Ако је задужено за испоруку, неће донети поштар. То значи да се пошиљка може преузети у Пошти.
Када буде писало задужена за доставу, то значи да је код курира / поштара.
Šta koji djavo sad znači returned? Nije se valjda vratilo?![]()
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Šta koji djavo sad znači returned? Nije se valjda vratilo?![]()
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
I još mjesec dana od GPC-a do isporuke...
Polako, videce se i na postinom sajtu za dan-dva, malo su sad spori sa azuriranjem, zato.Imam zanimljiv problem. aliexpress kaže za pošiljku da je stigla u Srbiju, a posta.rs je i dalje ne vidi... rb92....sg je u pitanju.
ranije su se uvek pojavljivale na posta sajtu...
da li na carina i dalje 40tak dana?![]()
mpow h5 je u pitanju pa da znam kad će...
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Koliko je trenutno zadrzavanje na carinarnici u BG ?
Da odgovorim samom sebi a koga zanima, trenutno zadrzavanje na carinarnici u BG je jedan dan.
Imas odgovor par postova unazad. Prelistaj i videces.Ljudi jel rade normalno dostave sa aliexpresa i ebay-a? hvala
i da li je nesto promenjeno?
Ljudi jel rade normalno dostave sa aliexpresa i ebay-a? hvala
i da li je nesto promenjeno?
Ako je ispod 50€ i ako naručiš sa DHL isporukom nećeš imati problem sa carinom tj. čekanjem.
Naravno, DHL poskupljuje stvari značajno ali kad je život u pitanju a drugih puteva nema koristi se ono što radi...
Takodje imam 2 paketa kao I kod tebe. Slicna je situacija. Dal ce da stigne to za nekih 30 Dana?Imam isti status "returned...". Status se nije menjao mesec dana. Kontaktirao sam prodavca na AE, obećao je da će proveriti i posle 2-3 dana se desio ovaj status. Inače, tražio sam i izabrao da šalje Singapure Postom, on mi poslao China Postom...
Edit: evo još promena nakon toga:
![]()
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Ne USPS, to je obična američka pošta. Ovo je UPS u rangu su sa Fedex-om i Dhl-om.
S obzirom da je paket sa AliExpressa nisam optimista da će prihvatiti cenu. Mada je prodavac napisao samo par dolara nižu cenu od plaćene i upravo tih par dolara prelazi preko granice za carinjenje.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari