Kiwy je napisao(la):Mene su juce opalili za 1900 din za knjigu koja kosta 45$ + 12$ shipping od Amazona!!!
Kiwy je napisao(la):Mene su juce opalili za 1900 din za knjigu koja kosta 45$ + 12$ shipping od Amazona!!!
Koja je to stopa carinjenja???
Dinkic ima da dobije samar od mene, jel doslo vrem da svercujemo knjige u Srbiju!!??
jorgovan je napisao(la):E ima jedan dan da odem sa dve kasikare u postu carinjenja. Pa ce prema nekim novim ljudima koji budu dolazili posle mene biti malo finiji.
Retardi su sve izgrebali kad su otvarali i unistili!!! Kako da od njih da trazim odstetu? Apsolutno nikako.
driver je napisao(la):Pa kako si mogao da platish 100% dazbina, to je nemoguce. Ja prvo ne bih uzeo taj CD, a onda bi ih tuzio i trazio da podobijaju otkaze.
mrmilos je napisao(la):platio sam 100% jer bih na svaki drugi nacin bio na jos vecem gubitku. troskovi od 780 dinara su fiksni i placaju se na svu robu iz inostranstva, bez obzira da li si je kupio preko neta ili ti je poslala tetka, sve se otvara, procenjuje i naplacuje carina (po potrebi) i PDV + fiksne nadoknade.
ovako lepo sedim ovde u srbiji i trazim nacin da sto pre zbrisem odavde... a na kupovinu preko neta sam vec i zaboravio. ne dam svoj tesko steceni novac mafijaskoj drzavi.
driver je napisao(la):To su ti oni mozda tako rekli, ali to nije tachno. Redovno mi stize sitna roba od 10-50$, evo juche je stigla 2GB memory stick direktno u sanduche u pucketavoj koverti vecoj od CDa, kakva carina i porez.
driver je napisao(la):Ebay naravno.
ReaKtoR_ je napisao(la):recimo iznosi se laptop...ovi na aerodromu zapisuju da ga iznosis...
koje podatke zapisuje i gde upste? samo zapisu da je "ovaj izneo laptop" i gotovo? ako je tako onda pri izlasku iz zemlje iznosis neki polomljeni laptop sa otpada, napolju ga bacis i doneses novi? ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari