Ma gde da se smaram sa žalbama ...
Nije frka platiću, samo me nervira što je u ovoj zemlji sve naopako.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Izgleda da su pooštrili kriterijum u poslednje vreme i da otvaraju skoro sve srednje i vece pakete.
Verujem da imaju kreiranu BAZU kupaca i da tamo gledaju ko koliko cesto naručuje i koje količine pa po
tome određuju visinu dažbina.
Meni zastitno staklo od 1$ naplatili 360 din dažbina
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Pogrešno tumačiš. 24.08. je registrovan u kineskoj pošti, 05.09. je prispeo na carinu.Aixuan case stajao na carini od 24. avgusta, do 05. septembra i koliko vidim vratio se paket ka carini ,ponovo? Da li znate šta može biti razlog? Kinez je upisao pravilno adresu.![]()
Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk
Hvala. Poručio sam u isto vreme još 3 artikla, stiglo sve još prošle sedmice, a ovaj baš odocnio.Pogrešno tumačiš. 24.08. je registrovan u kineskoj pošti, 05.09. je prispeo na carinu.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Pa ja kontam da će ovo biti do 1200 dinara doplate ?
Ovo su slušalice koje su naručene - https://www.aliexpress.com/item/Ori...udio-Headset-Noise-Canceling/32808322217.html
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Meni stoji sad da je u KG-u, valjda stiže danas ili sutra ...I ja porucio neke sluske u tom iznosu oko 35 USD i evo nekoliko dana vrti istu poruku Podnosenje na carinski pregled. Ne bi smeli da naplate carinu, a i da naplate ulozicu zalbu i dokaze o uplati i order, pa cemo videti. Meni to stize iz Turske, Kineske sluske, ali magacin u Tutskoj..... Inace iz Kine mi nikad nisu zadrzavali posiljke, uvek je sve glatko prolazilo.
Javi sta je bilo na kraju, jesu te ocarinili. Pozzz
A to za Pdv da li ima neka instrukcija kada to naplacuju u kojim slucajevimama...Jer meni su iz Kine stizale vrednosne stvarcice I nisam placso pdv ili otvaranje paketa....Svakako će ti naplatiti pdv + otvaranje pošiljke.
Aha, ja razumeo da,su ti naplatili 2500 din. A pa to je dobro onda.Što je užas ?
Pa ovo je bolje nego što sam očekivao
Slušalice su 4326 dinara izašle sa poštarinom, carina ih procenila na 2500 din tak oda sma morao da doplatim još 646 dinara ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari