Pozdrav, treba mi savet. Na kojou adresu se piše žalba na procenu carine i koje treba da bude sadržine. Odvalili su me za Android box. Plaćen 38$ sa shipingom a oni procenili sigurno na nekih 70-ak pošto mi je stiglo da platim 2400din. Nisam ga preuzeo.
Jel je taksa na žalbu još uvek oko 700din ili su podigli nešto?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
PRIGOVOR NA VISINU CARINSKIH DAZDBINA
CARINSKA ISPOSTAVA "POSTA"
BEOGRAD
Ulica: Ugrinovacka 210b, Zemun, 11084 Beograd
Zalba na visinu opbracunatih carinskih dadzbina
U zalbi napises zbog cega se zalis i sta prilazes.
Ulavnom ide izvod iz banke, screenshot sa Alija koliko je placeno.
To sve odneses u postu sa uplatnicom na z.r. 840-742221843-57 na iznos od 470 dinara, sifra placanja 153 i poziv na broj 97 50-016 .
Polja na uplatnici standardno, administrativna taksa-zalba, za primaoca stavis Carinska Ispostava Posta Beograd i gornja adresa Ugrinovacka 210b, Zemun, 11084 Beograd.
To posta zahefta i vrati istog dana na carinu. E onda se ceka ko zna koliko da stigne koverat sa izvestajem da je prigovor prihvacen i da su bla bla sazvali komisiju i da je ustanovljeno da su pogresili.
Uglavnom meni jednom nisu hteli da prime zalbu, pod izgovorom da moram prvo da platim i preuzmem
predmet pa tek onda da se zalim, sto je naravno suludo. Hocu reci da ima postanskih sluzbenika koji nemaju pojma
kako ide procedura, ali ako ti budu kocili nesto trazi da razgovaras sa kontrolorom.
Srecno