bSecurity
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2002
- Poena
- 660
Tebe su gadno ispreskakali na carini, izgleda :d čim deliš svakojake i plašljive savete
Telefone i ostale džidžu-bidže uvozim za lične potrebe iz Kine već 4 godine i nikada mi nisu naplatili više od onoga što zaista vredi. Uvek je bila i nešto niža cena... Naime, carinici se normalno služe internetom i po poreklu paketa odlaze na sajt prodavnice i tamo nalaze najnižu cenu za poručenu robu i po tome carine (to podrazumeva akcijske cene proizvoda, odnosno trenutno najnižu cenu istog)!
Možda sam ja zadovoljan jer me još uvek nisu šibnuli. Ko zna.
PALL MALL-mislte o tome![]()
И шта је писац овом поруком хтео да каже или докаже? Иначе како је могуће утврдити на основу земље слања која је продавница у питању ако пакет не прати пропратна документација нпр. AliExpress и 1001 доставни центар или још бољи пример Ebay где су исти предмети у распону цене од 1$ до 10$... Хоће цариник да узима најнижу понуђену цену или која му прва падне под руку.
Хајде пронађи путем ове адресе са све земљом порекла која је продавница у питању: PO Box 2542, 36243 Niederaula, Germany
ПС. Не тврдим само ЈА да је царина лутрија, него ових 1211 страна форума са разним искуствима људи и разним причама и проблемима са царином....
Poslednja izmena: