Šta je novo?

[CASE] Antec P182

Hehe, ipak ce mi biti lakshe da ne znam koje su temperature :D

BTW imam pouzdanu info da je i SOVICA uzeo 260 GTX Core 216 :d

:wave:

Haahahahahaha, jesam vala, nisam jos stogao da se igram sa njom ali bice :).

Vule, druze, da imam neku radnju sa it tehnikom uzeo bih te k`o demonstratora al sigurno
xaxaxaxax. Svaka cast na prikazanom. Ti bi prodao i komad starog gvozdja kao naj kuciste
koliko si dobro uradio ovo!
Pozz

Ti bi prodao i komad starog gvozdja kao naj kuciste

Ne razumem šta hoćeš da kažeš? Da sam ja ovaj review radio da bi bolje prodao kućište? :S:

Review je rađen kad sam ga kupio, i sve što sam o njemu rekao i dalje mislim, a sada ga prodajem čisto jer bi malo da promenim, možda to neko ne razume, ali to je posebna bolest :D

Ne razumem šta hoćeš da kažeš? Da sam ja ovaj review radio da bi bolje prodao kućište? :S:

Review je rađen kad sam ga kupio, i sve što sam o njemu rekao i dalje mislim, a sada ga prodajem čisto jer bi malo da promenim, možda to neko ne razume, ali to je posebna bolest :D

Izvalio te covek iz momenta :D looooooooooooooooooooool :wall:

Ma da, to je bio taj kobni dan, 20.02.2008. kada mi je stiglo kućište, tada sam rešio da ga uvalim nekome u decembru i polako sam počeo da sprovodim svoj genijalni plan u delo, hvaleći ga na svakom koraku, čisto da bi podigao vrednost starom gvožđu, i onda ga u pravom momentu stavio u oglase...

:d :D

Ma da, to je bio taj kobni dan, 20.02.2008. kada mi je stiglo kućište, tada sam rešio da ga uvalim nekome u decembru i polako sam počeo da sprovodim svoj genijalni plan u delo, hvaleći ga na svakom koraku, čisto da bi podigao vrednost starom gvožđu, i onda ga u pravom momentu stavio u oglase...

:d :D

Ima necega tu 20.02 - ogledalo broj ;)
I onda later - 21.12 - ogledalo broj ;)

Sve si ti to mesecima ako ne i godinama planirao :D

Rossi je napisao(la):
Ima necega tu 20.02 - ogledalo broj
I onda later - 21.12 - ogledalo broj

Sve si ti to mesecima ako ne i godinama planirao

Vule, ajde sad lepo priznaj. Vidiš da te je i Rossi provalio. :D Sigurno ti je Milan Radonjić bacio Tarot i rekao ti da prvo hvališ kućište na Bench-u, a onda da ga staviš u oglase baš 21.12.2008. Ništa tu nije slučajno. :d

Da li je CM Hyper 212 od 160 mm najveci kuler koji moze da stane u ovo kuciste?

Da li to znaci da CM V8 koji ima 161,1 mm sigurno ne bi mogao da stane?

Mogao bi, ima fore jedno ~5mm ja mislim od vrha 212-ke do stranice.

Dakle, neki max je 161,5mm :) . ..

Mada, sada sam gledao review V8, i čini mi se da i ne postiže neke fine rezultate...

Da li je neko montirao Thermalright Ultra-120 Extreme, nigde ne mogu da nadjem velicinu sa kulerom, svuda pisu ove dimenzije
Dimension : L63.44 x W132 x H160.5 mm (heatsink only)
pa me interesuje da li kuler mozda prelazi preko 160.5mm?

Nasao sam samo ovu sliku, no ne mogu da ocenim ovako...
true%20024.JPG

hvala :)

Poslednja izmena od urednika:
uh uh odlično! :)

To tvoje je Ultra 120, nije Extreme? I da li uopste ima neke razlike u njima?

Koje si kulere ti stavio na njega?

razlika izmedju obichne ultre i extrem-a je u dva dodatna pajpa sa obe strane, ali shto se visine tiche nishta se ne menja. Kod mene su trenutno Xilence kuleri koji za sad vrshe posao, ako nadjem neshto kvalitetnije, a da svetli plavo mozda ih zamenim :)

Da potvrdim samo TRUE staje bez problema u P182.

Dali moze da stane u P182 bez skidanja gornjeg kaveza i namontiranim HDD-ovima ovi novi GTX-ovi i Atijeve X2-jke ???

Kad je u pitanju 260GTX mozes da stavis gornji kavez ali bez dodatnog kulera na njemu, u zavisnosti od pozicije graficke mozda bi mogao da drzis jedan hard u kavezu.

Atijeve X2-jke nemaju sanse da stanu bez skidanja kaveza.

User mipko fura GTX295 u ovom kucistu sa gornjim kavezom...sto me je prijatno iznenadilo:)

Moze da stane ali nema dovoljno svezeg vazduha za 295 ili 4870x2.

kako nema, pa imas 120mm direkt ispred karte da stavis (iza kaveza za hdd), bas sam i ja to malopre gledao (posto kontam da kupim)

kako nema, pa imas 120mm direkt ispred karte da stavis (iza kaveza za hdd), bas sam i ja to malopre gledao (posto kontam da kupim)
A da li ti stane graficka u tom slucaju? Kuciste je jako tesno unutra, trebas da obratis paznju na dimenzije.

Pa sve i da ne stane, imaš ispred kaveza jedan 120mm, taman kroz kavez da duva preko karte...

na taj ispred kaveza sam i mislio, kavez izvadis, vent ostavis. HDD idu u onaj dole kavez i kraj.

Onda sam te pogresno razumeo, mislio sam da govoris o ventu koji moze da se stavi na hdd kavez.

pa rekao sam iza misleci na ispred :D Mislim, kako drugacije iza? Nemas na sta ni da ga zakacis, a i onda nema sanse da bi stala kartica. Kartica je za 3-4cm duza od ove sto sad imas pa ti vidi ;)

lool :D Ne, nisam tako mislio definitivno, ovo prvi put vidim u zivotu i nije mi jasno koja je svrha toga :D Nije kao da su diskovi 100C pa ti treba 2x120mm napred i nazad.

Vrh Dno