на основу масе и/или димензија пакета?
Да ли имате неки центар за прикупљање на који би могао да наручим производ?
Хвала унапријед на одговорима.

Cena je 5€ po kg, ali naplaćuju ti minimum 20€. Imaš na sajtu termine kada su polasci za Srbiju i paket preuzimaš nakon par dana na lokaciji koju ti jave.
Treba da ti daju podatke od magacina na koji naručuješ robu.
Obično odgovaraju jako brzo, mada ja imam kontakt nekog Ivana i njemu pišem direktno na viber. Ne znam smem li da ostavim vroj ovde ali kome treba neka mi piše na pm.
Inače sve pohvale za njih. Imaju neke kombinacije na granici i sve dolazi bez dodatnih troškova. Njihova usluga se plaća prilikom preuzimanja robe.

Ja sam naručio od njih pre 10 godina. Ništa tako kabasto kao kućište, već memoriju, CPU i SSD. Plaćeno preko PayPala, mislim da su me oslobodili i nemačkog PDV-a, pošto se šalje van EU. Stiglo je UPS-om (nisu me pitali kako da šalju), ovde mi je naplaćea špedicija, PDV i neka smešna carina (valjda zato što su posredi računarske komponente iz EU, otkud znam). Sve zajedno me je opet izašlo jeftinije nego da sam kod nas kupovao.

Licno narucujem na otprilike nedeljnoj bazi od pomenutih. Kakva drzava, takav i narod - bubasvabe i mi na sve smo prilagodljivi. :) Preporuke za uslugu.

Iskreno nisam ih pitao pošto mi odgovara lično preuzimanje.

Vrh Dno