Jos jedna (javna) pohvala za test i pozdrav za Vuleta... Pomogao mi je da se odlucim bas za ovo kuciste...
Eto kako svakoga mozes sresti u novootvorenim racunarskim radnjama u NS-u...
Kada mi stigne Antec, podelicu i ja svoje utiske...
Meni se ne sviđa zbog onog ventilatora na stranici, kao i dva napajanja... Ali ajde, Antec Performance One je, može mu se oprostiti![]()
Taj Antec BigBoy 200mm vent se ne cuje, vrti se na 400 RPM na low setovanju.Samo će da smeta, pravi buku, a i izgleda odvratno
Naravno, to je samo moje mišljenje, tj. moje potrebe, nekome se to sviđa...![]()
dobro kuciste, ja imam nekakvo vrazje kuciste ali zanimljivo je da ima posebno napajanje od 700w za vodeno hladjenje prosto nevjerovatno i bakrene cijevi umjesto pvc crijeva to sam kuciste dobio od brata iz kanade jos znam da je coolermaster okacicu slike kroz par dana.
dodavanjem apx 2kg pritiska na gornju plocu
Kao što već rekoh u drugoj temi, pokušaj malo da olabaviš te šrafove na hardovima, ne treba da budu jako zategnuti, nego tek onako, dovoljno...
- pa svrha tih nogica i jeste da se zalepe za podlogu i spreče pomeranje/klizanje kućišta.Sad sam se setio da ovo kuciste ima po neku manu.
-Silikonske podloske koje sluze kao nogice iako su odlicne kad kuciste mirno stoji nisu nimalo dobro resenje kad kuciste treba pomerati, ne moze da se vuce, zapinje o parket, tepih i sl.
Potrebno je da ih zalepite ( prelepite preko njih) siroki selotejp da omogucite klizanje inace "nogice" (podlosci) otpadaju, otkinu se od kucista jer su i oni neklim srednje jakim lepkom zalepljeni.
-Nisu bile ni narocito dobro resenje plasticne kukice na stranicama, jednu su otkinuli majstori, drugu ja tako da sad imam samo 2/3 istih na desnoj stranici.
Znam da plasticne kukice smanjuju buku ( vibraciju) ali trebale su biti jace, deblje, teze za kidanje.
hey! odakle ti sijamka? bas je slatka
hey! odakle ti sijamka? bas je slatka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari