Vidi kod mene sa 4850:
Dakle, može da stane. 4870 ne bi trebala da je duža od 4850, zar ne?
The card is just under 24cm long (from the back of the PCI bracket), which in today’s enthusiast video card sizes is about average.
HAF 932 prostrano & necujno
Mogao si to i jednostavnije, uzmeš običan skalpel i malo jače stisneš, prolazi kroz tu tanju plastiku bez problema, za 10 minuta se oboje vratanaca završe![]()
Bocnuh ja sinoc 260 GTX Gigabyte-ovu core 216 i staje sa sve kavezom, i to samo zato shto su konektori sa strane, ne pozadi ko kod recimo 4850/70... Ono shto je primetno je da je mnogo hladnija - 45 naspram 80 stepeni kod Powercolor 4850 ...
4850 ti drzao 80c sa stock coolerom?
@Rossi znachi imash bolji protok vazduha kod P182 nego shto je bio kod Armora?
Izgleda da da, proc je hladniji 2-3 stepena ... Grafa je u neku ruku, bar u odnosu na 4850 hladna, a za sad je sve na LOW, mogu da zamislim shta bi bilo na HIGH
, ogluveo bih to je sigurno, ali pretpostavljam da bi i ohladilo extra ...
:wave:
Uh, super, ja sam se dvoumio ko 900tke i P182-jke i bash sam kontao da P182 ima loshuju provetrenost, al ovo deluje ohrabrujuce. Josh kad bio bila providna stranica za P182 i milna :type:
Izgleda da da, proc je hladniji 2-3 stepena ... Grafa je u neku ruku, bar u odnosu na 4850 hladna, a za sad je sve na LOW, mogu da zamislim shta bi bilo na HIGH
, ogluveo bih to je sigurno, ali pretpostavljam da bi i ohladilo extra ...
Kakav utisak ostavlja gtx260 u odnosu na 4850? Sem sto je tisi.
Mozilla bolje radi i slika na desktopu mi izgleda lepshe, kao i slova u Word-u
Shalu na stranu, imam neke kolokvijume, seminarske, bla bla pa ne stizem ni da je probam, petak i vikend su moji pa cu malo da ozezim koju igru![]()
Najbitnije da su slova ostrija i da nisu iskrzana, sve ostalo je nebitno.
Pazaricu ovi igracku kada se pojavi kod nas, trebalo da bude extra tiha.
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=774&l4=0&model=2450&modelmenu=1
Uh, super, ja sam se dvoumio ko 900tke i P182-jke i bash sam kontao da P182 ima loshuju provetrenost, al ovo deluje ohrabrujuce. Josh kad bio bila providna stranica za P182 i milna :type:
Protok u P182 nije ništa specijalno, kućište ima samo jedan intake fan kome je protok smanjen prvo mrežicom, pa filterom, pa malim vratancima, pa velikim vratima. Ali je zato neverovatno tih, sve i da stavite neki na 1200-1300rpm, neće se čuti kada je napred... Sve ima svoje, ovo kućište jednostavno nije performance, već silent varijanta, i svako ko ga kupi da u njemu drži 6 hardova i dve grafike i onda očekuje da sve to bude hladno, prevariće se, bolje da ni ne kupuje. Antec 900 (ili još bolje, 1200), CM690, HAF932 i slični su za takve potrebe...
fan kontroler sa temp senzorom (tipa zalman zm-mfc2) pa nalepis senzore na hardoveKojim programom meriti temp HDD-ova u RAID-u, HD TACH nece , EVEREST nece, mislim da ni HD TUNE nece ... Pa jel ima neshto shto radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari