"UUZ PREDHODNU UPLATU ADMINISTRATIVNE TAKSE U IZNOSU OD 660 DINARA NA RAČUN BROJ: 840-742221843-57, MODUL 97, PRIMALAC : REPUBLIČKE ADMINISTRATIVNE TAKSE." :wall: :wall: :wall:
hahaha.....Nazalost nisu oni tako gloopi.....Mada vredi probati :smoke:driver je napisao(la):Aahahahaahha, kakva je ovo propast od zemlje
E sad cu namerno da naruchim stvar od 500$ i da falsifikujem uplatu sa kreditne na 19.99$, mogu da me povuku !$#@$@#$
Poslao sam im pisamce protestne sadrzine... bas me zanima da li ce neko da mi odgovori.Molimo zainteresovane da sva pitanja iz nadležnosti ovog ministarstva upute na sledeću elektronsku adresu: [email protected]
Boris je napisao(la):Koliko sam ja upoznat istina je gore pomenuti pad limita za uvoz postom bez carine a razlog su Neckerman i Quele pa svoj bes usmerite prema njima...
Ma resenje bi bilo da se donesu normali zakoni - ovi nasi ne shvataju da se sve vise potrosacke ekonomije obavlja preko neta. Pitajte tek ljude koji su hteli nesto da prodaju on-line... Da nisu takvi, ne bi kasnili 10-20 godina za svetom a centar Neckermanna i ostalih za Balkan ne bi bio u Hrvatskoj ili Sloveniji nego u Beogradu!bopuc je napisao(la):Pa ukoliko su oni "problem" valjda je to trebalo da se resi drugacije a ne da raspale po svima ovim zakonom, zar ne?
Ima veze jer su oni limitirali sve svoje pakete tako da im vrednost ne prelazi 100€driver je napisao(la):Nije mi jasno kako Nekerman i Quelle roba moze da ide bez carine, pa firme placaju carinu i porez na bilo koju sumu oduvek ? Nema to veze sa tim, vec sa nama koji smo naruchivali milion puta na isto ime.
danijel00 je napisao(la):ovo sad efektivno znaci kad mi keva sledeci put stigne iz usa, mogu da joj komplet raspakuju sve sto donese i lupaju carinu na svake farke, patike, majice, tj bas sve sto mi donosi |(((
dosad sam samo strepeo za foto i kameru (od koje sam na kraju i odustao), a laptop su svaki put upisivali kao PUR...
Crni je napisao(la):Ima veze jer su oni limitirali sve svoje pakete tako da im vrednost ne prelazi 100€
Pa ako narucis preko tog iznosa cepaju u vise paketa :d
marek je napisao(la):Brate vi koji ste narucivali to stalno je extra malo u odnosu na to koliko paketa dnevno neckerman i quelle se posalje iz Varazdina ovamo.
Poz
Upravo tako - paketi su dolazili na kucnu adresu. Jedino mi nije jasno kako je izvedeno placanje posto se placalo pouzecem (znaci kad ti donesu)? Ne unapred kao ovo na netu. Verovatno neki ugovor izmedju Cro i SCG posta.driver je napisao(la):Pa to su firme, a firme placaju porez i carinu na bilo koju sumu. Nisu valjda oni slali te pakete iz Hrvatske na neko fizichko lice ovde ?Pa zbog toga treba da ih zatvore i pohapse sve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari