Meni su 3 dana drzali.Da li neko zna koliko je ovih dana zadrzavanje paketa na BG carini?
29 avgust je paket usao u Srbiju,I do danas nista od njega.....cak ni ne updejtuju svakodnevno statuse paketa,sto su ranije radili...
I meni stigle sluske, ukupno 405 din carinskih troskova.Meni stoji sad da je u KG-u, valjda stiže danas ili sutra ...
EDIT: Stiglo - 646 dinara [emoji106]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Koji je to model 3/32Gb? Jel moze link u poruci? HvalaDosao mi danas Beelink GT1 sa onom tastaturom za Android box (oko 65e vrednosti), veliki je paket bas, mislio sam odvalice me sa carinom kad onoo... Ne podleze carini...![]()
R[emoji217] the same time to timeNije valjda da su danas carinili 3-ci april?
Sent from my IRON using Tapatalk
Alfi, pa ja sam mislio da ti proverene stvari pricas...nisam se cak ni branio sto mi rusis konstrukcije...
Uvek ostaje moguce da Posta ima pravo da se naplati od primalaca, sto verovatno i jeste ta situacija sa nevidljivim iznosom pri placanju poreza/carine, a ako vec nece da naplati od nas, Kina im npr. kaze da se j. Jeste da sam sve izmislio tj da pricam napamet, i da necu proveravati jer me mrzi, ali mislim da ima neke logike iza toga, kada razmislis o norveskoj ili nemackoj posti i troskovima koji bi se njima morali nadoknaditi.
Ok, dosta sam drvio za danas.
Alfi, pa ja sam mislio da ti proverene stvari pricas...nisam se cak ni branio sto mi rusis konstrukcije...
Uvek ostaje moguce da Posta ima pravo da se naplati od primalaca, sto verovatno i jeste ta situacija sa nevidljivim iznosom pri placanju poreza/carine, a ako vec nece da naplati od nas, Kina im npr. kaze da se j. Jeste da sam sve izmislio tj da pricam napamet, i da necu proveravati jer me mrzi, ali mislim da ima neke logike iza toga, kada razmislis o norveskoj ili nemackoj posti i troskovima koji bi se njima morali nadoknaditi.
Ok, dosta sam drvio za danas.
Imao si srece, olabavili su sa carinom zadnjih mesec dana. Odlican uredjaj u svakom smislu. Ja sam doduse uzeo samo s malim daljinskim jer ga koristim u paru sa K400+ tastaturom. S njom je kompletan uredjaj.Dosao mi danas Beelink GT1 sa onom tastaturom za Android box (oko 65e vrednosti), veliki je paket bas, mislio sam odvalice me sa carinom kad onoo... Ne podleze carini...![]()
Opa, pa to je odlično.3 radna dana
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
3 radna dana
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Meni manje od 3 danaMoj paket, USPS, je i dalje na carini od ponedeljka, 5 radnih dana i brojim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari