- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Providna stranica je za fensere :-devil-:, ovo je čisto minimalastičko kućište. :smoke:
Providna stranica je za fensere :-devil-:, ovo je čisto minimalastičko kućište. :smoke:
scythe s-flex resava problemNe znam zašto bi to radio kada i ova njegova radi sjajan posao, kao što sam napisao. Problem su izduvni ventilatori, nema tu šta da se izoluje, jednostavno su glasni i to je to...
Pa prekidac bira 12V,7 i 5 V.![]()
Za review Vutrixecista 10!
evo i nesto all black![]()
Stvarno prvoklasno kuciste, intresuje me samo kako bi se ponasao gemini 2 u ovom kucistu (zatvorenom), tj. da li bi imao odakle da vuce vazduh, jer nema nikakvih perforacija na stranici, jedino ostaje fen odpozadi. Mada sam video da ima vec ljudi na forumu sa antecom 182 i geminijem pa bi im bio veoma zahvalan na savetu.
Za review Vutrixecista 10!
Kod mene je kuciste dignuto ~40cm od poda i svejedno se vise prasine skupi na donjem filteru. :smash:Utisci nakon nekoliko dana korišćenja: filteri zaista rade posao kako treba, onaj donji je nakupio više prašine nego gornji (logično, kupi sa poda sve i svašta), moram napraviti neku policu da ga izdignem malo, da baš ne vuče sa parketa direkt... Što se tiče ventilatora, ipak su mi glasni, čak i na low. Onog napred ni ne čujem jer je iza vratanaca, čim se otvore vratanca čuje se, ali zato utihne skroz kad su zatvorena (što će reći da izolacija u stranicama izuzetno dobro radi posao) tako da on nije problem, međutim čujem onog nazad samo tako, iako radi samo jedan, gornji sam isključio. Nemam sad love da kupujem Noctue, istrošio sam se u poslednje vreme samo tako, pa ću verovatno uzeti dva Coolinka u Pinu za ~600 din komad, na 800rpm fabrički rade i imaju samo 3pin konektore, pa ću lepo oba direkt na ploču i vozi, to će sigurno biti tiše u paru nego dva ova, a biće još bolje performanse.
Sve ostalo je naravno perfect, prezadovoljan sam kupovinom, nije moglo bolje![]()
Kod mene je kuciste dignuto ~40cm od poda i svejedno se vise prasine skupi na donjem filteru. :smash:
Ovo je prvo kuciste koje me je zaista oborilo s' nogu, sam zvuk kad chuknete u stranicu je divan, nema one zvonjave kao kod ostalih kanti, prvi put sam to video u zivotu, tj. chuo.
U cemu je razlika izmedju P182 EU i P182 SE?
U cemu je razlika izmedju P182 EU i P182 SE?
Postoje 2 modela P182.
P182 (EU)
http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820
P182 (SE)
http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803
SE ima glass finish spolja i iznutra je crno za razliku od EU verzije.
I kosta 80€ vise?:zgran: Svasta...U ceni. SE varijanta je sa ispoliranim stranama (kao ogledalo) i sa crnom unutrasnjosti, a EU ti je ova "metal gun" varijanta, sto je na Vuletovim slikama.
Ustvari, meni uopšte nije jasno kako ovo staneSreća pa su stranice malo "udubljene" tj. izbačene, mislim da ima možda 4-5mm prostora između vrha heatpipe-ova pa do stranice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari