Ovo nije mesto da tražiš takvu pomoć. Treba da angažuješ špeditersku firmu koja će te voditi kroz ceo proces.Ljudi potrebne su mi informacije, ja znam i ja isto mrzim kada neko nece da cita temu ali ima 1300 strana a na privh 30 i nasumicno jos 20 nisam nasao odgovor)
Dakle interesuje me koji je najbezbolniji nacin da uvezem recimo 500-1000 solja , razni kancelariski materijal na veliko i td.? Posto kako sam procitao u prvom postu,
ako bi to radio kao privatno lice bilo bi problema, e sad ono sto nisam nasao odgovor je kako to funkcionise za pravna lica? Da uradim sve to preko firme? Koja je procedura
da li ce mi uzeti vise od 30% koji mi inace uzimaju? Da li ja onda imam regularno ulaz na firmu sa tim? Neko ko ima iskustva sa ovim da mi se javi da mi pomogne ako nije
problem.
Hvala unapred
Ovo nije mesto da tražiš takvu pomoć. Treba da angažuješ špeditersku firmu koja će te voditi kroz ceo proces.
Već prvi rezultat sa donje pretrage će ti dati dovoljno informacija za početak.
https://www.google.rs/search?q=sped...droid-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa jel si pokusao da pošalješ pismo na adresu sa kojeg si ga dobio?
Na telefon se obično javljaju oko 11-12, ne znam tačno vreme ali imaju ograničeno kad rade sa strankama
Najbolje da odes licno tamo i zavrsis stvar za 10 minuta.Ljudi, pokusacu jos jednom jer vidim da ili niko ne zna kako da resi moj problem ili nesto drugo je u pitanju
dakle u ponedeljak mi stiglo pismo da dostavim racun tj vrednost robe, poslao sam mail, pokusao sam faxom pokusao sam 20 broja telefona da zovem ili nigde se niko nije javio.. i pretpostavljam da ce uskoro da mi vrate paket jer ne znam kako da stupim u kontakt sa carenikom.. paket je stigao 7.1 na carinu a u ponedeljak mi je stiglo pismo.
Sećam se da ste se nešto žalili na DPD kurirsku službu. Naručio sam nešto u vrednosti od $20 ali nisam znao kako šalju dok nisu poslali. Šta mogu da očekujem? Regularnih 20% na robu ili beše kradu pa računaju roba+shipping?
Javi odmah sajtu da ga vrate nazad, jer ovako postoji sansa da nista ne dobijes od novca nazad.
Neka izradi manji racun, i priznace ga posto je iz USE zna neko koliko udaraju na Carini za pc komponente ako mi drugar donese iz USA? e bude fazon +10% carina i +20% pdv ili sta?
Nasao napokon bateriju na eBay-u koja moze da se posalje u Srbiju, ali shipping po komadu kosta 6.50e, verovatno zbog pakovanja (citaj teksta sa linka ispod).
http://www.dhl.rs/sr/express/shipping/shipping_advice/lithium_batteries.html
Uh, lakse se dise!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari