Ljudi, da li neko zna da li se placa carina i pdv, na paket poslat iz Svajcarske u Nemacku?
Zavisi za sta, i koja je cena. Mnogo toga je oslobodjeno skroz.
Ljudi, da li neko zna da li se placa carina i pdv, na paket poslat iz Svajcarske u Nemacku?
Zavisi za sta, i koja je cena. Mnogo toga je oslobodjeno skroz.
Da li neko ima neke novosti o paketu koji treba da mu stigne USPS-om, meni se ne pomera tracking status jos od 7og decembra...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mobilni telefon, cena je 200 franaka.
Koji si uzeo i kako se pokazao?Termometar od 4$ procenjen na 10$... carina 280din.
:trust:
Evo stigao paket posle 16 dana proveden na carini, placen 64 dolara njihova procena 70$ lopov=carina=drzava uzeose mi 2750 dinara.
Tako da me nesto malo jeftinije ispalo nego da sam jurio da to kupim preko ali posto nisam planirao da idem preko morao sam da ga
narucim online. Secam se pre par godina drugar kupio nesto male vrednosti tipa 3-4$ i stiglo mu da carinu plati oko 1000ke oterao ih u pm.
Koji si uzeo i kako se pokazao?
Ja ne mogu da odlučim između par njih...
Kazu ljudi da moze i preko maila ali u mom slucaju nije pomoglo pa sam morao da odnesem licno.Stiglo mi je da treba da podnesem racun ili fakturu za moju posiljku jel to saljem na mejl ili ?
kako da dam racun ako posiljka nije kupljena nego dobijena na poklon
Pokloni takodje podlezu carini. Reci rodjaku da ti posalje racun ili link ka sajtu ako je kupljen online.pa rodjak mi poslao mobilni telefon
Kazu ljudi da moze i preko maila ali u mom slucaju nije pomoglo pa sam morao da odnesem licno.
Pokloni takodje podlezu carini. Reci rodjaku da ti posalje racun ili link ka sajtu ako je kupljen online.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari